onu sürekli görmek :(

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Selam kızlar
Benim bikaç ay önce kısa süreli bi ilişkim olmuştu ama daha sonra başkasıylada birlikte olduğunu öğrendim ve ilişki bitti yani iki kişiyi aynanda idare eden biriydi. Nasıl biri olduğunu anladığım için çokta üzülmedim değmez dedim Şimdi aynı okulda olduğumuz için sürekli görüyorum ve hep aklıma geliyo belkide intikamımı almak içimde kaldı bilmiyorum ama bende bi takıntı oldu sürekli onunla yüzyüze bakmak hep o günleri hatırlatıyo sizce ne yapmalıyım takma umursama diyceksiniz belki ama o kadar kolay değil..

intikam falan cnm yokya uğraşma sürekli gördüğün için kafaya takıyon bu kadar umursamamak için zorla kendini

İntikam almaya kalkma sakın , kendini onun sewiyesine düşürme !
Elbet zordur , her gün görüp o günleri hatırlamak ; ancak zamanla herşey unutulur . Sen derslerine konsantre ol , gerisi boşwer ...

Intikam alma ama, ona inat daha cok kendine uzen gosterip, arkadaslarinla samimi samimi kahkaha dolu muhabbetlerle onu orta yerinden catlatabilirsin:27:

Senden hoslandigi icin cikmaya basladigini varsayarak kuduruyodur, kikaniyodurda bisey demeyede hakki yok, catliyodur icten ice.
Icin rahat olsun:1:

Back
X