canım ben de bugün akşam 16 aylık sevgilimi bıraktım.ama inan üzülmüyorum.artık ona güvenmiyorum.gelecek planları yok.kendi hayatıyla ilgili bile yok.ince değil.akşamdan akşama arar.lafa gelince beni çok sever.gelmişim 28 yaşına bu saatten sonra bana gezme tozma lazım değil.adam gibi adam lazım.
her şeye alışılıyo canm 4 sene kolay değil. tabı kı ona da alışmıssın ama onsuz olmaya da alışacaksın.
ayrılığın ılk zamanları ınsanı en cok mahveden zaten elinden düşmeyen telefonda artık ondan hiç bi şey olmaması ne çağrı ne mesaj. aslında arasın mesaj atsın istio insan ama tekrar beraber olmak da istemio kaldır at telefonu bi süre başka seylere ver kendını tecrubeyle sabittir insan her şeye alışıyo :)
evet canm o cok uzakta oturuyor...hemde herseferinde hep ben geldim....ah mntiksiz biseydi iste bu ask....biktim yürütemedim....sevgili dedigin ble yaninda olcak...
her şeye alışılıyo canm 4 sene kolay değil. tabı kı ona da alışmıssın ama onsuz olmaya da alışacaksın.
ayrılığın ılk zamanları ınsanı en cok mahveden zaten elinden düşmeyen telefonda artık ondan hiç bi şey olmaması ne çağrı ne mesaj. aslında arasın mesaj atsın istio insan ama tekrar beraber olmak da istemio kaldır at telefonu bi süre başka seylere ver kendını tecrubeyle sabittir insan her şeye alışıyo :)