• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu seviyorum ama burnu çirkin :/

Nasıl sevdiğin insanı bu denli çirkin yadırgayabiliyorsun ..

Seviyorum diyorsun.. Sevdiği , insanın ilk hayallerinde düşlerinde yarınlarında güzel olur yakışıklı olur. Senin düşlerini güzelleştiren insan gözüne çirkin gelmez

Canına kıyar onu bırakırsam doğrumu bilmiyorum ama öyle demişti. Seviyorum.. Ama işte

Hahaha :D Beni bırakırsan kendimi öldürürüm diyen aciz, ruh hastası, gurursuz insanlardan uzak dur ve inanma hiç. Napıcaksın böyle güçsüz bir erkeği? Zaten yeterince sevmediğin de çok açık. Hiç uğraşmamak lazım böyle tiplerle. Vakit kaybı. :31:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu duruma göre güzellik normlarında güzel sayılanlar dışındakiler sevilemez öyle mi? Mantığınız seven bir insanın mantığı değil kusura bakmayın ama boşuna zaman kaybetmeyin o insanla...:31:

Başlığa yazdığım gibi işte, aşkım siyah saçlı yeşil gözlü yakışıklı falan ama burnu hariç :/ nasıl söylesem bilemiyorum gidip estetik yaptırsın benimle evlenmek istiyor falan off offf

Bence adam sizi terketsin. Hakkında böyle düşündüğünüzü bilse kim bilir ne kadar üzülürdü.

Başlığa yazdığım gibi işte, aşkım siyah saçlı yeşil gözlü yakışıklı falan ama burnu hariç :/ nasıl söylesem bilemiyorum gidip estetik yaptırsın benimle evlenmek istiyor falan off offf

eyvaaahhhhh kız çocuklarının da burnu kazma gibi olur o zaman vah vahhh..
estetik olunca genetiği değişmiyor yalnız.
canım sen dört dörtlük müsün acaba ?
not: burnu büyük olanın ........ :)))))

eyvaaahhhhh kız çocuklarının da burnu kazma gibi olur o zaman vah vahhh..
estetik olunca genetiği değişmiyor yalnız.
canım sen dört dörtlük müsün acaba ?
not: burnu büyük olanın ........ :)))))

Ehehehe ilahi cok guldum :))))
Konu sahibinden ses soluk cikmiyor zaten ameliyattami ne acaba :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Kaç yaşındasın ? =) bu düşünce yanlis ... Farzetki
Sen dünya güzelisin bir kaza ile ( Allah korusun ) güzelligin gitti .. Off offf dese o çocuk ?

Boş işlerle boş ilişkiler olur, biraz mantikli düşün, burnu güzel ruhu çirkini tavsiye edermisin ? Her ne kadar dis güzellik densede tabiki iç güzellikle iliski sürdürülüyo, disi bir kivilcimla yok olabilir ici asla !

Ama yaş sanirim 16-19 ?

rainy days never say goodby...

Emin ol sevmiyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlari okumadim ama seviyorsan takildigin o olmasin zaten sevene sevdiginin kusuru batmaz gozune carpmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değişik bi yaklaşım birini seviyorsan zaten herşeyi güzel gözükür, bence sen bu ilişkiye mecbur mu hissediyorsun kendini ? Ben de evde kaldım galba, burnum kemerli.. napsam acep:51:

topik konusundan çok yorumlara güldüm haaa, kızlar süppersiniz...

ablacım sen de beğenmediğin çocukla vakit harcama....boşver bu yaşta evlenip ne yapacaksın, az daha büyü, o zaman fikirlerin daha da değişir...

seni seviyorum ama şu lanet olası kocaman burnunu sevmiyorum. :43: git çabuk estetik ol gel de :27: :27:

Huyu guzel olsun bu devirde bulunamayan o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X