Onu unutamıyorum :(

mrsRochester

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
44
0
611
Diğer
o benim ilk askimdi. gecen sene haziranda tanistik. oda beni sevdi. iki ay gecti ben onu gittikce sevmeme ragmen o tam tersi. hersey bitti. o simdi baska sehirde. onu görseydim, sesini duysaydim yeterdi bana.senağlama her uyudugumda o aklimda her uyandigimda o aklimda. senağlama herseyi denedim ama onu UNUTAMIYORUMsenağlamasenağlama biliyorumda o benim gercek son askim. onu sevdigim kadar artik hic bir erkegi sevemem.senağlamasenağlama arkadaslar okudugunuz icin sagolun. umarim hic biriniz bu cektigim aciyi cekmez.

oyle deme arkadasım demekkı o senı senın onu sevdıgın kadar sevememıs ...nıye baskasını sevmeyesın kı ınsallahh sana gercekten deger verecek en az senın kadar cok sevecek bırını bulursun.ve asla kendını ona odaklama kı baskalarına da adapte olabılesın bılıyorum zor ama unutmaya calsısan senın adına ıyı olur tatlımm

ahhhu: tesekkur ederim.
onu cok seviyorum. hem ben hep dusunurum ki insanin hayatina tek bir gercek ask cikar. iste o benimdi. o yuzdende baska birisini asla sevemeyecegim sanirim. onu kaybettim.

insanın karşısına tek bi aşk çıkmaz merak etme
sadece insan bi aşkın ardından karşısına başka aşk çıkmicanı düşünür
karışık oldu dimi, karışık zaten :) ama merak etme aşmaya çabala aşarsın

kendini bu kadar üzme canım.aradan zaman geçince insan neleri unutuyor.yaşaığmız üzücü olaylarda da bu böyle.ilk başta çok üzülüyor,yıpranıyoruz.zaman geçtikçe o konu bizim için daha değersiz hale geliyor ya da etkilemiyor.inşallah karşına sana layık sevebilecek birisi çıkar.

ilk zamanlar çok sancılı geçer... kısmetse döner gelir..

bizde nişanlımla 2 ay çıkıp ayrılmıştık sonra 15 ay ayrı kaldık.. ben başka şehire gittim.. ama sonra döndüm.. önümüzdeki cumartesi de nikahımız var... herşey kısmet nasip...

çok üzerinde durup üzme kendini hayat devam ediyor.

ahhhu: tesekkur ederim.
onu cok seviyorum. hem ben hep dusunurum ki insanin hayatina tek bir gercek ask cikar. iste o benimdi. o yuzdende baska birisini asla sevemeyecegim sanirim. onu kaybettim.

onu kaybettim demek hata.o seni kaybetti tatlım.eğer onun duyguları bittiyse,kendisini bu kadar seven birini o kaybetti,sen onu kaybetmedin.bir kere böyle düşün.başkasını sevemem diye düşünmen normal şu anki acınla ama saplantılı kalma buna.yıpratma kendini tatlım.acını kontrol altına almaya çalış.hiç üzülme demiyorum ama lütfen yıpratma kendini:teselli:

Yeniden aşık olabilirsin bu sana bağlı bence bu durumu atlatabilmene bağlı, sadece zamana ihtiyacın var sabret ve dua et cnm Allah yardımcın olsun, aşk acısı çok zor:(

ahh ahhh :delphin::delphin:
şu yazdıklarınızı okuyunca birden üç ay önceki halim geldi gözlerimin önüne
unutamam yapamam hiç aklımdan çıkmıyo dedim
halbuki bütün suç bendeymiş
aklımdan çıkmıyo deyince gerçekten çıkmıyomuş
unutamıyorum deyince unutulmuyormuş
canım sonuç ne oldu biliyormusun
unutursun dediler unuttum olay bu
o yüzden unutamıyorum aklımdan çıkmıyor deme sakın
tecrübeyle sabittir bu söylediklerim nasihat değil avutmak için söylenen şeyler değil
ben şu an üzülüyorum neye biliyomusun üzüldüğüme
komik gelecek ama boşa çektiğim sıkıntıyı döktüğüm göz yaşını düşünüp
ah deli kız diyorum kendi kendime :mymeka::mymeka:
boşver hayatı akışına bırak olacağı varsa oluyor olmayacaksa olmuyor
ne demiş atalarımız
kısmetse gelir hintten yemenden kısmet değilse ne gelir elden a.sa.s

o benim ilk askimdi. gecen sene haziranda tanistik. oda beni sevdi. iki ay gecti ben onu gittikce sevmeme ragmen o tam tersi. hersey bitti. o simdi baska sehirde. onu görseydim, sesini duysaydim yeterdi bana.senağlama her uyudugumda o aklimda her uyandigimda o aklimda. senağlama herseyi denedim ama onu UNUTAMIYORUMsenağlamasenağlama biliyorumda o benim gercek son askim. onu sevdigim kadar artik hic bir erkegi sevemem.senağlamasenağlama arkadaslar okudugunuz icin sagolun. umarim hic biriniz bu cektigim aciyi cekmez.

herşey karşılıklı olsa daha güzel olmazmı...
demek seni yeteri kadar sevmemiş...
karşına seni sevecek ,ve seninde seveceğin biri mutlaka karşına çıkar...

