O'nu seviyor muyum emin olmak istiyorum

peki buna ne dersin...
evlendikten sonra biraz para biriktirdik gitmiş kendi adına hesap açtırmış yatırmış sinir oldum ortak hesap olacak diye konuşmuştuk sonra ben de daha ona vermemeye başladım dedim benim adıma da olursa veririm yoksa kendi adıma yatıracağım nitekim öyle de oldu sonra bu mesele arada çok huzursuzluğa neden oldu ne bileyim ev arkadaşı gibi masrafları yarı yarıya öder hale geldik ben eski hesabın ortak olması şartıyla birleştirmeyi kabul ediyorum o ise olmaz şimdiden sonrakini ortak yapalım diyor neler kuruyor kafasında bilmiyorum ama bundan ben çok rahatsızım ilerde çocuk olacak sen ben ayrımıyla para konusunda çatışmak istemiyorum onu nasıl razı edebilirim sence önceki birikiminde ortak olması için

evet ben çok tahammülsüzleşmişim ona karşı hele ailemin yanında saçma sapan görgüsüzlükler yapmasına sinir oluyorum ve karakter olarak da lafımı çekinmem direkt bizimkilerin yanında o yaptığı beni sinir eden davranışına karşılığım kötü oluyor ve köprüleri atıyoruz sonra da ..o monoton bir hayat olsun karısı var işi var çocuğu da olacak oh ne ala yemeği önünde herşeyi yapılıyor bütün istekleri karşılanıyor ona göre herşeyin güzel olması çok doğal.ama ben beklentilerim hep kursağımda kalıyor bi güzel söz işitmek için çırpınmalarımı çok ii biliyorum ama inattır duyamam asla istiyorum ya söylemez şımarırmışım .şımarsam ne olacaksa...

canım derler ya "adamı vezir eden de kadındır,rezil eden de" diye. aynen öyle.şimdi benim babam evlenirken annemle "görücü usulü" babamın,içkisi,kumarı,pavyon:4: ne kötü huy ararsanız varmış,herşeyi varmış ama. bir de benim babam da konuşma yönünden maşallahı vardır,senin kocanı aratmaz yani,konuşmayı çok sever.

sonra annemle evleniyorlar,annem yavaş yavaş eve bağlıyor onu ama ,annem asla bağırmaz,kötü söz söylemez ve inat etmez. babam hergün içki içmeye mi gidiyor mesela,demişki "dışarda içme,ben sana güzel sofralar kurayım bundan sonra evinde iç" bundan sonra her defasında güzellikle birşeyler yaptırarak bıraktırmış içkiyi 2 yılda.babam konuşmayı çok sever ya mesela,annem de hiç sevmez çok sakindir,ama asla kimsenin önünde babamı uyarmaz,asla.annem eğer babamı uyarsa millet önünde azarlasa babamın ne sözü geçer,ne sayılabilirliği kalır.
ben annemi örnek alıyorum bu açıdan.
senin kocanı saydıracak olan,sayacak olan sensin.onu kendi zevklerine alıştır,doll un dediği gibi ortak zevkler bulun.

evet bu evlilik konusunda ben de kendime hayret ediyorum normalde o kadar sabırlı ve herşeyi espriye vurup geçiştiren neşeli bi insan olarak tanınırım çevremde ama bu neşemi eşim çok az görür onu görünce heyheyleniyorum yaptığı herşey batmaya başlıyor belli aşamadan sonra dediğim gibi herkese karşı affediciyim ama onun yaptıklarını asla unutamıyorum yaptığı şeylerin altında değişik nedenler arıyorum ama çoğu zaman düşünmeden yaptığı işler oluyor kendimi değiştirmeye unutmak maarifetiyle başlasam çok daha iyi olacak

peki buna ne dersin...
evlendikten sonra biraz para biriktirdik gitmiş kendi adına hesap açtırmış yatırmış sinir oldum ortak hesap olacak diye konuşmuştuk sonra ben de daha ona vermemeye başladım dedim benim adıma da olursa veririm yoksa kendi adıma yatıracağım nitekim öyle de oldu sonra bu mesele arada çok huzursuzluğa neden oldu ne bileyim ev arkadaşı gibi masrafları yarı yarıya öder hale geldik ben eski hesabın ortak olması şartıyla birleştirmeyi kabul ediyorum o ise olmaz şimdiden sonrakini ortak yapalım diyor neler kuruyor kafasında bilmiyorum ama bundan ben çok rahatsızım ilerde çocuk olacak sen ben ayrımıyla para konusunda çatışmak istemiyorum onu nasıl razı edebilirim sence önceki birikiminde ortak olması için

