• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu nasıl unutacagim?

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Merhabalar iyi geceler dilerim öncelikle sizi cok sikmadan kisaca sorunumu dile getireyim ben biriyle sozlendim ayrildik ama ara sıra konustik ama her tartismada ayrıldı yine terk etti. Ben ise gerizekali gibi hep affettim duzelir dedim ama o yine sirt döndü az önce yine tartismistik ufacık seylerde bıktım senden filan diyor agrasif konusuyor yuregim kaldırmıyor saatlerdir ağlıyorum o ise beni engelledi lafi koydu uyudu uzun uzun mesajlar yazdim aradım ama açmadı kesin uyumustur önceden böyle değildi beni seviyor bunu da biliyorum ama her zor zamanda sirt donuyor dayanamıyorum hemen affediyorum ufacik tartismada bitti diyebiliyor ama ben desem bile onu edemiyorum neden böyleyim bilmiyorum lütfen bana yarım edin onun yüzünden intihar bile ettim geçmiş yillarda ama olan yine bana oluyor ben onun gibi gaddar olamıyorum neden silip atamiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl :( :'(

Merhabalar iyi geceler dilerim öncelikle sizi cok sikmadan kisaca sorunumu dile getireyim ben biriyle sozlendim ayrildik ama ara sıra konustik ama her tartismada ayrıldı yine terk etti. Ben ise gerizekali gibi hep affettim duzelir dedim ama o yine sirt döndü az önce yine tartismistik ufacık seylerde bıktım senden filan diyor agrasif konusuyor yuregim kaldırmıyor saatlerdir ağlıyorum o ise beni engelledi lafi koydu uyudu uzun uzun mesajlar yazdim aradım ama açmadı kesin uyumustur önceden böyle değildi beni seviyor bunu da biliyorum ama her zor zamanda sirt donuyor dayanamıyorum hemen affediyorum ufacik tartismada bitti diyebiliyor ama ben desem bile onu edemiyorum neden böyleyim bilmiyorum lütfen bana yarım edin onun yüzünden intihar bile ettim geçmiş yillarda ama olan yine bana oluyor ben onun gibi gaddar olamıyorum neden silip atamiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl :KK43: :'(
Onu terk edemiyorum dicektim klavye eksik yazmis :(

İrade ve zamanla. Seven adam size sırt dönmez ayrıca, böyle "Beni seviyor, ediyor" diye kendinizi kandırdığınız için affediyor, ondan sonra yine kırılıyorsunuz. Kimse için hayatınızı bitirmeye kalkıştığınıza değmez, intiharınız başarıya ulaşsaydı arkanızdan en fazla birkaç ay, belki 1 yıl falan üzülür sonra başkasını bulurdu, siz öldüğünüzle kalırdınız. Dünyada tek erkek sözlünüz değil, insanlar sözlenmeyi geçtim evlenip boşanıp ikinci evliliklerini yapıyorlar. Bu kadar kendinizi değersizleştirmeyin, tek bir hayatınız var, siz bir tanesiniz bu dünyada, elin adamı yüzünden hayatınızı hiç etmeyin.

Ağlayarak
Küfrederek belki
Sana yaptığı bu saçnalıkları düşünerek.

Hayatinda cikar unut gitsin
Bos yere neden kendini uzuyorsun.Affetme birdaha ama herseferinde affediyorum demissin insallah bu son olur. seni sevse bu kadar uzulmene dayanamaz. Gercekten seni seven deger bilecegin kisilere zamnini harca :KK200:

Hayatinda cikar unut gitsin
Bos yere neden kendini uzuyorsun.Affetme birdaha ama herseferinde affediyorum demissin insallah bu son olur. seni sevse bu kadar uzulmene dayanamaz. Gercekten seni seven deger bilecegin kisilere zamnino harca :KK200:
Ben de oyle düşünüyorum ama onu cok seviyorum belki duzelir terk etmez yine umuduyla affettimhep simdi mesajları okur yine yolu verir bana sonra yine özler mesaj atar bulusalim der huy edinmis bunu

Allahım ya haklisin canim aynen oyle odunun teki :KK43:
Aaaayyy ne kadar tatlı oluyosun bana sert bakınca diyecek kdar cinsleşiyoruz.
Ayyy ölürüm yaaaa ne tatlı ymek yiyoooo.
Ay kıyamam ne de tatlı bağırıyooooo

