şimdi anlıyorum canım ben de bazen onu çok sevmeme rağmen sırf canı yansın diye nişanlıma saçma şeyler söylediğim olur... benim sana tavsiyem olayın arası soğumadan ya da soğuduysa bile bi mesaj at de ki seni seviyorum, benim için çok önemlisin bu yüzden de seninle tartıştığımda canım çok yanıyo ve hırçınlaşıyorum ve farkında olmadan seni acıtmak istiyorum sanırım o yüzden böyle konuşuyorum özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olacağım ağzımdan çıkanlara dikkat edeceğim ama lütfen sen de biraz dikkat et (artık hangi tavrından hoşlanmıyosan söyle bu esnada mesela) işin bu kısmını düzelttikten sonra da gerçekten sinirlerine hakim olmaya çalış kavga ederken asla ağır kelimeler kullanma olabildiğince alttan al aradaki saygıyı korumaya çalış..
canım aranızdaki mesafe, yaşadığınız özlem dolayısıyla bu tarz kıskançlıkların, anlaşmazlıkların olması normal..
sen sevecen ve anlayışlı ol, bu her dediğine evet de anlamında değil sadece dengeli taraf sen ol bi süre sonra o senin bu hallerini gördükçe o da sakinleşmeye başlayacaktır emin ol..
ilgi göster ama annesi olma yani yemek yedin mi, hastaysa ilacını aldın mı vs tarzı.. dmesela hasta mı nasıl oldun hayatım dersin o kadar, ilgini onu boğma şekline çevirme ama ilgisiz bırakıp da ondan uzaklaştığını düşündürtme.. kafam azıcık dağınık kusura bakma ama umarım ne demek istediğim anlatabiliyorumdur
bazen ilgini esprili yollarla göster.. mesela ara ara face'de falan denk geliyorum çok sevimli fotolar oluyo günün herhangi bi saatinde tutup onu yollayıveriyorum genelde bi yorum yapmaz ama bilirim ki hoşuna gider.. mesela bi gece hastaydım ilaç aldım yatacaktım yatmadan önce şöyle bşe yollamıştım bi kız bi erkek bebek birbirlerine sarılmışlar öyle bi foto altında da yan etkisi olmayan tek ilaç sevdiğine sarılıp uyumaktır bu fotoyu yolladım sonra yanımda olsan şıp diye iyileşirdim iyi geceler aşkım yazdım yolladım.. bu tarz şeyler işte..

haa bu arada en önemli şey sakın ilgine karşılık ilgi bekleme bu ne demek ben ona böyle mesajlar attım o ban asadece iyi geceler tazdı yolladı diye düşünüp sinir yapma sakın kendine çünkü bu düşünce ona karşı doldurur seni karşılık beklemeden yap böyle şeyleri bi süre sonra senin kadar olmasa da ( erkekler bu konuda biraz biz kızlara göre daha beceriksiz) ilgisini göstermeye başlayacaktır..