para meselesi eşler arasında sorun olmamalı diye düşünüyorum,eşinin huyunu suyunu sen bilirsin ama sende bu konuda inatlaşmaya devam edersin her şey daha da kötü bir hale gelir,çocuğun adına hesap açılabiliyor mu?o konuda pek bilgim yok ama eğer öyle bir durum varsa bebeğin doğunca onun adına koyalım tüm paramızı zaten onun geleceği için biriktiriyoruz falan de.masrafları yarı yarıya ödemek falan canım bunlar ne bileyim bana garip geliyor.benim bu konuda düşüncem yada tavrım şudur,kendime ayırdığım vardır gönlüme göre kullanabileceğim ama bunun dışında her şeyimiz ortaktır kimse de kimseye para hesabı sormaz ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapılır ve biriktirilecekse buda ortak olarak birikir.
madem eşin ortak yapmaya yanaşmıyor ozaman sende kendi birikimini yapmak zorundasın ama ortak yapma sebebi art niyettir yada değildir bilemem biriktirmiş olduğu parayı başka bir yatırım için kullanmayı falan teklif et.ne bileyim altın alalım de yada altın hesabı yapalım orada bu artmaya devam etsin biz normal para biriktirelim de.

ya benim için paranın miktarı ya dacinsi önemli değil sadece gidip de kendi adına yatırmasını kabullenemiyorum amacı ne olabilir ben hiç olumlu düşünmedim bu hareketini art niyet aradım bu bizim didişmelerimiz olduğu zamanlardı işte siz ne düşünürdünüz yani çok şükür işim var kazanıyorum eksradan da ders verdiklerim olur ama Allah korusun dünya hali ayrılık falan olduğu vakit benim hakkım olanı verir mi bana kesinlikle vermeyecektir bundan çok eminim öyle bi durumda zorda kalmam kendi ayaklarım üzerinde dururum ama niye o kadar hem maddi hem manevi yıkıma uğrayım ki ben de kendimi bi şekilde garantiye almak istiyorum az çok bizim adamı tanıdınız onu nasıl razı edebilirim o da hoşnut değil eski usul erkeğin elinde olsun gözüyle bakıyor olaya bana bu yönde akıl verin çocuk hesabı olmuyor

onun başına biişey gelmesi beni üzer ama herkes kadar ..hastalansa bişey olsa sancılar içinde kıvransa ben onunla aynı acıyı çekemiyorum bazen kılım kıpırdamaz bile niye bilmiyorum ama onun nazını çekemiyorum bu düşüncelerim 1 senedir var kavgalarımız da tabi çocukla tek başıma hayat da zor olur gerçekten ama bu sebeple onunla kalamam ki .benim ona katlanmam için seviyor olmam lazım ve insanlar kocalarını sevgililerini sevdiklerini nasıl anlıyorlar ben bunu merak ediyorum hiç kendilerine soruyorlar mı acaba

aradaki saygı yitince sevginin aslında herşeye yetmediğini de görüyor insan
açıkcası ben eşim sancılar içnide kıvransa bir dakika ayrılamam başından
masaj yaparım enerji verecek şeyler yediririm doktora götürürüm sevdiği filmleri açar dikkatini dağıtırım mümkün değil rahat uyuyamam
geçen ay soğuk algınlığına yakalandı gecede 4 kere uyanıp sırtının türlbentini kontrol ediyordum

ama senn yaşadığın bana eski nişanlımda olmuştu
o ve ailesi yüzünden -ve tabi benim onlarla başedemeyişim yüzünden- midemden rahatsızlandım en az 5-6 kere babamın dörtlülerini yakıp acile götürdüğünü hatırlıyorum yarı ayık yarı baygın
yine de durmadılar zayıfsın olgun değilsin kendini hasta ettin oğlumuza nasıl bakacaksın dediler
nişan günü oğulları heyecan ve stresten fenalaşmış trafikte arabayı kenara çekmiş ve bayılmış
acile gittiğimde onu sedyenin üstünden tekerlekli sandalyeye indiriyorlardı
inanır mısın zerre kadar cız etmedi içim
hastanedeki herkesten biriydi gözümde
o gün öyle hissetmeme rağmen nişanlanarak hayatımın hatasını yaptım; birkaç ay içinde de ayrılarak hayatımın en doğru kararını verdim

