Onu müthiş olduğuna inandırın

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38

Yatakta ona öncelik verin

Eğer sevdiğiniz erkek kendine çok fazla güvenemiyor ve size nasıl davranacağını bilemiyorsa, ona bir şans verin. Seks konusunda onu harekete geçirin fakat ilk adımı ondan bekleyin. Anlayacağınız baştan çıkarın fakat harekete geçmeyin. Bırakın hareketi o başlatsın. Böylece kendine olan güvenini kazanacak ve olaya daha da hakim olacaktır.

ıltifata bayılırlar

Erkek ve kadın ilişkileri arasında bilinen bir gerçek vardır ki, o da erkeklerin övülmeye daha çok ihtiyacı olduğudur. Sevgiliniz bir sorunu olduğunda gelip bunu size anlatırsa, hemen şöyle ya da böyle yapsaydın demeyin. Bunun yerine “eminim sen en iyisini bilir ve onu uygularsın” demeniz ona yetecektir. Çünkü erkekler direkt şekillerde verilen emirlerden hoşlanmazlar. Ayrıca ona iltifat etmekten kaçınmayın. Abartılı ve yapmacık davranmadan kendini özel hissetmesini sağlayın.

Onun da ilişkiyi yönetmesine izin verin

Bugüne kadar ilişki hakkında kararlar veren hep sizseniz, ona da şans verme zamanı gelmiş demektir. Örneğin hafta sonu ne yapacağınıza bırakın o karar versin. Böylece kendini daha özel hissedecektir. Kendine olan saygısı artacak ve kendini daha önemli hissedecektir.

Size bir şeyler öğretmesine izin verin

Sevgilinizin iyi yaptığı işleri ona sorun ve öğrenmek istediğinizi söyleyin. Örneğin hazırladığı yemeğin müthiş olduğunu ya da çok iyi araba kullandığını söyleyin ve ondan bunu size de öğretmesini isteyin. Emin olun kendiyle gurur duyacak ve size öğretmek için elinden geleni yapacaktır.

alıntıdır

Son düzenleme:
ay bence de bu kadar yüz verince taaaa atmosferin 8. katına çıkıyolar

Hayatta yüz vermem, sonra poposu havalara kalkar, kendine çok güvenir, sonra Allah bilir basima neler gelir. :dilcikar:

yazınız çok güzel,çok beğendim.teşekkür ederim.çok işime yarayacak.herkese tavsiye ederim.

ben niye onu müthiş olduğuna inandırıcakmışımki o beni müthiş olduğuma inandırsın dimi ama şakkıdınaniknanik

benim esim zaten kendinin muthis oldugunu dusunur:smiley-cool:
bide bunlari yapsam gercekten hali ne olur bilemem:1closedeyes:

Onu pof poflayarak kendi ellerimle bir canavar yaratamam.Erkekler aşırı övgüyü kaldıramaz.Şaşırırlar.Sevgilisinin ya da eşinin nasıl olsa ona hayran olduğunu düşünerek sağa sola saldırırlar.Çok var böyle erkekler.Övgünün de pof poflamanın da dozunda olması gerekir.Hem o kadar müthiş bir erkek değilse neden olmayan bir şeyi onu öveyim ki?Bazı kadınlar var eşlerini yere göğe sığdıramıyor.fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

ilişkide kararları ben verdiğimden 7 senedir adam sıkıldı
kendini boş hissediyo güveni azaldı
bu yöntemi denemeye yeni başladım işe yarıyo kızlar
benim gibi olanlar bırakın onar düşünsün artık
düşünemediklerini de es gececez napalım :)

Bence fazla abartmamak gerekir.
Öyle her dakika pohpohlayamam eşimi.
Gerektiğinde takdir eder, onure ederim o kadar.
Herşey dozunda kalınca güzel olur.

Ne inandiracakmisim elin adamina müthis oldugna???:1closedeyes: Neme lazim o benim müthis oldugmu biliyorya yetersengözlerimebaksanab

canım tavsıyeler guzelde ıpın ucunu kacırıp sımartmayalım dozu ıyı ayarlamak lazım bence:sm_cool:

yüz verince astar ister bu erkek milleti.arada pohpohlayabilirimde her zaman olmaz.şımarır sonra ..tatlicadiarzu

Tabi bunların hepsini yapalımda başımıza iyice adam olsun.bende öncelikleri hep ona verdim ama sonuçççç bişe oldum sandı.Yok öyle öncelik falan

evet güzel oneriler erkeklerinde arasıra pohpohlanıp şımartılmaya ihtiyacı var yeterki dozu aşmayın ve onun mükemmel bir erkek oldugunu ama sizin ondan daha mükemmel oldugunuzu bilmesini saglayın

Yatakta ona öncelik verin

Eğer sevdiğiniz erkek kendine çok fazla güvenemiyor ve size nasıl davranacağını bilemiyorsa, ona bir şans verin. Seks konusunda onu harekete geçirin fakat ilk adımı ondan bekleyin. Anlayacağınız baştan çıkarın fakat harekete geçmeyin. Bırakın hareketi o başlatsın. Böylece kendine olan güvenini kazanacak ve olaya daha da hakim olacaktır.

İltifata bayılırlar

Erkek ve kadın ilişkileri arasında bilinen bir gerçek vardır ki, o da erkeklerin övülmeye daha çok ihtiyacı olduğudur. Sevgiliniz bir sorunu olduğunda gelip bunu size anlatırsa, hemen şöyle ya da böyle yapsaydın demeyin. Bunun yerine “eminim sen en iyisini bilir ve onu uygularsın” demeniz ona yetecektir. Çünkü erkekler direkt şekillerde verilen emirlerden hoşlanmazlar. Ayrıca ona iltifat etmekten kaçınmayın. Abartılı ve yapmacık davranmadan kendini özel hissetmesini sağlayın.

Onun da ilişkiyi yönetmesine izin verin

Bugüne kadar ilişki hakkında kararlar veren hep sizseniz, ona da şans verme zamanı gelmiş demektir. Örneğin hafta sonu ne yapacağınıza bırakın o karar versin. Böylece kendini daha özel hissedecektir. Kendine olan saygısı artacak ve kendini daha önemli hissedecektir.

Size bir şeyler öğretmesine izin verin

Sevgilinizin iyi yaptığı işleri ona sorun ve öğrenmek istediğinizi söyleyin. Örneğin hazırladığı yemeğin müthiş olduğunu ya da çok iyi araba kullandığını söyleyin ve ondan bunu size de öğretmesini isteyin. Emin olun kendiyle gurur duyacak ve size öğretmek için elinden geleni yapacaktır.

inandırmama gerek yokki
o zaten müthiş
herşey ile
:asigim:

paylaşım için teşekkürler. yazılanlara katılıyorum .eşi içine kapanık çekingen olabılır böyle durumlarda tabıkı öyle davranmamız lazım.a.s

Back
X