Onu kabul eder miydiniz ? Yardım

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar sevgiliniz sizden herşeye tavır alma , geçmişini açma , herşeyden kavga çıkarma ve onu çook sıkma nedenlerinden dolayı ayrılıp ardından başka bi kızla çıkıp sonra tekrar size dönse onu kabul eder miyddiniz ?

Bu arada onun en yakın arkadaşıda o kızı sevmediğini söylüyor.
Ama şu da varki eski sevgilim ben ona mesaj atınca numaramı yeni sevgilisine verdi ve birlikte çok ağır sözler ettiler bana beni mahvetmeye çalışıyor gibi. Sevdiğim kız dedi o kıza. Arkadaşı ile de ondan habersiz konuşuyorz bnden için bni o kdr seven olmaz ama dönmem çok uzuyo demiş ve o kızı sevmediğini öylesine çıktıgını söylemiş arkadaşına . ama bana da bunarı yapıyo nefret ettirmeye çalışır gibi kendinden .. Siz olsanız ne yapardınız ?

Sevgili iken o çok anlayışlı ve ilgiliydi her zaman ama ben pek olamadım anlayışlı

seni bilmem ama ben kesinlikle dönmezdim. o ne ya yeni sevgilisiyle sana nispet yapıyo, ağır sözler ediyo fln.
nasıl sevgiliymiş o öyle:53:

Sevgilisiyle bana hakaret edip ağır sözler söyleyecek hem de geri dönmek isteyecek...!
Şimdi bir şey söylerdim de uygun olmayacak. Çok bekler.

Zaten o kızı sevmiyormuş hikayesine kendini inandırıpta teselli aramaya çalışma bence.
Sevdiğim kız demiş açık açık. Maksadı ne olursa olsun ayrıldıktan sonra çirkinleşmiş.

Salla gitsin öyle birini. Kabul etmen hata olur.

Kızlar sevgiliniz sizden herşeye tavır alma , geçmişini açma , herşeyden kavga çıkarma ve onu çook sıkma nedenlerinden dolayı ayrılıp ardından başka bi kızla çıkıp sonra tekrar size dönse onu kabul eder miyddiniz ?

Ama şu da varki eski sevgilim ben ona mesaj atınca numaramı yeni sevgilisine verdi ve birlikte çok ağır sözler ettiler bana beni mahvetmeye çalışıyor gibi. Sevdiğim kız dedi o kıza. Arkadaşı ile de ondan habersiz konuşuyorz bnden için bni o kdr seven olmaz ama dönmem çok uzuyo demiş ve o kızı sevmediğini öylesine çıktıgını söylemiş arkadaşına . ama bana da bunarı yapıyo nefret ettirmeye çalışır gibi kendinden .. Siz olsanız ne yapardınız ?

Sevgili iken o çok anlayışlı ve ilgiliydi her zaman ama ben pek olamadım anlayışlı

İyi de çocuğun sana dönme gibi bir çabası yok ki.
Aksine kendinden nefret ettirmeye çalışıyor.

Ben olsam dönmezdim eğer ilişkimiz bitiyor ve o insan hayatına hemen birini alıyorsa sevgisinden şüphelenirim zaten.

Seni üzmek istemem ama bu vatandaş seni hiç sevmemiş hayır gelmez güzel kardeşim ondan... :ssz:Çiz yolunu, unutm aya çalış en azından yokluğuna alış.. :34:

bu adamdan hayır gelmez canım,yarın öbür gün evliliğinizde de atıştıgınızda evi böyle terk edip başka kadınlara mı koşacak? yapmaz deme yapar, karakter denen şey asla değişmez, bunu da unutma. soruna gelirsem, ben olsam asla dönmezdim..

Araya başka bir kız girdikten sonra, eski sevgilim ölüm döşeğinde dahi olsa kabul etmem.
O kadar gurursuz değilim. Öyle bir ilişki yaşamayı kendime yediremem. Ayrıca yedirsem bile o ilişkide asla mutlu olamam.

İyide adam geri dönmek istemiyor seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor ve anlayışlımış sevgiliyken kendinde demişsin ben pek olamadım diye bundan dolayı yapıyor olabilir ki ayrılma sebebinide belirtmişsin. Burada dönen değil kusura bakma çekemeyen görüyorum ben.

Bence geri dönmemelisin.

Mesela diyelim ki döndün.Peki dönünce yine aynı şeyleri yapmayacağı ne malum ?

Ondan ayrıldığın için kendini üzme,aksine mutlu görün ona hiçbir şeyi kafana takmıyormuş gibi yap.Halbuki karşıki taraf senin güçsüz olduğunu,onsuz asla olmayacağını belli ettiğin an seninle kukla gibi oynar.

Back
X