- Konu Sahibi Blair Witch
-
evet subay.dün konuşmak için aradım onu.hatta bitirmeyi düşünüyordum.napıyorsun gidecek misin diye sorduğumda gitmeyeceğini söyledi. neden diye sorduğumda ailemin bizi kısıtladığını,bütün arkadaşlarının kız arkadaşları ile birlikte bir şeyler yaptığını,birlikte toplandıklarında(hep akşam olur)hiçbirinde yanında olamadığımı,bu yüzden kızgın olduğunu ve ''iyi madem izin vermiyorlar 11 e kadar da kızlarıyla otursunlar'' diye düşündüğünü söyledi.bende benim bunda bir suçumun olmadığını söyledim.o da bu yüzden gitmekten vazgeçtiğini, normalde başka biri ile çıkıyor olsa bunu kabul edemeyeceğini söyledi(önceki kız arkadaşları ailelerinden ayrı,daha rahat yaşayan kişilermiş)normalde de arkadaşlarının her haftasonu bir şeyler yaptığını benim için onları ektiğini söylüyor.
ben arkadaşları ile buluşmak için şehir dışına gitmesine bir şey demiyorum.ama bizde zor görüşüyoruz.daha bir hafta öncesinde gitmişken tekrar gitme lafını etmesi beni kırdı.yanındayken sevgisini hissediyorum ama hayatının yarısı askeri okulda geçmiş.ayrı bir yaşam tarzı var ve hep erkeklerin içinde büyümüş.çok ince olup sürpriz yapmasını isterim ama beklemeli miyim bilmiyorum.ama saçım sakallarına takıldığında bile eliyle düzeltir saçlarımı,benimle ilgili ufacık bir değişikliği bile farkeder.(tırnağımdaki oje bir hafta beyaz bir hafta kırmızıysa geçen hafta şu renkti der)nazik davranır.birlikteyken güzelde ayrı kalınca geriliyoruz.atanınca ne yapacağım bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?