arkadaşlar güzel bir yazı ama yazan arkadaşım lütfen yanlış anlama bunu deneyen bir insanım ben "tavsiye etmiyoruum" belki bir yerlerde hata yaptım yada dozunu fazla kaçırdım naptım yaptım işte. dediği gibi çok değer veriyorum zaten ama bunu çok belli ettim onun önemli olduğunu anlattım çünkü benlik saygısı çok düşük bir insandı kendine güveni yoktu. şimdi ondan duyduğum cümlelerden size bir demet sunim.
"sen benim kocayı bulmuşsun daha ne istiyorsun"
"ben mükemmelim ya"
"beni uyarıp bırakıyorsun illa ilk adımı hep ben mi atacağım"
bu arada onun fikirleri ve düşünceleri ile övgünün, onun becerikli olduğunu söylemenin, hep birşeyleri ona danışmanın sonucu da,
"ben olmazsam sen napardın ya"
buyrun burdan yakalım
:umursamaz: hayır hayır... bence erkek mükemmelde olsa bunun o kadar farkında olmamalı ki eşine daha fazla değer versin. eşimle ilk defa şehir dışına bir akraba düğününe gittik onun tarafına. tabi beni ilk kez görüyorlar. çok sevdiler beni görünüş olarak ta çok beğendiler eşime de çok övmüşler eşin böle iyi şöle güzel diye.. ooo nasıl ilgileniyor benle anlatamam. diğer arkadaşların da dediği gibi belki kendini kötü hissettiği zaman bir miktar olur ama sakın benim durumuma düşmeyin adamın benlik şişti indiremiyorum.mafoldumben