Onu seviyorum ama "erkek arkadam" var dedim. imdi ne olacak?

erkek arkadaşının olduğu halde o kişiye hoşlandığını belli ediyorsan bariz bir şekilde bu sefer de sana karşı düşüncelerinde değişme olacaktır. nasıl mı? bu sefer bu kızın sevgilisi var bana yeşil ışık yakıyor sanki, yarın öbür gün de benimle bir beraberliği olduğunda başkasına bunu yapmayacağı ne malum?

çok saçma bir yoldan girmişsin muhabbete. direk ayrıldığını söylemen ikiniz için de en doğrusu. zaten kızlar neden böyle birşey yaparsunuz anlamam.

hiç bir erkek hoşlandığı bir kişinin kendisine başka bir erkek hakkında konuşmasını sevmez. sen belki kıskandırmak falan, tepki ölçmek için de yapmış olabilirsin lakin ortada varsa güveni daha oluşmamışsa da kişiliğini yanlış tanıtmış olursun.

ama hiç mi merak etmiyor,,belki aramız kötü ayrılmak üzereyiz...en azından ben onun yerinde olsam içim acırdı bunu da belli ederdim tepkimle

bunu soran erkek seninle sadece takılmak isteyen kişidir. heh o kişi sana duygusal anlamda bişeyler besliyorsa sana erkek arkadaşın varken asılıyormuş hissi vermek istemediğinden sormaz. zaten sorarsa arkadaşındır (hoşlantı yoktur sana karşı) veya arkadaş ayağına takılıp seni koluna takmayı bekleyendir.

Son düzenleme:
o zaman artık tek çare onu bir an önce görüp sohbet ederken lafı erkek arkadasıma getirip ayrıldık demek...umarım bu işe yarar...yoksa halimi düşünemiyorum

çocugun sana karşı begenisi olsa bile erkek arkadaşım erkek arkadaşım laflarından sonra bitmiştir.ya ben bu kızları anlamıyorum niye oyun oynama geregi hissedersinizki tepkisini ölçmek için demişsin şimdi mutlumusun ne yapacaktı ne bekliyordun dizlerine mi kapanacaktı ondan ayrıl diye onuru olan bir erkekmiş ki sadece yüzünün asılmasıyla belli etmiş.ama size bu da yetmemiş hala erkek arkadaşım lafına takılmışsınız bence ondan umudu kesin.ayrıldık deseniz bile çocuk size hemen yaklaşmaz olacagı varsada siz bozmuşsunuz.en iyisi dürüst olmak alatmak herşeyi onu da sizin yapabileceginizi zannetmiyorum

Erkek arkadaşınız varken size nasıl yaklaşsın ki, resmen kendinizden uzaklaştırıyorsunuz çocuğu. Bence dürüst olun, o açılamıyorsa siz açılın. Böyle basit oyunlarda kaybeden siz olursunuz.

Yalan yalanı doğurur.. Bence ayrıldık falan deme. Gerçeği olayın iç yüzünü anlat. Baştan entrika üzerine kurulu bir ilişkinin ömrüde fazla olmaz. Çünkü her yalan öyle yada böyle su yüzüne çıkar. Şimdi ayrıldık desen, neden ayrıldığınızı sorar, kim olduğunu sorar, yeni bir çok yalan söylemen gerekir, arıdndan bu yalanlarını takviye için yeni yalanlar ve yenileri. Eninde sonunda ya gerçeği açıklaman gerekir, yada gerçek kendiliğinden su üstüne çıkar..

ne gerek var böle çocukluklara anlamam...

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler bazen böyle olabiliyorlar canım. yazını okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi. eşimde bana açılamıyordu biliyordum ki beni seviyordu gözlerimin içine bakıyordu ne yaptıysam sevdiğini söylemedi. sonra ben birisiyle tanıştım bir süre görü
ştük ve çıkmaya başlamıştık ama tabiiki aklım ondaydı. ben çıkmaya başlayınca eşim bir tuhaf oldu benimle konuşmuyor morali bozuk sürekli sigara içiyor ki fazla içmezdi. içim içimi yemişti soruyorum yok bişey diyordu. bir gün iyice sıkıştırdım ne oluyor sana bilmeden kırdımmı seni felan yine bayağı uğraşmıştım ama sonunda dilini çözdü ve beni çok sevdiğini söyledi. birisiyle buluşmandan rahatsız oluyorum daha önce sana duyduğumun sevgi olduğunu anlayamadım dedi. veee evlenme teklif etti. tabi ben şok olmuştum nasıl yani diyebildim o anda çıktığım kişi geldi aklıma sonuçta ona karşı sorumluluğum vardı eşime hemen cevap vermedim akşama veririm cevabımı dedim. çıktığım kişi çok iyi karşıladı mutluluklar dilemişti bende eşime mesaj yazdım kabul ettiğime dair müthiş sözlerle. arkadaşlarının yanında mesajı okuyunca havalara uçmuş canım benim. şimdi 3 senelik evliyiz.
mevlam gönlünüze göre versin inşallah açılmasını sağlayabilirsin.

Konu sahibi bir yazıp gidiyo..
Bi daaa gören yok..
Allah Allah..çok ilginç..

Yalan yalanı doğurur.. Bence ayrıldık falan deme. Gerçeği olayın iç yüzünü anlat. Baştan entrika üzerine kurulu bir ilişkinin ömrüde fazla olmaz. Çünkü her yalan öyle yada böyle su yüzüne çıkar. Şimdi ayrıldık desen, neden ayrıldığınızı sorar, kim olduğunu sorar, yeni bir çok yalan söylemen gerekir, arıdndan bu yalanlarını takviye için yeni yalanlar ve yenileri. Eninde sonunda ya gerçeği açıklaman gerekir, yada gerçek kendiliğinden su üstüne çıkar..

Katılıyorum. Temeli yalanla atılan bir ilişkiden fayda gelmez. Dürüst ol bence. Bide sunu ekleyecegim, senin sevgilin oldugunu bile bile sana açılması bence daha felaket bişey olurdu.

herşey için tesekkürler,,,,kendime çok yanlış bir yol seçmişim,sizin sayenizde bunun farkına vardım...şimdi benim için daha zor olan bu yanlışı düzeltmek olacak,,şimdiye kadar gururuma hep yenildim,kendimde yenecek gücüde bulamıyorum

Back
X