Eşim bana bağırıp çağırıp kızıyor benimle ilgisiz eviyle ilgisiz cinsel isteği dışında bana yaklasmiyor alkol alıyor beni korkutuyor bağırıp çağırıp küfür ediyor iyice pis bı hal almaya başladı boğulacak gibi oluyorum bazen sanki canım çıkacak birşeyleri düzeltmek istiyorum gel dışarı gidelim bir piknik yapalım en basitinden bir çay içelim diyorum yanaşmıyor ben evde bunalıma girdim türlü türlü hastalıklarım oldu hepsi onun yüzünden boşanmak istiyorum kaç sefer söyledim bizim aramızda bişey yok diyor ben sana kötü mü davranıyorum diyor kabul etmiyor yaptığı kötülükleri ama ben çok yıprandım boşanma kelimesi bu erkeklerin erkekliğine mi dokunuyor anlamıyorum anlaşamıyoruz niye evliliğe devam ediyoruz niye bana bu işkenceyi yaşatıyor çocuğumda çok etkileniyor okulu etkilenecek diye korkuyorum biz tartisinca aklı çıkıyor anne yapma Baba yapma demekle kalıyor içip içip yanıma yanaşıyor öyle yaptığı zaman istemiyorum kadınlik yapmıyorum oluyor bana değer vermiyorsun ki kadınlik yapayım bana para bile vermiyor al şu parayı üstüne bişey al demiyor günlük cebime harçlık koymadan kapıyı çekip çıkıp gidiyor içkisi sigarası oldu mu bir dakika durmuyor bana verdiği çok geliyor gözüne