onu kıskandımm!

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
kızlar ya özel günümdeyim sinir tam beynimin ortasında ondan mı bilmiorum.benim okulda bi arkadaşım var aramızda bi tartışma olmuştu ve mesafeliydik..bugün yakınımızdaydı başka bi kızla biz oturuoduk erkek arkadaşım beni yanına çekti ve o kıza tartışmalı olduğum kıza gel otur gııı dedi..bende kavga ettim neden otur diyosun sanane diye offff yaaa o da ne var bunda dedi bilmiomusun ben olnla tartıştım ona kibarlık yapmak sana mı kaldı diyorum kibarlık olsun diye değilmiş falan...çok sinirliyim kendime engel olmaıyorum...ya özel günümden dolayımı böle anlamadm siz olsanız napardınız

sinir oldum yaa o kıza neden otur diyo

Son düzenleme:
hala msj atıyorum ona nasıl otur dersin bidaha slm biler vermiceksin onla ilgilendin benim yanımda diyorum...saçmalama tamam slm vermem diyor

Son düzenleme:
Canım üzülme bence,gerçekten özel günün verdiği stresle yaptıysan bunu,bir kaç gün bekle bu hislerin geçecektir ama geçmiyorsa demek ki o kıza olan o tavrından rahatsız olmuşsundur..zaten senin küs oldugunun birini yanınıza davet etmesi çok yanlış,ona küs diyen olmamış zaten ama davet ettirmesisini gerektirecek neden yoktu..

canm bende o kızla arada konuşuyorum küsmedik aramızda mesafe var kız selam verdi gelip yanında başka bi kızla yakınımızda dikilmeye başladı...çok sinirliyim vallahi özürde diledi ama onane ya o neden otur diyo

Haklısın canım sanki seni küçük düşürmüş gibi olmuş,senin bakmaya tenezül etmediğin kızı erkek arakdaşın oturmaya davet etmiş,zaten o kızla samimi falan olmasın..sinirini çıkar ama çok da uzatma kız önemsiz biri anladıgım kadarıyla konuda önemsiz hale gelsin o zaman )

Son düzenleme:

küçük düşürmüş gibi mi :'(

canım bence fazla asabisin özel gününde olduğundan dolayı..:26: genelde bende öyle oluyorum özel günlerimde.
ama bence bu kadar büyütmemen gerekir bu kadar ufak meseleleri büyütme ilerde bi olay yaşanır bu konular açılır büyür büyür daha kötü sorunlarla karşılaşırsın bence sevgiline karşı yumuşa , iyi davran.kötü bi niyet yok benim düşünceme göre

sağol cnm yumuşayamıyorum evdede anneme babama kardeşime hep bağırıyorum..acaba özel günlerdeki sinir için bi çare var mı :'(

Cidden özel gününden kaynaklanıyor sanırım bu durum,baksan söylediklerimize de alınıyorsun..tatlım erkek arkadaşın seni küçük düşürmüş demedim dikkat et!! senin gözünde küçük düşürmüş gibi hissettirmiş yani o seni anlamaz ama böyle hissettiiğin için ona kızdın..bekle biraz sakinleş..başka şeylere odaklan gez toz alış veriş yap,git boş bir yere bağır filan..ama çok büyütcek bir durum değil ta rahat ol,bir kahve al,film aç izle kafanı dağıt )

haklısınız valla balkon çıkıp bi hava alıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…