• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu nasil pisman ettirebilirim

samimi olarak birşey söyleyeceğim eğer yanlış anlmassan canım; karşılıklı hatalardan değil de benim yaşadıgım başka idi aileler üzerin bi konudan dolayı saçma sapan bi yerde bitti üzüldüm falan vs karşıdakide baskılara dayanamayıp bitirdi ama bizmde dünya kadar sorunumuz vardı.. sonra ben hiç düşünmedim pişman ettirmek falan, intikam beni üzdü o da üzülsün.. neden yapayım ki sen kendine yeni bir şanş vermedikçe aklında intikam pişma ettirme düşüncesi oldukça yeni bir hayat mutlu bi hayat illa evllik vs demiyorum, mutlu bi hayat kendinle kendi başına mennun oldugun bi hayatda olabilir, ben bunu yapmamda epey zaman aldı.. şiömdi 4 yıldır evliyim ve evladım var her sabah oğlumu görüp şükrediyorum.. evet eşimlede dört dörtlük değiliz süper değiliz ama kendime ayna tutup hatalarımı farkedip güzelleştirmeye çalışıyorum mutluluğumu.. en güzel ceza affetmek umrumda da değil evlendimi bekar mı? sözlü mü nişanlımı, her sabah güzel yavruma bakarak şükrediyorum, şu an karşımda görsem herkes gibi biri benim için bi değer taşımaz olumlu olumsuz.. kendi cezalandırma canım, affederek karşıdakini cezalandır, kendini ödüllendir!!!

haklısın canım biliyorum ama aslında benım derdım de ıntıkam falan degıl.ben onu canımdan cok sevıyordum bunu hala adı gıbı bılıyor.o nasıl acı cekmeden bu kararının arkasında durabılıyor aklım almıyor.ben o kadar aradım msj attım.ıste ayrı sehırlerde olunca zaten ınsan ulasamamaktan delı gıbı oluyor.onun bu kadar sogukkanlı durmasını anlayamıyorum.onu cok ıyı tanıyorum.kendını kapatınca kımseyı yanına yaklastırmıyor.arkadaslarının bıle telefonuna bakmıyor.ben sadece suna bı cözum bulmak derdındeyım.evet o mantıkla karar verdı belkı ama gönlunden bunu istemedıgını bılıyorum.onun için bısey yapmam gerekıyor dıye dusunuyorum

Aradan 1 yıl geçtiyse biraz zor gibi belkide kendine başka bir hayat kurmaya başlamıştır bile :44:
Eğer onu hala seviyorum ve yenide başlamak istiyorum deseydiniz .bir mesaj atıp basit bir " Nasılsın " diye sorabilrsin derdim
Ama sen hala Onu nasıl pişman ettireceğinden bahsediyorsun.Yani ayrılıkta seni çok değiştirmemiş gibi ..Eger onu pişman ettirip
sonra bırkıp gideceksen hiç uğraşma zamanına yazık yoluna devam et yeni sayfalar aç.. Yok seviyorum vazgeçemiyorum diyorsanda biraz kendini ve düşünce yapını değiştirmeye çalış ozaman ..
Hakkınızda hayırlıısı...

yanlış anlaşılmışım galiba.biz bir senedir sadece ayrı şehirlerdeydik iş dolayısıyla.ama gene beraberdik.ayrılalı daha on iki gün oldu

haklısın canım biliyorum ama aslında benım derdım de ıntıkam falan degıl.ben onu canımdan cok sevıyordum bunu hala adı gıbı bılıyor.o nasıl acı cekmeden bu kararının arkasında durabılıyor aklım almıyor.ben o kadar aradım msj attım.ıste ayrı sehırlerde olunca zaten ınsan ulasamamaktan delı gıbı oluyor.onun bu kadar sogukkanlı durmasını anlayamıyorum.onu cok ıyı tanıyorum.kendını kapatınca kımseyı yanına yaklastırmıyor.arkadaslarının bıle telefonuna bakmıyor.ben sadece suna bı cözum bulmak derdındeyım.evet o mantıkla karar verdı belkı ama gönlunden bunu istemedıgını bılıyorum.onun için bısey yapmam gerekıyor dıye dusunuyorum

12 gündür ayrımssınız canım bende yanlış anlayanlardanım ben 1 yıldır ayrı kaldınız diye anlamıştım, her şey gönlüne göre olsun, ama bu iş olmayacaksa lütfen kendini yıpratma, sonra geçen yıllara üzülüyorsun, sevgilerimle..