Evet şimdi çok üzgün, kırgın ve umutsuzsunuz. Ama ya aynı yerde olsaydınız;
sadece görmek yeter demişsiniz. İnanın daha çok daha zor olurdu onu görmek.
Uzakta olması daha iyi bence. İnsan ilk aşkını gerçekten unutmaz, unutamaz.
Elbet birgün sizin de seveceğiniz ve en önemlisi karşılıklı yaşayacağınız
bir aşk olacaktır. Bence kendinizi şartlandırmayın. Hayat sizin için belkide
çok büyük güzelliklere gebedir. Bunu yaşamadan bilemez insan değilmi?
Dilerim gelecek günler acınızı hafifletir ve size mutluluklar getirir.

biliyo musun;
zaman öyle bi ilaçtır ki
unutulamayanları unutturur
acıları bitirir
sevgileri yeniler
insanı büyütür...
her şey geçer,hepsi geçer
yeter ki zaman insanın yanında olsun...

unutacaksın,zaman kurutacak yaralarını,hatta zaman gelecek güleceksin;
ben o salağa ne kadar değer vermişim meğer diyeceksin.şimdi yaşa ve bitir kendinde herşeyi.

bu dediğin var ya,
"iste o benimdi" demişsin ya..
beni sana inandırdı bu mesajın.
yani başında konuyu okuduğumda, ya unutamıyorum vazgeçemiyorum diyen bi kız,çok da önemli değil. olarak gördüm. çok önemsemedim.
ama bende birebir aynı durumdayım-unutamıyorum.
adam içimi söktü aldı,aylarca ağladım yalvardım.
ama unutamıyorum.:delphin:
dua et,hem rahatlatır hem iyi gelir.
olacağı varsa zaten olur bunu unutma.
sevgilisinden ayrılanlar kulubune de bekleriz, her daim birileri olur,sana yardımcı olur orada.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/231655-sevgilisinden-ayrilanlar-kulubu.html

zaman herşeyin ilacı be canım ömür geçio sanmaki senin acın baki kalacak emin ol bi kaç sene sonra bu günler aklına
geldikçe güleceksin kendine... kaydirigubbakcemile5
tek taraflı aşk nereye kadar sürerki ? eğer oda senin ona verdiğin değer kadar değer verseydi gözünden tek damla yaş akmasına izin vermezdi :teselli: unutmak istemiyosun bence kendini kandırma aklını başına al ve seni hak etmeyen biri için asla kendini üzme
:delphin:

canım benim kader diye bişey var kısmet değilmiş diyceksin belki böylesi hayırlıdır hakkınızda
olmayınca olmuyor

Oyle dusunme...Biri gittigi zaman, yada bir iliski bittigi zaman hayat bitmiyor, dunya donmekten vazgeçmiyor ve hayat da bir kisinin uzerine kurulmuyor.
Nasip kismet...
O yokken nasil yasiyordun ? yine yasayacaksin
Hayirli bir nasip dile, seni kim mutlu edecekse, sana kim huzur verecekse, onunla birlikte ol canim
Simdi acin taze o yuzden boyle konusuyorsun ama zamanla geçer...hersey unutuluyor inan ki.

Ben insanın, hayatında gerçek aşkı bir kere bulduğunu düşünüyorum sadece...
Evet belki unutmayabilirsin, belki hep bir uhde olarak içinde saklı kalır...

Ama emin ol yarası geçer, acısı biter. Zamanla hep bir tatlı anı olarak hatırlarsın. Bu da zaten en güzeli... :delphin:

Daha çok şeyler yaşayacaksın, hatta belki yeniden seveceksin... Belki onu sevdiğin şekilde olmayacak ama, daha sağlıklı olacak inan....

Hatta bir zaman sonra "iyi ki olmadı" diyeceksin.... Çünkü seni, ondan daha çok seven biriyle karşılaşınca, sevilmenin de sevmek kadar önemli olduğunu anlayacaksın.. Sevgiler.... :jeyyar:

arkadaslar. bana vakit ayirdiginiz icin ve teselli ettiginiz icin size teker teker tesekkur ederim.a.s. umarim hic kimse böyle bir aci icinde kalmaz ve anladimki onu unutmaya cabalamaktan baska care yok. Tanri yardim etsin.

Back
X