mücadele edip etmeyeceğine karar vermen lazım
bebeğin için mücadele edeceksen ilişkinizi toparlamanın yollarını ararız birlikte

belki oda sürekli kavga ediyoruz biizm sonumuz ne olacak belli değil diye düşünerek böyle bir birikim yapmaya karar vermiştir? yani belkide problemler yine bu kavgalardan kaynaklanıyordur? belki oda size güvenemiyordur? yani yapmış olduğu birikim nekadar ki eşinizin sorması ayıp yani kaçırmasını gerektirecek kadar büyük bir meblağ mı? canım eşinin huyunu suyunu sen bilirsin nasıl razı edeceğini ben bilemem ki,onun anlayacağı yada onu razı edeceğin dil neyse onu denemelisin.bu konuda bir şey söyleyemem.anlıyorum seni yani baştan neden ayrı hesap açtı diye kızıyorsun ama belki oda tamamen düşüncesizliğinden yaptı bunu.bilemiyorum onun ne düşündüğünü hiçbirimiz bilemeyiz.
ama eşine karşı kendini bukadar doldurma busefer içinde sevgi varsa onuda iyice yok edersin.ki zaten yok etmek üzere gibisin.

kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var bana yardım edin...2 yıllık evliyim şuan hamileyim de.eşimle büyük bir aşkla evlendik.evlendikten sonra her şey o kadar değişti ki her davranışı bana batmaya başladı her haline sinir oluyorum bana çok kaba davranıyor küfür bile ediyor çok üzülüyorum ben de sinirlenince parlayan biriyim o da alttan almaz çoğunda ve böylece kapışıyoruz sürekli ama ben çok yoruldum artık herkesin evliliği canım cicim benimkisi mutsuz.onu sevmediğimi düşünüyorum bazen bittiğini zannediyorum belki de o tılsımlı şeyin.ayrılmak bile geliyor aklıma onu sevmediğimden emin olmak istiyorum bunu nasıl anlayabilirim kolay yolu da yokki test yapıp pozitif negatif bulasın ne yapmam lazım

amileliğimin başlarında doktorum fiziksel ve ruhsal bir sürü değişim görebilirsin dedi.Mesela kocandan uzaklaşabilir,ondan nefret edebilir sana itici gelebilir hiç sevmediğini düşünebilirsin,sinirli asabi olabilirsin bu durum doğumdan sonraki 4 ay daha devam edebilir sabırlı olun dedi yanımda kocamda vardı ve wşimw dönüp ne yaparsa yapsın alınma gücnme kavga çıkarma bu hamileliğin vermiş oldğu duygular dedi ben yaşamadım öyle br durum ama akadaşım yaşadı doğumdan sonraki 3.aydan sonra eşine karşı olan nefreti hiç kalmadı hatta neden ben nefret ettim bu güzelim adamdan dedi bu sevip sevmediğinizi bilemediğiniz bu durum hamileliğinizden kaynaklanabilir sakin,stressiz,mutlu,huzurlu olun..ve bu duygularınız biran önce sizin kalbinizden çıkıp mutluluğa dönüşsün

kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var bana yardım edin...2 yıllık evliyim şuan hamileyim de.eşimle büyük bir aşkla evlendik.evlendikten sonra her şey o kadar değişti ki her davranışı bana batmaya başladı her haline sinir oluyorum bana çok kaba davranıyor küfür bile ediyor çok üzülüyorum ben de sinirlenince parlayan biriyim o da alttan almaz çoğunda ve böylece kapışıyoruz sürekli ama ben çok yoruldum artık herkesin evliliği canım cicim benimkisi mutsuz.onu sevmediğimi düşünüyorum bazen bittiğini zannediyorum belki de o tılsımlı şeyin.ayrılmak bile geliyor aklıma onu sevmediğimden emin olmak istiyorum bunu nasıl anlayabilirim kolay yolu da yokki test yapıp pozitif negatif bulasın ne yapmam lazım

