onu seviyorum ama...

Blair Witch

DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
807
10
118
Diğer
merhaba arkadaşlar,
Burada bir çok kişinin eşi,ilişkisi,ailesi ile ilgili sorunlarda yardımcı olup,belkide farkedilemeyen şeylerin farkedilmesini sağladınız.Benimde kafam o kadar karışık ki acaba bunlar benim gereksiz evhamlarım mı yoksa doğru belirtiler mi bilmiyorum...
Benim bir yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla aynı şehirde oturuyoruz ancak sadece haftada bir görüşebiliyoruz.Çünkü o asker ve haftaiçi yaşadığımız şehirin merkezinde olmadığı için orada kalıyor.Daha doğrusu mezun oldu ama eğitimi bitip,ataması yapılmadı.Bir yıl oldu ama bana daha bir çiçek dahi almadı.Birlikteyken sürekli beni sevip özlediğini söylüyor son bir-iki aydır telde çok nadir bunu dile getiriyor.Ben söylediğimde bende diyor.Bazen haftaiçi erken çıktığında iş çıkışı yanıma geliyordu.Son 1,5-2 aydır gelmiyor.Sınavları vardı,havalar soğudu(arabası var) belki bu yüzden de olabilir bilmiyorum...Geçen hafta görüştük.Ondan önceki hafta bu ayın 17'sinde arkadaşlarını görmek için şehir dışına gitti.Ondan bir hafta öncesinde de yine ondan dolayı buluşamamıştık.Biliyorsunuz ki bu haftasonu yılbaşı bu yüzden bir şey yapmak istedik.Yılbaşı aslında benim için önemli değil.Bizim bayramımızda değil ama onu bahane edip birlikte geç saate kadar zaman geçirmek istedik ailem sadece 11 e kadar izin verdi.Normalde de 9 u geçtiğinde rahatsız oluyorlar.Erkek arkadaşıma en azından 10.30 a kadar birlikte oluruz bu haftasonu dediğimde bana ben olmayabilirim dedi.Arkadaşlarının yanına yılbaşı için gidecekmiş.Bende tepki gösterdim zaten görüşemiyoruz.Önceki hafta gittin diye tepki gösterdim.(Bu arada bir ay sonra eğitime gidip 2 ay gelmeyecek.Sonra gelip 2 durup atanacak)O da bana sen gelemiyorsun ben ne yapayım 11 den sonra bende mi eve gideyim dedi.Kırıldım açıkcası ben haftasonunu iple çekiyorum o böyle davrandığın da da üzülüyorum.Ekim ayı gibide gitmişti arkadaşlarına.Ama bir yılbaşı için beni görmekten vazgeçmesi üzdü beni.
Daha fazla uzatıp sizi okurken yormak istemiyorum.Siz olsaydınız düşünceniz ne olurdu?Ne yapardınız ve bana ne önerirsiniz?Çok çok büyük bir problem değil biliyorum ama düşüncelerinize gerçekten ihtiyacım var.Teşekkür ederim:16:

canım erkek arkadaşının seni sevdiğine tam olarak inanıyorumusun? yani seni bırakıpta arkadaşlarını tercih etmesi (özel bir gecede) bana çok saçma ve anlamsız geldi:19: yani sen 11' e kadar dahi dışarıda olsan seninle birlikte olmak için can atmalıydı :20: canım bence hiç kafana takma hatta çok ciddiyim ara konuş bana karşı çok soğuksun özel bir gecede dahi beraber olamıyoruz bence bitsin de bakalım nasıl etekleri tutuşacak tamam dersede bırak gitsin zaten ama çabalarsa senden ayrılmamak için seviyordur deriz
ama yaptıkları hiç seven insan tavırları değil yani :19:

ben senin yerinde olsam direkt terk etmiştim onu it gibi pişman olup görde bak en az 1 ay sonra tekrar dönüş yapacak havaya girmiş seninki çok yüz vermişsin seni ona mecbur sanıo aklı sıra ipler onun elinde olacak erkek milletinden adam çok nadir çıkıyor güzelim aklını başına al sevgiler

Son düzenleme:
yanındayken sevdiğini hissediyorum ama normalde telde falan hissedemiyorum.sadece akşamları konuşabiliyoruz.onda da kalabalık yerde olduğu için genelde mesajlaşıyoruz.

