• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu nasil pisman ettirebilirim

canım aslında daha öncekı ayrılmalarımızı kastetmıstım ben.yanı istedıgınde canımı yakmayı o zaman gerı dönme ıhtımalı oldugunda bıle cok cabuk yakabılıyordu.demek ıstedıgım benım azıcık da umutlanmamı ıstemeyen bu ısın tamamen bıttıgını anlatmaya calısan adam en azından yuregı oyle demıyo olsa bıle mantıken benım de kesınlıkle artık umutlanmamı ıstemıyo olsa tamam demezmıydı bu mesajıma

Valla bilemiyorum canım..ben artık sallamıyosam karşımdaki insanı, inan cevap falan vermem..
ve hiç aklımın ucuna da gelmez açıkçası,ben buna umut mu veriyorum ki acaba cvp vermemekle diye düşünmem..
umarım her şey gönlünce olur..Rabbimden hayırlısını dile..

keşke gıdebılsem canım.ama elim kolum baglı.ailemle yasıyorum.onlar onun nerde yasadıgını biliyor.asla gıdemem.o gelıyordu ayda bır.bi bahaneyle bıle olsa ben onun yanına gıdemem kı:(

Anladım canım o zaman onun aramasını mı bekliyceksin, Allah yardımcın olsun canım aklıma başka çözüm gelmiyor en fazla msj atabilirsin ama onu da yapmışsın.inş sevgilin uzatmaz da biran önce barışırsınız:31:

peki sence ben yanlış mı yaptım eşyaları istemekte.sonucta bu adam yenı bı hayat kurmus havasındaysa benım esyalarım onun bı odasını ısgal edıyor.neden onun evınde klasın kı demı.yanı buna kzımısmıdır kı

hayir canim yalnic falan deyil helbette onlar senin esyan helbette alacaksin bir gun eyer durum annasamamaksa , ama biraz sabret cok aceleyede seytan karisir derlerya onu kizdi diye daha ustune varirsan kizdiracak sekilde dahada olumlu bakacakkan olumsuz olur hic istemese bence al git esyanida derdi nebileyim sessiz durduyuna gore belkide senin guzel sozlerini duymak istiyor , sende guzel konus ne olacak sanki onu kendine dondurmek istersen guzel seyler soyle hep , yine soyle yine yine baktin yine ses yok birazda sen sessiz dur herseyin hayirlisi de ve bekle olacaksa olur olmicaksa zorla guzellik olmaz dersiniz artik ....

hayir canim yalnic falan deyil helbette onlar senin esyan helbette alacaksin bir gun eyer durum annasamamaksa , ama biraz sabret cok aceleyede seytan karisir derlerya onu kizdi diye daha ustune varirsan kizdiracak sekilde dahada olumlu bakacakkan olumsuz olur hic istemese bence al git esyanida derdi nebileyim sessiz durduyuna gore belkide senin guzel sozlerini duymak istiyor , sende guzel konus ne olacak sanki onu kendine dondurmek istersen guzel seyler soyle hep , yine soyle yine yine baktin yine ses yok birazda sen sessiz dur herseyin hayirlisi de ve bekle olacaksa olur olmicaksa zorla guzellik olmaz dersiniz artik ....

canım lutfen bı yorum yap yardım et.ben dun kuzenımın facesınden ona msj atmıstım işte bu eşya muhabbetıne.okudugunu gördum aksam 8 gibi okumuş.şimdi kuzenım cevrımıcı oldu.benımkı 3 senedır beraberız kı sifresı hep bendeydı asla bı kere bıle cevrımıcı olmadı facesınde sımdı cevrımıcı olmus.çok sasırdım.anlam veremedım.kuzenım ıkımızın de çok yakın arkadası.onun facesınden msj attım ya acaba ben dıye mı dusundu.yoksa ben gayet ıyım bak hıc yapmadıgı halde cevrımıcı oldum mılletle konusuyom mu dıyo.yanı kuzenım bana nasıl olsa der dıye mı böyle bişe yaptı sence

