- Konu Sahibi kapalikutu
samimi olarak birşey söyleyeceğim eğer yanlış anlmassan canım; karşılıklı hatalardan değil de benim yaşadıgım başka idi aileler üzerin bi konudan dolayı saçma sapan bi yerde bitti üzüldüm falan vs karşıdakide baskılara dayanamayıp bitirdi ama bizmde dünya kadar sorunumuz vardı.. sonra ben hiç düşünmedim pişman ettirmek falan, intikam beni üzdü o da üzülsün.. neden yapayım ki sen kendine yeni bir şanş vermedikçe aklında intikam pişma ettirme düşüncesi oldukça yeni bir hayat mutlu bi hayat illa evllik vs demiyorum, mutlu bi hayat kendinle kendi başına mennun oldugun bi hayatda olabilir, ben bunu yapmamda epey zaman aldı.. şiömdi 4 yıldır evliyim ve evladım var her sabah oğlumu görüp şükrediyorum.. evet eşimlede dört dörtlük değiliz süper değiliz ama kendime ayna tutup hatalarımı farkedip güzelleştirmeye çalışıyorum mutluluğumu.. en güzel ceza affetmek umrumda da değil evlendimi bekar mı? sözlü mü nişanlımı, her sabah güzel yavruma bakarak şükrediyorum, şu an karşımda görsem herkes gibi biri benim için bi değer taşımaz olumlu olumsuz.. kendi cezalandırma canım, affederek karşıdakini cezalandır, kendini ödüllendir!!!
haklısın canım biliyorum ama aslında benım derdım de ıntıkam falan degıl.ben onu canımdan cok sevıyordum bunu hala adı gıbı bılıyor.o nasıl acı cekmeden bu kararının arkasında durabılıyor aklım almıyor.ben o kadar aradım msj attım.ıste ayrı sehırlerde olunca zaten ınsan ulasamamaktan delı gıbı oluyor.onun bu kadar sogukkanlı durmasını anlayamıyorum.onu cok ıyı tanıyorum.kendını kapatınca kımseyı yanına yaklastırmıyor.arkadaslarının bıle telefonuna bakmıyor.ben sadece suna bı cözum bulmak derdındeyım.evet o mantıkla karar verdı belkı ama gönlunden bunu istemedıgını bılıyorum.onun için bısey yapmam gerekıyor dıye dusunuyorum