• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu rüyamda gördüm

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Kızlar merhaba 5 ay önce 2,5 senelik ilişkim malesef sona erdi. Ben hala unutamadım onu o beni unuttumu bilmiyorum... Bugün onu rüyamda gördüm elinde bir kağıt vardı bana birşeyler kanıtlamaya çalışıyordu onu dinlememi istiyordu sonra barışıyorduk falan... Kızlar bana bunu yorumlayın ne olur...

Ayrılma sebebiniz neydi? Arada söylenmemiş sözler varmış gibime geldi. Ama tabi rüyanda görmen tamamen bilinçaltı..

Rüyanız bilinç altı çünkü hala eski erkek arkadaşınızı unutamamışsınız buda bilinç altına yerşerek rüyanıza giriyor.

Kızlar merhaba 5 ay önce 2,5 senelik ilişkim malesef sona erdi. Ben hala unutamadım onu o beni unuttumu bilmiyorum... Bugün onu rüyamda gördüm elinde bir kağıt vardı bana birşeyler kanıtlamaya çalışıyordu onu dinlememi istiyordu sonra barışıyorduk falan... Kızlar bana bunu yorumlayın ne olur...
bilinç altınız onu hala unutmamış bence bu o durumun işareti

ruyada gordugumuz tanıdık erkeklerın ısmınden yola cıkarak yorum yapılırmıs bır yerde okumustum yanı ısmı ne ıse eskı sevgılınızın ona gore bır anlam cıkartacaksınız yasantınızla ılgılı
dıger bır yorumumda ondan bır haber alacagınızla ılgılı
ortak bır tanıdıgınız var mı sıze haber getırebılecek

ruyada gordugumuz tanıdık erkeklerın ısmınden yola cıkarak yorum yapılırmıs bır yerde okumustum yanı ısmı ne ıse eskı sevgılınızın ona gore bır anlam cıkartacaksınız yasantınızla ılgılı
dıger bır yorumumda ondan bır haber alacagınızla ılgılı
ortak bır tanıdıgınız var mı sıze haber getırebılecek

çoook vaar. 2 gün sonra yıldönümümüz olucaktı bizim tam o güne onun eşyalarını gönderiyorum yani şu an yolda kargo o gün eline teslim edilcek ve bundan haberi yok. nasıl bi haber yaa

Rüyaların %87 si bilinç altı ve şunu da unutmayalım şeytanın olmadığı tek rüya peygamber efebdimizin geldiği rüyadır!

Yinede hayrolsun diyelim.

Bol bol dua et istediğinizi gibi sonuçlansın

biz ayrılalı 2 yıl oldu. sürekli rüyalarıma giriyor. en son 3 gün önce gördüm :31:

yorumlayayım, sen eski sevgilinin sana her ne sebepten olduysa bilemiyorum, birşeyi kanıtlamasını ve seni geri döndürmesini istiyorsun. Bu bir işaret falan değil yani.

gün içinde takvimde 26 mayısı görmüşsündür,bilinçaltın da "aaaah ah,ayrılmayaydık iki ay sonra yıldönümümüzdü" demiştir bence...
Hem bu çok doğal bişey gibi geliyo artık bana...Yine KK'da böyle bir konu açılmıştı,sayfalarca "ben dee" yorumu gelmişti.Olağan şeyler yani.Ben de görürüm sıksık :17:

Back
X