canım lutfen bı yorum yap yardım et.ben dun kuzenımın facesınden ona msj atmıstım işte bu eşya muhabbetıne.okudugunu gördum aksam 8 gibi okumuş.şimdi kuzenım cevrımıcı oldu.benımkı 3 senedır beraberız kı sifresı hep bendeydı asla bı kere bıle cevrımıcı olmadı facesınde sımdı cevrımıcı olmus.çok sasırdım.anlam veremedım.kuzenım ıkımızın de çok yakın arkadası.onun facesınden msj attım ya acaba ben dıye mı dusundu.yoksa ben gayet ıyım bak hıc yapmadıgı halde cevrımıcı oldum mılletle konusuyom mu dıyo.yanı kuzenım bana nasıl olsa der dıye mı böyle bişe yaptı sence

bilemiyorum ama insallah yeniden bir araya gelirsiniz canim , bak simdi facede cevrimci oldu diyorsun , sen cok sikinti yapma sadece iyi sozlerle ona faceden birki sozler soyle napiyorsun de , neden sessiz duruyorsun birseyler soyle konusalim artik kavga kirginlik olmasin tamm birdaha olmaz ozur dilerim gibi seyler soyle nebileyim daha guzel sozler soyle erkekler guzel sozlere hemen yumusarlar ve kiyamazlar , bak yavas yavas gorunecektir insallah senide anliyacaktir uc senenin sevginin hatiri yokmu cevap vermeye lutfen cevap ver gibi sozler

bilemiyorum ama insallah yeniden bir araya gelirsiniz canim , bak simdi facede cevrimci oldu diyorsun , sen cok sikinti yapma sadece iyi sozlerle ona faceden birki sozler soyle napiyorsun de , neden sessiz duruyorsun birseyler soyle konusalim artik kavga kirginlik olmasin tamm birdaha olmaz ozur dilerim gibi seyler soyle nebileyim daha guzel sozler soyle erkekler guzel sozlere hemen yumusarlar ve kiyamazlar , bak yavas yavas gorunecektir insallah senide anliyacaktir uc senenin sevginin hatiri yokmu cevap vermeye lutfen cevap ver gibi sozler

Allah onun belasını versın.çok kötuyum kızlar ya.şimdi gördum benım çok rahatsız oldugum bı kız vardı.resmen o tiplerden anlatabıldım mı.onu takıbe almıs facesınden.ben bunları haketcek ne yaptım ya.ölmek istiyorum.kendimi hiç bu kadar asagılanmıs hıssetmemıstım:(

yalnic annasilma olmasin nasil anladin oyle birseyi hemen oyle deme hemen , bi seslen belki yoktur oyle bise once bi urenirsin hem olmasada her seyin hayirlisi dersin ,

yalnic annasilma olmasin nasil anladin oyle birseyi hemen oyle deme hemen , bi seslen belki yoktur oyle bise once bi urenirsin hem olmasada her seyin hayirlisi dersin ,

canım kuzenımın facesınden ben hergun bakıyodum napmıs dıye ayrıldıgımızdan berı.dun böyle bıse yoktu.şimdi işte bu gece takıp ettıklerınde bır tek o kız var

canım kuzenımın facesınden ben hergun bakıyodum napmıs dıye ayrıldıgımızdan berı.dun böyle bıse yoktu.şimdi işte bu gece takıp ettıklerınde bır tek o kız var

belkide seni biraz sasirmak icinmi boyle bisey yapti acaba sen kendi facenden biseyler yazsan acsanda bakalim kendisi ne diyecek

belkide seni biraz sasirmak icinmi boyle bisey yapti acaba sen kendi facenden biseyler yazsan acsanda bakalim kendisi ne diyecek