canım senin yazdığından ben burdan dışardan bakan biri olarak hiç sevgi göremedim ama tabi ki yaşayan sensin fikrimi belirttim karar senin mutluluk dilerim :)

arkadasım anladıgım kadarıyla sevgılın subay...onalrın psikolojılerı cok farklı yanı zamanları hep bı yasaklar yalınde gecıyor ve serbest kaldıkları zamnda dıledıklerı gıbı zamnlarını gecırmek ıstıyorlar...bılmıyorum sevgılınızın meslegı tam olak ney ama eger subaysa hanı onlar cok kucuk yastan gırıyorlar okula ve arkadasları onlar ıcın anne baba kardes sevgılı hersey oluyor onun ıcın bence hıcbır zamn arkadaslarıyla gorusmesıne offlama yada oflasanda ona bellı etme cunku senı kırabılıur bu durumda...yılbası ıcınse konus onunla yanı eger arkadasları sehır dısındaysa malesefkı yapacak bıseyın yok bırak gıtsın derım bırazda onun tarafından dusun haklı oldugunu anlayacaksın hep ıcerde hep yasaklar serbest kalınca gonlunce vakıt gecırsın sen ona anlayıslı yaklastıkca emın ol kendıne daha cok baglarsın ve ılerde bır gun ınsallah yanı evlenır bır yuva kurarsanız zaten hep sızınle olacak ve sızıe daha cok deger verecektır...

evet subay.dün konuşmak için aradım onu.hatta bitirmeyi düşünüyordum.napıyorsun gidecek misin diye sorduğumda gitmeyeceğini söyledi. neden diye sorduğumda ailemin bizi kısıtladığını,bütün arkadaşlarının kız arkadaşları ile birlikte bir şeyler yaptığını,birlikte toplandıklarında(hep akşam olur)hiçbirinde yanında olamadığımı,bu yüzden kızgın olduğunu ve ''iyi madem izin vermiyorlar 11 e kadar da kızlarıyla otursunlar'' diye düşündüğünü söyledi.bende benim bunda bir suçumun olmadığını söyledim.o da bu yüzden gitmekten vazgeçtiğini, normalde başka biri ile çıkıyor olsa bunu kabul edemeyeceğini söyledi(önceki kız arkadaşları ailelerinden ayrı,daha rahat yaşayan kişilermiş)normalde de arkadaşlarının her haftasonu bir şeyler yaptığını benim için onları ektiğini söylüyor.
ben arkadaşları ile buluşmak için şehir dışına gitmesine bir şey demiyorum.ama bizde zor görüşüyoruz.daha bir hafta öncesinde gitmişken tekrar gitme lafını etmesi beni kırdı.yanındayken sevgisini hissediyorum ama hayatının yarısı askeri okulda geçmiş.ayrı bir yaşam tarzı var ve hep erkeklerin içinde büyümüş.çok ince olup sürpriz yapmasını isterim ama beklemeli miyim bilmiyorum.ama saçım sakallarına takıldığında bile eliyle düzeltir saçlarımı,benimle ilgili ufacık bir değişikliği bile farkeder.(tırnağımdaki oje bir hafta beyaz bir hafta kırmızıysa geçen hafta şu renkti der)nazik davranır.birlikteyken güzelde ayrı kalınca geriliyoruz.atanınca ne yapacağım bilmiyorum....

evet subay.dün konuşmak için aradım onu.hatta bitirmeyi düşünüyordum.napıyorsun gidecek misin diye sorduğumda gitmeyeceğini söyledi. neden diye sorduğumda ailemin bizi kısıtladığını,bütün arkadaşlarının kız arkadaşları ile birlikte bir şeyler yaptığını,birlikte toplandıklarında(hep akşam olur)hiçbirinde yanında olamadığımı,bu yüzden kızgın olduğunu ve ''iyi madem izin vermiyorlar 11 e kadar da kızlarıyla otursunlar'' diye düşündüğünü söyledi.bende benim bunda bir suçumun olmadığını söyledim.o da bu yüzden gitmekten vazgeçtiğini, normalde başka biri ile çıkıyor olsa bunu kabul edemeyeceğini söyledi(önceki kız arkadaşları ailelerinden ayrı,daha rahat yaşayan kişilermiş)normalde de arkadaşlarının her haftasonu bir şeyler yaptığını benim için onları ektiğini söylüyor.
ben arkadaşları ile buluşmak için şehir dışına gitmesine bir şey demiyorum.ama bizde zor görüşüyoruz.daha bir hafta öncesinde gitmişken tekrar gitme lafını etmesi beni kırdı.yanındayken sevgisini hissediyorum ama hayatının yarısı askeri okulda geçmiş.ayrı bir yaşam tarzı var ve hep erkeklerin içinde büyümüş.çok ince olup sürpriz yapmasını isterim ama beklemeli miyim bilmiyorum.ama saçım sakallarına takıldığında bile eliyle düzeltir saçlarımı,benimle ilgili ufacık bir değişikliği bile farkeder.(tırnağımdaki oje bir hafta beyaz bir hafta kırmızıysa geçen hafta şu renkti der)nazik davranır.birlikteyken güzelde ayrı kalınca geriliyoruz.atanınca ne yapacağım bilmiyorum....

