iyide beni artık istemiyorki.sorsam evet var diyecek sonra napcam peki.var derse ne tepki vereyim ben????şimdi diyeceksinizki seni istemeyeni iye istiyorsun ama kızlar o benim ilkim 5yıldır ona çok bağlandım çok seviyorum..üstelik malesefki farklı şehirlerdeyiz yanyana olsaydık farklı olurdu belki
canım 1 yıl görüşmedik diyorsun yani hiç mi görüşmediniz ?bağları senden kopmuşmu kopmamış mı anlayamadım ben.1 yıl sadece birileri aracılığıyla ordan burdan haberini aldıysan demek ki bitirmiş o..
canım yok bir yıl içinde ara ra majlaştık ara ara konuştuk.bazende haber aldık sadece
seni isteiyorsa sende isteme canım ya ne bu böyle .erkekler elde edene kadar peşide koşar sonra vın yani .bu karektersizlere haddini bildirmek gerek .allaha havale et .düzgün biri çıkar karşına buna inan .bunlar allahından bulsunlar.
sevgili gibi mi yani ben tam anlayamadım onun hayatında biri var hem de senle de devam ediyo öyle mi.yoksa sen mi devam ettiğini sanıyorsun..
bence ondan hayır gelmez gibi duruyor ama belli de olmaz tilkinin döneceği yer meselesi de var :)
canım ama ben onu seviyorum gerçekten onu başkasına bırakmak istemiyorumm malesefki o beni istemiyorken istiyorum ben onuseni isteiyorsa sende isteme canım ya ne bu böyle .erkekler elde edene kadar peşide koşar sonra vın yani .bu karektersizlere haddini bildirmek gerek .allaha havale et .düzgün biri çıkar karşına buna inan .bunlar allahından bulsunlar.
sevgili gibi mi yani ben tam anlayamadım onun hayatında biri var hem de senle de devam ediyo öyle mi.yoksa sen mi devam ettiğini sanıyorsun..
bence ondan hayır gelmez gibi duruyor ama belli de olmaz tilkinin döneceği yer meselesi de var :)
canım ama ben onu seviyorum gerçekten onu başkasına bırakmak istemiyorumm malesefki o beni istemiyorken istiyorum ben onu((ve napabilirim bilmiyorum.
canım konumu baştan oku istersen ben biz bununla 5yıldır beraberiz.1yıl aramız baya bozuldu hemde ayrı kaldık.bu sürede birileriyle olduğundan şüpheleniyodum ama emin olamıyordum.şimdi tam olarak emin olmasamda galiba biriyle başlamış ilişkiye.ben onu seviyorum ve geri istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?