- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi thereisalwayshope
Diğer konularıma bakarsanız anlatmıştım bazı sorunlarımı. Sevgili olalı 5 ayı geçti. Şu an herşey rayına oturdu. Onu tanıyorum, ve hala seviyorum. İlişkimiz gayet iyi gidiyor. Ve beni geçen gün annesi ile tanıştırdı. Annesi çok tatlı bir bayan biraz yaşlı zaten siz evlenelim deyin ben engel olmam hemen yaparız düğünü tarzında konuştu. Bende daha okulum olduğunu söyledim ailemede bu yaz söyleyeceğimi söyledim. Zaten 20 dakika konuştuk konuşmadık kapıdan çıkarken bana sarıldı öptü gayet samimi bir kadın. Bu iş olmazsa siz bir üzülürsünüz ben iki üzülürüm dedi. Biz çıktık biraz dışarıda gezdik. Sonra eve gitti sevgilim. Annesi onu sana vermez ailesi demiş. Onunda annesi babası var onları uzmeyin demiş. Şimdi ise öyle ikimizde duruyoruz. Sanırım bu lafı annemin ve babamın öğretmen olmasından dolayı söyledi. Neden söylediğini de anlamadim. Maddi durumları da gayet yerinde. Ailesinin okumamış olması benim ailemin vermeyeceği anlamına mı gelir?
Lütfen kırıcı olmayan yorumlar yapın. Onarıcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Bu arada sevdiğim üniversite mezunu
Lütfen kırıcı olmayan yorumlar yapın. Onarıcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Bu arada sevdiğim üniversite mezunu