Hepsini yaşadım yaptım incindim kırıldım o yuzden snn yaşamanı istrmrm

Aaaayyy ne kadar tatlı oluyosun bana sert bakınca diyecek kdar cinsleşiyoruz.
Ayyy ölürüm yaaaa ne tatlı ymek yiyoooo.
Ay kıyamam ne de tatlı bağırıyooooo

Hepsini yaşadım yaptım incindim kırıldım o yuzden snn yaşamanı istrmrm
Gerçekten de öyle sinirleniyor kavga ederken bile alttanalttan gülüyorum çünkü onun her halini seviyordum sen nasıl unuttun peki karşına yeni biri çıktı mi onu da oyle sevrbikdinmi

Size bu denli önemsizmişsiniz gibi hisseden biriyle lütfen yuva kurmayın yazık geçen zamanınızda. İnanın evlilik nişan söz sevgililik değil. B zaten emin olun evlenince erkekler de bi ilgi alaka azalıyor.korku tamamen bitmeye başlıyor. Şuan böyle ya ozaman ne olacak. Haklısın sevdiğşn için onun yaptığı en ufak iyi bişey senin on döneme ne mutlu olmana yetiyordur. Çünkü senin için çabalamıyor. Birşeyler göstermiyor. En ufak normal bişey seni mutlu ediyor. Bence bir kağıt al iyisini bbir tarafa kötüsünü bir tarafa yaz senin için yaptıklarını ve yapmasını istediklerini yaz. Ve o yokken nasıl yaşıyordun o şuan gitse nasıl yaşarsın. Bunları yaz ve bir başkası gibi oku sanki başkasının hayatıymış gibi için soğuyacak mı mantığın ağır basacak mı..

Ben de oyle düşünüyorum ama onu cok seviyorum belki duzelir terk etmez yine umuduyla affettimhep simdi mesajları okur yine yolu verir bana sonra yine özler mesaj atar bulusalim der huy edinmis bunu
Oo canim sen alistirmisin onu her seferin de seni uzmus sende affedip bulusmusun.2 yilini vermisin intihara kalkmisin yazik degil mi sana .Yapma bunu kendine uzak dur sana fayda gelmez evlenirsen yokus asagi gidersin soylemesi pisman olursun canim.Bir yerlerde gercekten seni seven vardir .Unutursun merak etme

Size bu denli önemsizmişsiniz gibi hisseden biriyle lütfen yuva kurmayın yazık geçen zamanınızda. İnanın evlilik nişan söz sevgililik değil. B zaten emin olun evlenince erkekler de bi ilgi alaka azalıyor.korku tamamen bitmeye başlıyor. Şuan böyle ya ozaman ne olacak. Haklısın sevdiğşn için onun yaptığı en ufak iyi bişey senin on döneme ne mutlu olmana yetiyordur. Çünkü senin için çabalamıyor. Birşeyler göstermiyor. En ufak normal bişey seni mutlu ediyor. Bence bir kağıt al iyisini bbir tarafa kötüsünü bir tarafa yaz senin için yaptıklarını ve yapmasını istediklerini yaz. Ve o yokken nasıl yaşıyordun o şuan gitse nasıl yaşarsın. Bunları yaz ve bir başkası gibi oku sanki başkasının hayatıymış gibi için soğuyacak mı mantığın ağır basacak mı..
Çok mantikli soylediklerinz beni sevdiğini düşündüğüm için ve onu sevdiğim jcin bunca eziyeti çekiyorum ama o hep gidiyor terkediyor :(

Aynı anlattıgın gıbı bı adamla bırlıkteydım.muhtemelen bunları yaptıktan ıkı uc gun sonra sana geri dönüyodur ve hıc bıse olmamış gıbı devam edıyodur.yapman gereken o döndüğünde sen bitti diceksın.o senın şu an onu deli gıbı sevdıgınden okdr emınki.bunları yapmasıda bu yüzden zaten.sana döndüğünde bitti diceksın.kararından asla taviz vermıceksın.gör bak peşinde dolanmıyo mu

Back
X