hamileliğimin başlarında doktorum fiziksel ve ruhsal bir sürü değişim görebilirsin dedi.Mesela kocandan uzaklaşabilir,ondan nefret edebilir sana itici gelebilir hiç sevmediğini düşünebilirsin,sinirli asabi olabilirsin bu durum doğumdan sonraki 4 ay daha devam edebilir sabırlı olun dedi yanımda kocamda vardı ve wşimw dönüp ne yaparsa yapsın alınma gücnme kavga çıkarma bu hamileliğin vermiş oldğu duygular dedi ben yaşamadım öyle br durum ama akadaşım yaşadı doğumdan sonraki 3.aydan sonra eşine karşı olan nefreti hiç kalmadı hatta neden ben nefret ettim bu güzelim adamdan dedi bu sevip sevmediğinizi bilemediğiniz bu durum hamileliğinizden kaynaklanabilir sakin,stressiz,mutlu,huzurlu olun..ve bu duygularınız biran önce sizin kalbinizden çıkıp mutluluğa dönüşsün

para meselesi eşler arasında sorun olmamalı diye düşünüyorum,eşinin huyunu suyunu sen bilirsin ama sende bu konuda inatlaşmaya devam edersin her şey daha da kötü bir hale gelir,çocuğun adına hesap açılabiliyor mu?o konuda pek bilgim yok ama eğer öyle bir durum varsa bebeğin doğunca onun adına koyalım tüm paramızı zaten onun geleceği için biriktiriyoruz falan de.masrafları yarı yarıya ödemek falan canım bunlar ne bileyim bana garip geliyor.benim bu konuda düşüncem yada tavrım şudur,kendime ayırdığım vardır gönlüme göre kullanabileceğim ama bunun dışında her şeyimiz ortaktır kimse de kimseye para hesabı sormaz ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapılır ve biriktirilecekse buda ortak olarak birikir.
madem eşin ortak yapmaya yanaşmıyor ozaman sende kendi birikimini yapmak zorundasın ama ortak yapma sebebi art niyettir yada değildir bilemem biriktirmiş olduğu parayı başka bir yatırım için kullanmayı falan teklif et.ne bileyim altın alalım de yada altın hesabı yapalım orada bu artmaya devam etsin biz normal para biriktirelim de.

evet çocuklara hesap açıyorlar biz kızımıza altın hesabı açtırdık.size katılıyorum kızım olmadan önce çalıştım bakacak kimse bulamayınca işten ayrılmak zorunda kaldım ama çalıştığım süre zarfında bizde hiç para sorunu olmadı(ki hala olmuyor) benim maaş kartım bende durmuş onda durmuş hiç farketmezki biz ortak bir hayat ortak bir yaşam paylaşıyoruz yediklerimiz bir içtiklerimizz bir.birşey alınacaksa beraber oturulup karar verilip alınmalı...etraftanda gördüğüm kadarıyla ilişkiye para mevzusu girdimi çatırdamalr başlıyor aman dikkatli olun paraya hayatınızı harcatmayın...

Son düzenleme:
evet para konusu girince ilişki farklı bir boyuta geçiyor arada saygı kalmıyor sanki.bende şuan hamileyim ve kızım için altın hesabı açacağım bende. birde şu var ben evliliğimizin ilk yılında atanamamıştım ama eşim bana prensesler gibi baktı hiçbir şeyimi eksik etmedi ve biliyorum ki ben yine çalışmasam yine bana aynı şekilde bakar,iki tarafın sırt sırta vermesi buyüzden önemli,karşındakinde o güveni hissettikten sonra zaten benim senin paran lafı olmaz.insanın aklına bile gelmez çünkü para konusu.
canım sen ona güvenmediğin için kendimi bir şekilde sağlama almalıyım korkusu yaşıyorsun.ama şöyle düşün senin zaten bir işin var yani hayat güvencen çok şükür ki var ama şimdi yolda bir bebeğin var düşünmen gereken bebeğini huzurlu bir ortamda dünyaya getirmek olsun.
evlilikte maddi sıkıntılar evliliği en çok zora sokan konulardan biri,ama senin durumunda maddiyatla ilgili bir sorun yok aksine maddi gücün olduğu için böyle düşünüyorsun.hayat bu insana ne getireceği belli olmaz ama hayatın bana ne getireceği belli olmaz diye kendini daha büyük sıkıntılara sokma ve eşinle aranızda ki diğer problemleri çözmeye çalış bence.onlar çözüldükten sonra birbirinize güvendikten sonra daha farklı olur her şey diye düşünüyorum ben.

dogum yap..bi kac ay kendine gel.. su anda hamileyken mecbur kalmadikca asla onemli kararlar alma, ki genel bi mutsuzluk var durumunda sanirim, oyle buyuk aniden gelisen bi olay yok karar vermeni gerektiren..
hormonlarin bi duzene girsin..daha sonra bu sorunlarini dusun..

