Onu kaybetmekten çok korkuyorum :(

Yasemin5792

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
38
4
48
Günaydın arkadaşlar. Çok morelim bozuk çook. Başlayayım derdimi anlatmaya. Benim yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var ve o kadar güzel ki onunla o kadar mutluyum ve o kadar çok seviyorum ki ama bir sıkıntı var yani benim için değil ama ailem için var. Ben karadenizliyim erkek arkadaşım ise doğulu. Ailelerimiz uyuşmamamızdan korkuyorlar. oturup konuştuk insan insandır ama töreler adetler farklı yapamazsın dediler. Fakat ikimizde doğma büyüme istanbulda yaşıyoruz. Ve erkek arkadaşımla çok kez konustuk oda bende çok üzülüyoruz ve onun ailesini tanıyorum hiç ailemin anlattığı gibi değiller. Ailem katiyen olmaz demiyorlar ama zamanla fikirleriniz değişebilir daha gencsiniz evliliğe çok var diyorlar. Annem bir işini gücünü eline al ölç tart kararını ver diyor. Yani ne düşünüyolar tam kestiremedim napmalı nasıl davranmalıyım ?

yaşlarınız kaç
o ne iş yapıyor
siz çalışıyor musunuz okuyor musunuz
bunları yazarsanız sana daha çok yardımcı oluruz

21 yasındayız ıkımızde üniversite okuyoruz seneye okulumuz bitiyor.
aileniz karşı çıkmıyor katiyen olmaz demiyor
okulunu bitir mesleğini eline al iyice düşün o zamana kadar diyorlar ki bence bu gayet doğal.
evet aile önemli ama sırf sen karadenizlisin o doğulu diye güzel bir beraberliği bitirmenin anlamı yok
hiç sıkma canını bence büyütecek bir durum yok ortada

Sorun yok ki. Asla olmaz demiyorlar. Daha erken zamanla fikriniz değişebilir
acele etmeyin diyorlar bu gayet doğal.
Asla olmaz diyenlerden bile razı olan gördüm ben.
Kısmetse oluyor merak etme..

Haklısınız ama işte o kadar çok seviyorum ki sanki onlar öyle konuştu diye olmayıvercekmiş gibime geliyor sabahtan beri doğru düzgun birşeye konsantre olamadım bile :/ Hani ilerde de yani işimi gücümü elime alıncada istemicekler gibime geliyor oysa öyle hiç birşey demediler hatta ben çok seviyorum anne dediğimde hayırlısı olsun kızım zaman gösterir herşeyi dedi. Abim diye biraz soğuk konuştu o bile kafama takılıyor işte off yaa keşke duygusuz olsaydımm :))))

Benimkiler asla olmaz diyor ama tutturdum ben küsüm aileme şu an
İkna olana kadar da barışmıcam
Sen niye canını sıkıyorsun ki
Siz olacağına inanıyorsanız olur
Hem ikiniz de İstanbulda doğup büyümüşsünüz, öz kültürünüzden daha uzaksınız

Sizinkiler neden olmaz diyor kii
Ya evet ikimizde özümüzden uzak büyüdük fakat ailemin korkusu ailesi.. Sonuçta ailede çok önemli değil mi.

Sizinkiler neden olmaz diyor kii
Ya evet ikimizde özümüzden uzak büyüdük fakat ailemin korkusu ailesi.. Sonuçta ailede çok önemli değil mi.

Yaş farkı ve dul olması
Ben önemsemiyorum aileme ne oluyor bilmiyorum
İnanmıyorlar şu an belki ama inanacaklar bana zamanla biliyorum
Aile önemli diyorlar hep, maalesef ki öyle ama ailesi bana birebir uygun kendisi zıt biriyle olup mutsuz olmaktansa, ailesi uymasa da kendisiyle uyumlu olup mutlu olduğum biriyle zorluklara göğüs germeyi tercih ederim.
Hem o zaman zorluklar daha tatlı gelir

aynen bende sizn gibi düşünüyorum. Herşey gönlümüzce olur inşallah.

zamana bırak bence hatta imkanın varsa bu zaman içinde erkek arkadaşını ailenin içine sok tanısınlar sevsinler

zamana bırak bence hatta imkanın varsa bu zaman içinde erkek arkadaşını ailenin içine sok tanısınlar sevsinler

oyle yapıcam sanırım :) abıme bir kaç kez dedim tanıştırayım diye ama oralı olmadı pek ıstemıyormus henuz. ama annem tanısırım dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…