- 4 Şubat 2012
- 38
- 4
- 48
- Konu Sahibi Yasemin5792
-
aileniz karşı çıkmıyor katiyen olmaz demiyor21 yasındayız ıkımızde üniversite okuyoruz seneye okulumuz bitiyor.
Sizinkiler neden olmaz diyor kii
Ya evet ikimizde özümüzden uzak büyüdük fakat ailemin korkusu ailesi.. Sonuçta ailede çok önemli değil mi.
Yaş farkı ve dul olması
Ben önemsemiyorum aileme ne oluyor bilmiyorum
İnanmıyorlar şu an belki ama inanacaklar bana zamanla biliyorum
Aile önemli diyorlar hep, maalesef ki öyle ama ailesi bana birebir uygun kendisi zıt biriyle olup mutsuz olmaktansa, ailesi uymasa da kendisiyle uyumlu olup mutlu olduğum biriyle zorluklara göğüs germeyi tercih ederim.
Hem o zaman zorluklar daha tatlı gelir
Günaydın arkadaşlar. Çok morelim bozuk çook. Başlayayım derdimi anlatmaya. Benim yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var ve o kadar güzel ki onunla o kadar mutluyum ve o kadar çok seviyorum ki ama bir sıkıntı var yani benim için değil ama ailem için var. Ben karadenizliyim erkek arkadaşım ise doğulu. Ailelerimiz uyuşmamamızdan korkuyorlar. oturup konuştuk insan insandır ama töreler adetler farklı yapamazsın dediler. Fakat ikimizde doğma büyüme istanbulda yaşıyoruz. Ve erkek arkadaşımla çok kez konustuk oda bende çok üzülüyoruz ve onun ailesini tanıyorum hiç ailemin anlattığı gibi değiller. Ailem katiyen olmaz demiyorlar ama zamanla fikirleriniz değişebilir daha gencsiniz evliliğe çok var diyorlar. Annem bir işini gücünü eline al ölç tart kararını ver diyor. Yani ne düşünüyolar tam kestiremedim napmalı nasıl davranmalıyım ?
Bende sevdgimi kaybetmekten cok korkuyorum..
zamana bırak bence hatta imkanın varsa bu zaman içinde erkek arkadaşını ailenin içine sok tanısınlar sevsinler
Gerçekten çok seviyorsan ve sen onun doğru olduğuna inanıyorsan asla vazgeçme sevdiğinden derim ...[/QUOT
haklısınn canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?