sevgilerimle

ben hep yıkıcı davrandım her bir olayda bastım feryadı ortalığı birbirine kattım kendimde en ufak hatasını unutmadım yüzüne vurdum hep o aslan burcu ben koç liderlik için savaştık hep ne o bıraktı elinden beyliği ne ben ama ben çok yıprandım ..evli çiftlere imrenerek bakmaktan yoruldum .benim kocam işinde gücünde arkadaşlarıyla arasıra maç yapmak dışında hiç bir aktivitesi olmayan biri .cumartesileri evde oturmaya bayılır .çok gevezedir o kadar lüzumsuz konuşur ki ben sinir olur ve azarlarım onu en sonunda basit sokak kadınlarının konuştuğu meselerle ilgilenmesi çok sinirimi bozar erkek gibi ol derim hep vara yoğa konuşmaki konuşmanın da kıymeti olsun ....daha bir sürü şwy Allah bana kolaylık ve sabir versin

ben de koc burcuyum,,esim de koc burcu..daha fazla bisey soylememe gerek yok sanirim.. dusunun bizim evde 2 tane sizden var..:52:

Son düzenleme:
ben de koc burcuyum,,esim de koc burcu..daha fazla bisey soylememe gerek yok sanirim.. dusunun bizim evde 2 tane sizden var..:52:

ay çok güldüm yaa :)) kızlar benim eşimde koç ama hiç böyle huyları yada anlaşmazlıklarımız olmuyor, o koç ben aslan ama kedi gibiyiz bir arada :) anormalliğin bizde olduğunu düşünmeye başladım vallahi :)
şaka bir yanada dediğiniz gibi ani kararlar verecek bir durum yok ortada,sadece iki tarafın biraz birbirini anlayıp,biraz suyuna gidip ortayolu bulması gerekiyor anlaşılan.

peki buna ne dersin...

evet para konusu isin icinde olunca guvensizlik basliyor..
erkek neden paraya onem verildigini anlamiyor
ben mesela birikim birikim diye ugrastim borclarimiz vardi hamileyken,adim paraci oldu..
bunun yontemi bence ne biliyomusun..
saf ayagina yatacaksin..
az biliyor gibi duracaksin..
esin kendi kendine bu anlamiyor ilgilenmiyor diye dusunecek,
sen 1 soyleyip 3 gizleyeceksin,
ona soylemeden birikim yap gizli gizli,asla haberi olmasin.
ayrica neden birikiminiz olan parayi kendi adina yatirdi acaba, size guvenmiyormu..onu ogrenmek lazim..nasi bir yapiniz var.. veya sizin kendi ayaklariniz uzerinde durmanizi istemiyor olabilir..hani guvenceniz olmasin bakimindan..bazi erkekler otoriteyi sagladigini saniyor bu sekilde..
bence su an o paranin uzerine dusmeyin..imkaniniz varsa o parayla ortak bi sey alin...sonucta allah korusun ayrilsaniz bile yari yariyadir yani..ha diger turlu zaten bi arabaya eve yatirsaniz yine siz kullanacaksiniz..
ama kendi rahatiniz icin aylik ufak ta olsa bi birikim yapin..esniz bilmesin.. ne oluuuur ne olmazz..
ayrica tekrar soyluyorum,hamileyken insan cok seyi takiyor kafasna..lutfen dogumunuzu bekleyin sabirla..
kendinizdeki degisikligi sizde farkedeceksiniz..

Son düzenleme:
evet para konusu isin icinde olunca guvensizlik basliyor..
erkek neden paraya onem verildigini anlamiyor
ben mesela birikim birikim diye ugrastim borclarimiz vardi hamileyken,adim paraci oldu..
bunun yontemi bence ne biliyomusun..
saf ayagina yatacaksin..
az biliyor gibi duracaksin..
esin kendi kendine bu anlamiyor ilgilenmiyor diye dusunecek,
sen 1 soyleyip 3 gizleyeceksin,
ona soylemeden birikim yap gizli gizli,asla haberi olmasin.
ayrica neden birikiminiz olan parayi kendi adina yatirdi acaba, size guvenmiyormu..onu ogrenmek lazim..nasi bir yapiniz var.. veya sizin kendi ayaklariniz uzerinde durmanizi istemiyor olabilir..hani guvenceniz olmasin bakimindan..bazi erkekler otoriteyi sagladigini saniyor bu sekilde..
bence su an o paranin uzerine dusmeyin..imkaniniz varsa o parayla ortak bi sey alin...sonucta allah korusun ayrilsaniz bile yari yariyadir yani..ha diger turlu zaten bi arabaya eve yatirsaniz yine siz kullanacaksiniz..
ama kendi rahatiniz icin aylik ufak ta olsa bi birikim yapin..esniz bilmesin.. ne oluuuur ne olmazz..
ayrica tekrar soyluyorum,hamileyken insan cok seyi takiyor kafasna..lutfen dogumunuzu bekleyin sabirla..
kendinizdeki degisikligi sizde farkedeceksiniz..