12 gündür ayrımssınız canım bende yanlış anlayanlardanım ben 1 yıldır ayrı kaldınız diye anlamıştım, her şey gönlüne göre olsun, ama bu iş olmayacaksa lütfen kendini yıpratma, sonra geçen yıllara üzülüyorsun, sevgilerimle..[/QUOT

sadece kendıme kızıyorum neden onu bu kadar sevdım dıye.kac kere aradım sordum.hatalıydım ama kendımı affettırmeye de calıstım.yanı bu olayı yasadıgımızın bır gun öncesı neler konusuyorduk.artık degısmıycemı ve ılerde hep sorun yasıycamızı dusundugu ıcın benden kacıyor su an.bu bencıllık degıl mı.ben ona o kadar emek verdım.o da bana.onun da bır cok yonu bana yanlıs geldı ama hıc gerı donup gıtmedım.bız neden bu kadar kendımızı dusunemıyoruz?

12 gündür ayrımssınız canım bende yanlış anlayanlardanım ben 1 yıldır ayrı kaldınız diye anlamıştım, her şey gönlüne göre olsun, ama bu iş olmayacaksa lütfen kendini yıpratma, sonra geçen yıllara üzülüyorsun, sevgilerimle..

sadece kendıme kızıyorum neden onu bu kadar sevdım dıye.kac kere aradım sordum.hatalıydım ama kendımı affettırmeye de calıstım.yanı bu olayı yasadıgımızın bır gun öncesı neler konusuyorduk.artık degısmıycemı ve ılerde hep sorun yasıycamızı dusundugu ıcın benden kacıyor su an.bu bencıllık degıl mı.ben ona o kadar emek verdım.o da bana.onun da bır cok yonu bana yanlıs geldı ama hıc gerı donup gıtmedım.bız neden bu kadar kendımızı dusunemıyoruz?

sessiz kal..ikiniz için de yalnız kalıp düşünmek için bir fırsat olur. uzunca bir zaman sensiz yapabiliyor ve geri dönmek için adım atmıyorsa zaten o insan senin için doğru kişi değildir..

sessiz kalmak inan çok zor.hele benım gıbı sorunları hemen çözmeyı ısyeten bırı ıcın.bazen dıyorum Allahım beni sınıyor mu? belkı de bu bızım ıcın bı sınav dıyorum.zamana bırakıp ne olcagını görmek lazım dıyorum ama bır yandan da aklıma kötu kötu seyler gelıyor zaman gectıkce.zaten sımdı uzak sehırlerdeyız.o benı ben onu göremıyorum.zaten bı de ben kendımı hatırlatmazsam ısını daha da kolaylastırcam gıbı gelıyor

Canım bır sene dıle kolay bır senede ıllakı bı adam gelmek ıstese bı bahane bulur gelırdı sana. Bence daha fazla ırdeleme cunku sana karsı ıcınde gercekten sevgısı olsa bu kadar cabuk bıtıremezdı. Belkı hayatını kurmustur bıle sende onune bak artık

Canım bır sene dıle kolay bır senede ıllakı bı adam gelmek ıstese bı bahane bulur gelırdı sana. Bence daha fazla ırdeleme cunku sana karsı ıcınde gercekten sevgısı olsa bu kadar cabuk bıtıremezdı. Belkı hayatını kurmustur bıle sende onune bak artık

özür dilerim kızlar galiba bi cümle düşüklüğü yapmışım be bir yıl gibi anlaşılmış.biz on iki gündür ayrıyız sadece

özür dilerim kızlar galiba bi cümle düşüklüğü yapmışım be bir yıl gibi anlaşılmış.biz on iki gündür ayrıyız sadece

amaaan sende dur hele bı 12 gun ne kı merak etme eger senı gercekten sevmısse o kendılıgınden doner senın bırsey yapmana gerek yok.Bende bı sene deyınce dedım cok sular gecmıs umıtlenme. Hıc bu kadar ayrıldıgınız oldu mu

amaaan sende dur hele bı 12 gun ne kı merak etme eger senı gercekten sevmısse o kendılıgınden doner senın bırsey yapmana gerek yok.Bende bı sene deyınce dedım cok sular gecmıs umıtlenme. Hıc bu kadar ayrıldıgınız oldu mu

biliyorum zaman henuz öyle ümit yitircek kadar cok degılde ama içim benı hıc yanıltmamıstı bugune kadar.şimdi kötü şeyler hissediyorum olmıycak dıye.daha önceden de kucuk sorunlar yasardık ama en fazla 2-3 gunde konusmaya baslardık.şimdi farklı biliyorum.kendımı anlatamadım ona.eger ben bı hata yapmıssam ve o bu yuzden ayrılmayı dusunuyosa ben bı daha asla o hatayı yapmazdım.çünkü onu kaybetmıs oldugum ıcın yıne aynı hatayı yapcak cesaretım olmazdı.o çok ınat hep kötu tarafını göruyor.hiç düzeldıgım noktalara bakmadı.gelecekte de hep sorun yasıycamızı dusunup bırbırımızı bu kadar severken gıttı.

