Onu kazanmak için ne yapabilirim?

Evrem1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
84
5
48
35
ben birisine aşığım önceden başkalarına karşı bişey hissetiğimde gerçekten seviyo muyum ya da bu aşk mı diye soruyodum kendime ama şuan eminim ki aşığım ve onu çok seviyorum.Aynı bölümde ve aynı sınıftayız, onu sevdiğimi biliyo aylar önce söyledim bunu ona bu arada ben 22 yaşındayım o 32 yaşında.. ama yine eminim ki sorun aramızdaki yaş değil bunu ona ilk söylediğimde hislerime saygı duyduğunu, bunun çok hoş bişey olduğunu ama bana karşı bişey hissedemeyeceğini çünkü aklında başkasının olduğunu söyledi bu konu kapandı sonra bigün sevdiği kızın şanslı olduğunu söyledim öyle biri yok dedi artık onu sevmiyomuş ama bana hala uzak onu kazanmak için ne yapmalıyım o kadar çaresizim ki.. :(

bunu ona ilk söylediğimde hislerime saygı duyduğunu, bunun çok hoş bişey olduğunu ama bana karşı bişey hissedemeyeceğini çünkü aklında başkasının olduğunu söyledi

Nezaketen aklında başkası olduğunu söylediğini, size karşı duygusal anlamda bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Buna rağmen sevgilisinin şanslı olduğunu söylemeniz hala üzerine gitmeniz hoş değil. Artık öyle biri olmadığını söylemiş, bu sizin için sevindirici bir durum olabilir ama çiğ süt emmiş biriyse kendisine duyduğunuz ilgiyi kötüye kullanarak sizden faydalanmaya kalkabilir. Öyle olmasa bile hangi erkek -sevmese bile- durup durup kendisine ilan-ı aşk eden bir kıza kayıtsız kalır? Kayıtsız kalamayıp aşık olmaz elbette, öyleymiş gibi davranabilir, duygularınızla oynayabilir, sizden 10 yaş büyük bir adam neticede, hayatında bir başkası da olabilir...

Eğer aranızda bir şey başlayacak olsa duygularınızı ilk açtığınızda bir kıvılcım olurdu en azından... Üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız, ileride söylemediğiniz için pişman olmayacaksınız ama devamındaki kendinizi sevdirme gayretiniz için pişman olabilirsiniz.

Hayatında biri yok ona rağmen bana hala uzak diyorsunuz ama yakınlaşması için bir sebep de yok...

Onu hislerinizden haberdar ettikten sonra yapabileceğiniz başka bir şey de yok...

Siz onu seviyorsunuz diye o da sizi sevecek diye bir kaide de yok...

Onu kazanmak için yapabileceğiniz başka bir şey de kalmamış... Çaresiz falan da değilsiniz, daha 22 yaşındasınız, kimseyi saplantı haline getirmeyin, hayat size daha ne nimetler sunacak...

Back