- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
evet ben de plani sevmedim yani esasen intikamlik bir mevzu yok konudaYani konu sahibesi intikam alsın bence de ama plan kötü :)
Öfkeli kafayla plan olmaz
Neden yapsin, aynisini bir erkek yapsa yine ayni tepkiyi veririm. Sevgilinizden hatta esinizden ayrilip ertesi gun hayatinizin askini bulabilirsiniz, sonra ex esiniz/sevgiliniz sizi isiniz ve ailenizle tehdit etse ne hissedersiniz?
Tam davalik konu ama adamin ugrasacagini sanmiyorum.
heee hee çıkarır hatta istiklal mahkemelerini kurdurturuz burada 2 güne idamı kesinMune bu suç duyurusuna girer mi ? Bu kızın ip sini savcılığa versek , açıkça iftira ve tehdit var. Çocuk uzaklaştırma bile çıkarta bilir şu an bu kızın yazdıklarından haberdar olsa
Çocuk zaten biliyor ailesine söyleyeceğimi.Mune bu suç duyurusuna girer mi ? Bu kızın ip sini savcılığa versek , açıkça iftira ve tehdit var. Çocuk uzaklaştırma bile çıkarta bilir şu an bu kızın yazdıklarından haberdar olsa
Ortada aldatilma yok. Konu sahibinim hazimsizligi eski sevgilisinin kisa surede hayatina baskasini sokmus olmasi. Iliskiler arasinda belli bir sure olma zorunlulugu varda biz mi bilmiyoruz? Ihanet olsa zaten insanlarin yorumlari farkli olur ama yinede boyle bir intikam olmaz.Ama konu sahibi ben varken o da vardı demiş
Hemen yeni birini bulamaz vs yazıyordu diye hatırlıyorum. Ortada ihanet olduğu müddetçe içini soğutacak hamlelerde bulunabilir
Hasta mısın kardeşim ya?Mune ben şahsen bu kızı savcılığa vermek istiyorum . İster bir kadın ister bir erkek kimse kimsenin ekmeği ve hayatı ile bu kadar kolay oynamamalı. Özelden bana ne yapmam gerektiğini yazarmısınız?
Sen mi ben mi savcı karar verirHasta mısın kardeşim ya?
1 hafta olmadı diyeyim.Kısa süre ne kadar çok merak ettim ? Sizden kaç gün sonra ?
Şu an şirket mailine iftira dolu yazılar yazacağını müşteri rolüne bürüneceğini yazıyor. Bu bir suçtur. İstiklal mahkemesine gerek yok nöbetçi mahkeme hallederheee hee çıkarır hatta istiklal mahkemelerini kurdurturuz burada 2 güne idamı kesin
Boş bir hayatınız var anlaşıldı.Sen mi ben mi savcı karar verir
Yahu okuduğunuzu anlamayacak kadar kıt mısınız?Şu an şirket mailine iftira dolu yazılar yazacağını müşteri rolüne bürüneceğini yazıyor. Bu bir suçtur. İstiklal mahkemesine gerek yok nöbetçi mahkeme halleder
Göreceğiz , ben site yönetiminden cevap aldığım an bir insanın hayatı İçin uğraşacağımBoş bir hayatınız var anlaşıldı.
Merak etmeyin yaptıklarımda suç unsuru olsa böyle bir şey yapmazdım, beynim var çok şükür :)
Kıt değilim , dikkat edin bana da hakarete başladınız . Bu da suçYahu okuduğunuzu anlamayacak kadar kıt mısınız?
İlişkimiz başladığında her gün giden düzenli bir müşteriydim ve direkt cinsellik odaklı yaklaşmıştı.
bacim nöbetçi mahkeme ve savcinin da isi gucu yoktu senin burdaki konulara kıl olup gitmeni bekliyorduŞu an şirket mailine iftira dolu yazılar yazacağını müşteri rolüne bürüneceğini yazıyor. Bu bir suçtur. İstiklal mahkemesine gerek yok nöbetçi mahkeme halleder
Yo gayette iftira atacağım yazmış ekran görüntüsünü aldım. Söyle söyleyim , kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz ve burda ana başlık bile onu tehdit ettim. Bir insanı tehdit etmek de suçtur. Ben bu bayanın eski konularını da biliyorum . Site yönetiminden aldığım cevaba göre hareket edeceğimbacim nöbetçi mahkeme ve savcinin da isi gucu yoktu senin burdaki konulara kıl olup gitmeni bekliyordu
Haklilik gerekcesi yuksek olduğu halde 3 5 aya atan suc duyurulari var
Senin su halini kim kaale alir
Kız iftira atacagim yazmamis ve uzulerek soyluyorum ki ortada bir savci olursa yani bunu icraate gecirebileceginize inaniyorsaniz hastanin siz olacagina karar verecektir bayaa eminim bundan
İftira kelimesi nerede geçiyor acaba?Kıt değilim , dikkat edin bana da hakarete başladınız . Bu da suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?