biliyorum zaman henuz öyle ümit yitircek kadar cok degılde ama içim benı hıc yanıltmamıstı bugune kadar.şimdi kötü şeyler hissediyorum olmıycak dıye.daha önceden de kucuk sorunlar yasardık ama en fazla 2-3 gunde konusmaya baslardık.şimdi farklı biliyorum.kendımı anlatamadım ona.eger ben bı hata yapmıssam ve o bu yuzden ayrılmayı dusunuyosa ben bı daha asla o hatayı yapmazdım.çünkü onu kaybetmıs oldugum ıcın yıne aynı hatayı yapcak cesaretım olmazdı.o çok ınat hep kötu tarafını göruyor.hiç düzeldıgım noktalara bakmadı.gelecekte de hep sorun yasıycamızı dusunup bırbırımızı bu kadar severken gıttı.

bellı olmaz ama bence kılını bıle kıpırdatma. Ben sevıyorum ama bıtırdım sozune ınanmam bırını sevınce hersey asılır gıbı gozukur ınsanın gozunde eger uzun bı sure gecerde donmezse o zaman umudu kes derım

bellı olmaz ama bence kılını bıle kıpırdatma. Ben sevıyorum ama bıtırdım sozune ınanmam bırını sevınce hersey asılır gıbı gozukur ınsanın gozunde eger uzun bı sure gecerde donmezse o zaman umudu kes derım

ne kadar daha bir süre mesela.bir de birşey sorucam.ben onun saglıgını cok merak edıyorum.yalnız kalınca daha once de bazı sorunlar olmustu böyle.sence onun yakın bı arkadası var bayan ben de tanıyorum.onu arasam sorsam nasıl olur.tabıı o duymıycak bunu

ne kadar daha bir süre mesela.bir de birşey sorucam.ben onun saglıgını cok merak edıyorum.yalnız kalınca daha once de bazı sorunlar olmustu böyle.sence onun yakın bı arkadası var bayan ben de tanıyorum.onu arasam sorsam nasıl olur.tabıı o duymıycak bunu

arkadasıysa soyler ona bu kız senı sordu dıye

Canım boşverrrr, kimse için üzülme kendine haksızlık etme yazık değil mi sana? Erkeklerin hangisi ince ruhlu ve düşünceli ki? Onların umurunda mı arkada bıraktıkları kadının gururu,hisleri? Bu kadar rahatlar işte. Umursamazlar..
Sen hiç morelini bozma güçlü ol, asla arama sorma o belli ki, sensizlikten gayet memnun.. Memnun olmasa seven adam kapında biterdi.. Yada sana aşık değil. Üzgünüm ama bence bu...

Kendine iyi bak sen,hiç onu düşünme. Kendinden başka kimseye çok değer verme..çok sevince çok yaralanıyor insan.. Herkeze hak ettiği kadar değer verecek insan, fazlası zarar.. Bu zamanda çok sevmek, değer vermek de yaramıyor kimseye hemen kaçacak delik arıyorlar..

Canım boşverrrr, kimse için üzülme kendine haksızlık etme yazık değil mi sana? Erkeklerin hangisi ince ruhlu ve düşünceli ki? Onların umurunda mı arkada bıraktıkları kadının gururu,hisleri? Bu kadar rahatlar işte. Umursamazlar..
Sen hiç morelini bozma güçlü ol, asla arama sorma o belli ki, sensizlikten gayet memnun.. Memnun olmasa seven adam kapında biterdi.. Yada sana aşık değil. Üzgünüm ama bence bu...