böyle bi konuda ne için yaparsa yapsın artık resmen iğreniyorum ondan.benim gercekten nefret ettıgım bı kız.onun yuzunden ayrıldık yanı dusun.nasıl onu takıp eder aklım almıyo.o zaman da ayrılmıstık ve cook ıcıp ne yaptıgını bıle hatırlamıycak kadar cok ıcmıstı.ben hıc arayıp sormuyodum.işte o zaman da oyle yalnız ve sacmasapan bunalımda oldugu bı zaman bunu yapmıstı.sonra hatasını kabul ettı.dıyorum ya zaten sıfresı bendeydı hep.o olaydan sonra zaten ondan cok ben kullanıyodum facesını.ne gırerdı ne de dıyorum ya cevrımıcı olmuslugu vardı.şimdi gene aynı seyı yaptı.emınım gene cok ıcmıs ve gene o berbat yalnızlık ve pişmanlık evresınde.ama artık booosss

böyle bi konuda ne için yaparsa yapsın artık resmen iğreniyorum ondan.benim gercekten nefret ettıgım bı kız.onun yuzunden ayrıldık yanı dusun.nasıl onu takıp eder aklım almıyo.o zaman da ayrılmıstık ve cook ıcıp ne yaptıgını bıle hatırlamıycak kadar cok ıcmıstı.ben hıc arayıp sormuyodum.işte o zaman da oyle yalnız ve sacmasapan bunalımda oldugu bı zaman bunu yapmıstı.sonra hatasını kabul ettı.dıyorum ya zaten sıfresı bendeydı hep.o olaydan sonra zaten ondan cok ben kullanıyodum facesını.ne gırerdı ne de dıyorum ya cevrımıcı olmuslugu vardı.şimdi gene aynı seyı yaptı.emınım gene cok ıcmıs ve gene o berbat yalnızlık ve pişmanlık evresınde.ama artık booosss

canim nediyeyim bilmiyorum ama o bir gun seni ariyacaktir bu yaptiyindan pisman olur ama artik senin bileceyin , sana yardim edemediyim icin uzgunum , cunku ben sevenleri anliyorum uc senede emek vermek kolay deyil tabi oyle ayrilanlara cok uzuluyorum , yalniz olmassada zorla guzellik olmaz helbet senin karsinada bi baska biri cikacak insallah ..

canım sasırdım valla:53:

onu bu kadar sevmemin karşılığı bu mu? ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.o kadar saskın ve kötuyum ki.benım emegımın sevgımın karsılıgı bu kadar ucuz basıt bı kız mıydı yanı.ben bu kadar basıt ve ne bıleyım aslında bana göre bazı seylerı sadece belden asagı anlayan bakan o iğrenç adamlar gıbı bırını mı sevmsım yanı bu 3 yılda.Allahım ben bunu hak etcek ne yaptım.ben onu gözüm gibi sevdım ailem gibi sevdim.bana nasıl bunu reva görur.aklı sıra canımı yakmaya benı tamamen sogutmaya mı calsıyo

canim nediyeyim bilmiyorum ama o bir gun seni ariyacaktir bu yaptiyindan pisman olur ama artik senin bileceyin , sana yardim edemediyim icin uzgunum , cunku ben sevenleri anliyorum uc senede emek vermek kolay deyil tabi oyle ayrilanlara cok uzuluyorum , yalniz olmassada zorla guzellik olmaz helbet senin karsinada bi baska biri cikacak insallah ..

inan kendimi çok zor tuttum kuzenın facesınden o an mesaj yazcaktım gördum senı gene aynı adiliği yapmışsın bi daha senle asla işim olmaz bu kadar basıt bı adammıssın bana bunu neden yaptın diye ama sustum.o kızı ben de takıp etcem ve bakcam sadece oylesıne mı ekledı yoksa derdı baskamıymıs dıye.eger dedıgın gıbı bı gun olakı arar da konusursak işte o zaman ınkar edememesı ıcın elımde gercek bı nedenım de olcak.benım facesım yok.ama onun tanımadıgı bı erkek arkadasımdan takıp ettırcem ben de o kızı.yanı aklım almıyo ya.öyle bakmak ıstese bı ton kız var yanı öyle malum tıpler.neden bı tek o benım sınır oldugum kız.