evet kadınlar isterlerse gizli gizli para biriktirip ev bile alabilirler :) şaka bir yana da annem ve kayınvalideme bakıyorumda kendi paraları olmadığı halde benden zenginler vallahi,yani kendin ufak birikimler yapabilirsin kenara bir şeyler koyabilirsin.ha yarın birgün zor bir gününüz olur yada ev almaya kalkarsınız diyelim çıkarırsınız ortaya aha bende de bu var dersiniz.yada biriktirirsiniz bir köşede çocuğunuz için kendiniz için yatırım yapmış olursunuz.

İkinizin de biraz dediğim dedik yapıda olmanız işleri bu hale getirmiş sanırım. Benim eşim de aslandır. Tamam bazen o da ettiği lafın nereye gideceğini pek hesap etmez, konuşur da konuşur, o da maddi konularda tek hakim olmak ister, ama uygun şekilde anlaması sağlandığında özür de diler, geri adım da atar, maddi olarak bir kazık atmayı da hiç düşünmez.Üstelik, evliliğimiz ilerledikçe de bu huylarını büyük oranda kaybetmeye başladı.

Bence siz, bu hamilelik ve lohusalık psikolojisini atlattıktan sonra, eşinize karşı ne hissettiğinize karar vermeye çalışın. Bir çocuk sahibi olmaya kalktığınıza göre, son kararınızı vermeden önce, evliliğinizi devam etmeye yönelik bir gayret göstermeniz iyi olabilir diye düşünüyorum.

Bunu yaparken, örneğin, fikir ayrılıklarında, öncelikle onun fikrini biraz övüp, ondan sonra kendi fikrinizi söylemeniz ve yine onun fikrini yermeden, onun fikriyle bir kıyaslamaya gitmeden, kendi fikrinizin tercih edilmesinin neden daha faydalı olacağını belirtmeniz doğru olabilir. Banka hesaplarından bir hayli inatlaşma olmuş, bu nasıl toparlanır bu saatten sonra, bunu bilmek zor. Siz eşinizin o geçmişte kendi adına açtığı hesapla ilgili endişeler taşıyorsunuz anladığım kadarıyla, ama belki de bir boşanma durumunda zaten siz bu hesabın yarısına hak kazanıyor olabilirsiniz, önce bir bunu araştırın isterseniz. Çocuklar adına hesap açılıyor, eğer yakınlarda değişmediyse. Ancak Ziraat bankası annesi olarak bana vermedi, illaki babasını istediydı 3-4 sene önce. Değişmiş olabilir tabi bunlar, ama hiç bu kadar da detaylandırmaya gerek yok bence. Eğer eski hesapta boşanma halinde pay sahibiyseniz, bundan sonraki birikimleri yapıverin ortak, belki de bu şekilde eşiniz kendiliğinden o eski hesabı da yeni ortak hesaba aktarabilir.

Bir de, siz de eşinize karşı pek sessiz kalmamışsınız anlattığınıza göre. Ama, madem ki eşinizin sizden yana, evliliğinizden yana bir şikayeti yok, belki de işin sırrı biraz geçmişte olanları unutabilmekte. Dolayısı ile, siz de aranızda olmuş, olabilecek anlaşmazlıkları, ama bağıra, çağıra, ama güzel, güzel hallettikten sonra üzerlerine bir sünger çekmeyi öğrenmeyi denemelisiniz belki de.

2 yılda ne çabuk tükenmiş bazı şeyler. Tamam duygular zorlamayla olmaz ama bir yuva için iki tarafında özverili olması lazım. Her insanın iyi kötü yönleri vardır, en azından iyi yönlere odaklanabilirseniz belki durumu düzeltebilirsiniz.

Back
X