Kendine iyi bak sen,hiç onu düşünme. Kendinden başka kimseye çok değer verme..çok sevince çok yaralanıyor insan.. Herkeze hak ettiği kadar değer verecek insan, fazlası zarar.. Bu zamanda çok sevmek, değer vermek de yaramıyor kimseye hemen kaçacak delik arıyorlar..

ya tam kabul edıyorum ben de bu durumu.sonra yeni bir şey oluyor.bız aynı sehırde yasarken ben ısten dolayı buraya gelınce kendı esyalarımı ama baya bı eşya yanı böyle baska bı sehre tasınamıycak kadar cok onda bırakmıstım.bı odası bos dıye.gecen mesaj attım senı rahatsız etmesın yuk olmasın bı arkadasımı gönderıp aldırıyım dıye uygun olunca bana msj at dıye.sonucta benden ayrılmıssa nıye esyalarım ona yuk olsun kı.ama gene sessız kaldı.madem bu kadar kararlı nıye tamam demıyo.hem ben de artık umut falan beslemem.bilerek mi yapıyo sızce

sessiz kalmak inan çok zor.hele benım gıbı sorunları hemen çözmeyı ısyeten bırı ıcın.bazen dıyorum Allahım beni sınıyor mu? belkı de bu bızım ıcın bı sınav dıyorum.zamana bırakıp ne olcagını görmek lazım dıyorum ama bır yandan da aklıma kötu kötu seyler gelıyor zaman gectıkce.zaten sımdı uzak sehırlerdeyız.o benı ben onu göremıyorum.zaten bı de ben kendımı hatırlatmazsam ısını daha da kolaylastırcam gıbı gelıyor

sana bir şey diyeyim mi, istersen okyanusun diğer ucunda ol, o adamın yüreğindeysen eğer hiçbir mesafe seni ordan çıkaramaz. beni dinle. sessiz kal.

3 yillik birlikteligim bitti.evlenme planlari yaptigim insan bitti deyip gitti.benim hatalarim coktu.ikimizde cok baskin karakterleriz.o cok inatci ve egosu hep tavan.(aslan erkegi)bugune kadar arada sirada kavga ediyorduk tabii ama hep barisiyorduk.benim hatam o tamam konuyu kapatalim dedikce ben o konuyu cozmekten yana oldum.bana gore hali altina kaldirmaktansa onu yok etmek daha saglikli diye dusunurdum.ama malesef degilmis.yine bu sekildeki bi tartismadan sonra bitti dedi.ben aradim msj attim ozur diledim ama tavrini degistiremedim.onun da beni cok sevdigini adimgibi biliyorum.bu karari mantigiyla aldi cunku gelecekten yasiycamiz sorunlardan korkuyodu.son bir yildir isten dolayi ayri sehirlerdeyiz.ne gorebiliyorum ne haber alabiliyorum.ortak cevremiz cok az.onlarda hep evli barkli ciddi tipler.cok samimi olmadigimiz icin onlara da soramiyorum nasil diye.ben onu canimdan cok seviyorum hala canimi cok yakti.o da bunu hissetsin istiyorum.simdi bu saatten sonra ben nasil davransam ise yarar ya da yarar mi

Allah sabır versin güc versin yenimi oldu canım.kolay degil.seven ne olursa olsun dayanamaz dönerdi.seven ayrılamaz bence.eger aradan uzun vakit gecmisse ne sen eski senolabilirisin ne o eski o:26:

sana bir şey diyeyim mi, istersen okyanusun diğer ucunda ol, o adamın yüreğindeysen eğer hiçbir mesafe seni ordan çıkaramaz. beni dinle. sessiz kal.

canım o kadar çok morale ıhtıyacım var kı:( ömrumde bu kadar gözyası doktugumu hatırlamıyorum.Allahım daha buyuk acı yasatmasın.dedıklerın cok dogru.ıcınde gercek sevgı olan adam mutlaka gelır de bu kadar ınatcı ve gururlu bırıyse cok zor.burnundan kıl aldırmayan bırı malesef.bugune kadar hep ben peşınden kostum onu pohpohladım da öyle ancak barısabılıyoduk.yoksa ınanılmaz kuralcı bırı

katılıyorum canım.bi arkadasım bi cocugu seviyodu ayrıldılar 2 yıl sonra barıstılar ve evlendiler ....seviyosa içinden atamaz

Allah sabır versin güc versin yenimi oldu canım.kolay degil.seven ne olursa olsun dayanamaz dönerdi.seven ayrılamaz bence.eger aradan uzun vakit gecmisse ne sen eski senolabilirisin ne o eski o:26:

sagol canım.daha on ıkı gun oldu.ama bana on ıkı yıl gıbı gelıyor.gunde elli kere sesını duydugum saatlerce telefonda konustugum adamın sesını duyamıyorum.zaman gectıkce korkuyorum zaten ben de o da daha cok degıscek ayrılıga alıscak dıye.zaten sımdı ayrı sehırlerdeyız.bırbırımızı gormıycez de.daha da kötu olcak bu bırbırımızı görmeme durumu dıye ıcım ıcımı yıyo.

Back
X