kızlar bişey sorcam bu konuda bilgisi olan var mı? şimdi benım facebook yok.yani nasıl oluyor bılmıyorum da gercek ismimle degılde ne bıleyım baska bı ısımle yanı böyle ısımde degılde nıckname gıbı bı isimle facebook hesabı acılır mı.yanı öyle bişe var mı

kızlar bişey sorcam bu konuda bilgisi olan var mı? şimdi benım facebook yok.yani nasıl oluyor bılmıyorum da gercek ismimle degılde ne bıleyım baska bı ısımle yanı böyle ısımde degılde nıckname gıbı bı isimle facebook hesabı acılır mı.yanı öyle bişe var mı

Sana özel msj gönderdim..ama inan değmez böyle şeylerle uğraşmana..
acın,sinirin,kızgınlığın biraz soğusun ne demek istediğimi anlayacaksın

Konuyu uzatıp sündürmek hiç hoş olmuyor bende bişeyi uzatmam ama nişanlım uzatmayı sever o an kapansa bile fırsatını bulunca lafı sokar :27: hoş aştık biz artık bunları ama sölim insan çileden çıkıyor yeri geliyor :20: sizde bezdirmişsiniz belliki çünkü hayatın boyunca böle yaşanılmaz hep sorunları ısıtıp ısıtıp önüne sunarak eminim e.arkadaşınız böle bi hayat istemediginden bitirmiş bunun sevip sevmemeklede alakası yok huzur istemekle alakalı bence :ssz::ssz:

onu bu kadar sevmemin karşılığı bu mu? Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.o kadar saskın ve kötuyum ki.benım emegımın sevgımın karsılıgı bu kadar ucuz basıt bı kız mıydı yanı.ben bu kadar basıt ve ne bıleyım aslında bana göre bazı seylerı sadece belden asagı anlayan bakan o iğrenç adamlar gıbı bırını mı sevmsım yanı bu 3 yılda.allahım ben bunu hak etcek ne yaptım.ben onu gözüm gibi sevdım ailem gibi sevdim.bana nasıl bunu reva görur.aklı sıra canımı yakmaya benı tamamen sogutmaya mı calsıyo

seni anlıyorum canım yazık ediyor kendini seven bir insanı kaybediyor.erkekler ciddi bir ilişkiden sonra sanırım özgürlük istiyor.ama kendini kandırıyor.bence seni unutmak için macera arıyor.3yılmı cıktınız uzun bir süre 3 yılsa.yazık olur.k kuzum sakın öyle kötü seyler yazma.güzelce konus bence.cocuk degilsiniz 2 nizde calısıyosunuz.olgunsunuz.konusarak halledin ama tartısmadan istersen msj at konusmaya bak sonra onu sorarsın aranız iyi olunca bence

konuyu uzatıp sündürmek hiç hoş olmuyor bende bişeyi uzatmam ama nişanlım uzatmayı sever o an kapansa bile fırsatını bulunca lafı sokar :27: Hoş aştık biz artık bunları ama sölim insan çileden çıkıyor yeri geliyor :20: Sizde bezdirmişsiniz belliki çünkü hayatın boyunca böle yaşanılmaz hep sorunları ısıtıp ısıtıp önüne sunarak eminim e.arkadaşınız böle bi hayat istemediginden bitirmiş bunun sevip sevmemeklede alakası yok huzur istemekle alakalı bence :ssz::ssz:

evet canım cok sık bogaz etmemek lazım özgürlüğü seviyolar bayan olarak alttan almamız gerek yoksa tartısma büyür.ben o hatayı bi kezyaptım sevgilimle üstüne gittim aramzı bozuldu ders aldım bidaha yapmam asla:17::17::17:

Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın amin

Back
X