sabırla beklemen lazım ne dıyım gercekten senı sevıyorsa butun herseye katlanır sen dıgerlerınden fsrklıymıssınya belkı bu onun ıcın cekıcı olabılır ama sen sakın aılen boyle davranıyor ve sevgılınle sorun yasıyorsunuz dıye dusunup aılene ters davranma kendını fazla baglamadan sabırla bekle umarım hersey hayırlısıyla guzel olur...hep baskıcı ortam hep yasaklar falan bılmıyorum belkı bu durumun onu sıkadabılır ama sen cızgınden sasma canım ıcın rahat olsun...

benden subaylar aşık çıkmaz çıksa da bi süre sonra aldatır diye düşünenlerdeniz şimdiye kadar subayla .ıkan çok arkadaşım oldu evlenip boşananlar bile hep aldatıldılar asgar,yeden biraz daha uzak durmak gerek

güzelim bence sende ona ayni sekilde davran arama sorma bekle o arasin onu cok sevdigini ve özledigini dile getirme. cok fazla üstüne düsme bakalim ne tepki vericek.

anlattıklarında sevgi göremedim şahsen. seven adam görmek için can atar, seninki fırsatı bulmuş arkadaşlarını tercih ediyor. Düşünmek lazım..

konunu okudum,arkadaşların yorumlarına katılmamak mümkün değil blair ciğim..üzgünüm:26:
sana karşı bir sevgi hissettiğini düşünemiyorum açıkçası bu anlattıklarından...ayrıca geç bir saate kadar kalamamanı bahane etmiş...bunu başkalarıyla kıyaslaması da hiç hoş değil...gerçekten anlayışlı olan erkekler zaten o vakte kadar bir kızın dışarıda olamaycağını düşünüp ,kendileri dile getiriyorlar emin ol...-aileleriyle yaşayanlar kastım burda yada saat sorunu olmayanların dışındakiler...:34: mesleği subay demişsin, bir de o saat sorunu vs. eklenince aklıma ilk şey geldi benim; cinsel açıdan bir beklentisi olabilir mi senden? çünkü genelde subayların hepsi -yaşam tarzlarından mı bilemiyorum- bu yönde kişilerdir...seninlede sürekli rahat olmayı dile getirdiğine göre bir şekilde senden uzak durmayı tercih etmiş..seven bir adam,neden zaten az görüşüyorken siz,sen yerine arkadaşlarını tercih etsin...benim düşüncelerim böyle..kendini çok üzme bence,eminim daha güzel bir ilgiye layıksın sennn:16:

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.:16: biraz zamana bırakacağım yakında zaten yine bir şekilde belli eder kendini.eğer yılbaşında arkadaşlarına gitseydi zaten bitirmiştim.ALLAH herkes için hayırlısını nasib etsin inşallah.

Sever, sevmez.. Orasını kimse çözemez. Ama bana biraz yaptıkları sorumsuzluk gibi geldi. Bazı şeyleri açıklayarak anlatmışsın. Eğer o açıklamaları yapmasaydn senin kuruntu yaptığını düşünürdüm ama değil. Sen mantklı olanı yapmışsın hep. Valla diyecek birşey bulamadım şahsen. Üstüne düşme diyeceğim bir tek. Birde öyle bi dene. Baktın dahada uzaklaşıyor, yapacak birşey yok canım.

konunu okudum canım aynı benim eski sevgilim ( dün ayrıldık :43: ) anlattıkların bana seviyomuş gibi gelmedi üzülme ama :( çünkü eski sevgilimden biliyorum :(

Sen hiç üstüne düşme mesaj atma. eğer üstüne gidersen onlar kendilerini bişey sanıyolar..
eski sevgilimde sadece buluştugumzda bni cok sevdiğini özlediğini söylerdi. ama telde felan bunu hiç hissetmezdim.hep mesaj atarıdm arardım cevap vermezdi. ben yaptım sen yapma herşeyi akışına bırak canım. herşey gönlünce olsun ..

ya aslında sabahları gunaydın mesajını aksamları nasılsın canım mesajını aramalarını genelde o yapıyor.birde son birkaç gündür hiçbir şekilde ilk ben aramıyorum.ama malesef sadece aksamları konusabiliyoruz.o çalışıyor ben çalışıyorum.bir akşam beni aramamıştı bende tepki göstermiştim zorlama istersen kendini diye.hemen düzeltmeye çalışmıştı.gerçekten cok karısık kafam. ama diyorum ya son bir damla kaldı bana göre:)

bakalım canım zaman her şeyi gösterecek.şimdi ayrılsam ''acaba yanlış mı yaptım?'' diye düşünürdüm.ama ayrıldığımda aklımda onunla ilgili en ufak ''acaba haksızlık mı yapıyorum'' duygusunun olmaması lazım ki dönüşü olmasın.

Back
X