onuda bunalttım bende bunaldım..

behaftet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
103
0
26
Ankara
2 haftadır biriyle birlikteyim ama daha öncedende birlikteydik lise yıllarından.. kıskançlık krizine giriyorum sürekli çünkü fazla sosyal.. aslında tüm arkadaslarını tanıyorum hem hiç bi falsosu yok ne zaman msj atsam cvb geliyor.. arasam telefon açılıyor.. ama bişey var ben onun hayatında tek kişi olmak istiyorum sadece benim olsun benm arkadasım benim sevgilim benim dostum benim kardeşim sadece ben oluyum istyorum hayatında.. yedim sonunda kafayı bu kıskançlığımı nasıl yenicem bilmiyorum da...

sadece senin mi olsun istiyorsun? bu bir hastalık! bence doktora git. ne o öyle ben sadece birinin olamazdım bunalırdım hatta canıma tak eder terk ederdim. of bunaldım

sen böyle yaptıkca oda şımarır seninde değerin gitdikce azalır onun gözünde bırak bence hayatını kısıtlama müdahele etme sen kendine güven yeter çevresi çok da olsa sosyalde olsa seçimi sensin demekki özelsin tadını çıkar bence kendinide onuda bunaltma söz konusu özgürlükleri olduğunda erkekler sıkıntıya gelmez

sadece senin mi olsun istiyorsun? bu bir hastalık! bence doktora git. ne o öyle ben sadece birinin olamazdım bunalırdım hatta canıma tak eder terk ederdim. of bunaldım

katılıyorum bu düşüncemi ona yansıtmıyorum ama sürekli açıklama içerisinde olmasından bende rahatsızım sürekli hayatım böyle hayatım şöyle bitanem yanlış anlaşılcak bi durum yok.. Allah'ı var şimdiye kadar bi off demedi yıllardır tanıyoruz birbiribizi.. sadece nasıl atlatabilirim bu kıskançlığımı onu düşünüyorum aslında güveniyorum da kendime de ona da.. yalnız onun çevresindeki kızlar çok tuhaf böyle lakayıt bu durum hoşuma gitmiyor hiç...

Daha 2 haftalık bir ilişkiymiş ve biraz bencilce düşünüyorsun...

2 haftalık bir ilişki değil 6 yıldan fazla oldu ayrılmıstık tekrar barıstık lisede birlikte olmustuk ara ara denedik şimdi düşünceler biraz daha oturdu akıllıca davranıyoruz (güya..)
onda problem yokta ben paylaşamıyorum kimseyle neden böyle oldum onuda bilmiyorum ona yansıtamıyorum kendi kendimi yiyorum çünkü.. ikimizde çok kıskancız o da kıskanç ama ben onu bastırmaya basladım..

Öyle bi dünya yok güzelim,boşuna istiyorsun

Ayrıca her iki yolun sonu da bunalım ...

Karşındakinin sosyal olması aslında senin için daha iyi . Niye mi ?

Düşünsene çocuğun sürekli seninle konuşup,oturduğunu vs..

Bi yere kadar eğlencelidir ; sadece benimle ilgileniyor durumları ...

Bi süre sonra birbirinizden sıkılır , ve sıradanlaşırsınız

Fazla asosyalleşmemek şartıyla bir ayar çekiverin ilişkinize

Yerli yersiz kıskançlık krizlerinede girme bence,yazık edersin kendine

:))) ah bir becerebilsem hayır önceden de dediğiniz gibiydi sürekli tepemde ona cız buna vız ona yapma buna etme ben bunalıyordum şimdi bana bir haller oldu askımmı depresti bilmiyorum da ama bu durumdan ben hoşlanmıyorum onu gectim ben düşünmek istemiyorum nasıl yencem bu kıskançlığı onuda bilmiyorum hani kıskanılcak bir durumda yok aslında ne bilim ya yedim sonunda kafayı çünkü kendimi tanıyamıyorum..

Sadece senin olmasını istiyorsan bu onu kaybetmeye alışman gerektiğini gösterir. Erkekler böyledir.

Sadece senin olmasını istiyorsan bu onu kaybetmeye alışman gerektiğini gösterir. Erkekler böyledir.

valla yıllar sonra tekrar eski heyecanı yakalamışız kaybetmeye niyetim yok :)) arkadaslarının yanında hiç bişey yine belli etmem kendimi yerim yine de kaybetcek bi dengeszlk yapmam :)) yahu herkes o kısmına takılı kaldı ben kıskançlığı bir insan nasıl yenebilir onu soruyorum.. çünkü fazlası zarar çok iyi bilenlerdenim...

Hemen hemen herkese oluyordur bu .

Rolleri değişmişsiniz

Geçer merak etme

Bi süreliğine bu duygularının dozu yüksek bi şekilde dolanırsın etrafta

Sonra sakinleşir,çekilirsin kabuğuna

Kıskançlığın istatiksel grafiği hep inişli çıkışlıdır . Değişkenlik göstermesinin sebebi de yaşanılan olaylar

Atıyorum çocuk seni kızdıracak ve onu kıskanmanı sağlayacak davranışlarda bulunur (şakasına takılma misali)

Sen bir süre bunu fazlasıyla kıskanır ve delirirsin

Çocuk aynı davranışı tekrarladığından bu durumu bir süre sonra kabullenir,umursamaz bi hale gelirsin

İşte bu durumlarda grafik bi aşağı bi yukarı inip çıkar şekerim

Son düzenleme:
Sevgilin sosyal biri peki sen sosyal misi? Yani demek istediğim acaba buaralar boşluktasın, yapıcak birşey bulamıyorsun da o yüzden mi adama sarmaya başladın? Çünkü
''sevgilime güveniyorum.'' demişsin, burada problem olmadığına göre o zaman sen aklında kuruyorsun ve bununda farkındasın. Bence en az onun kadar sosyalleşmeye bak ki onu kıskanıp sürekli kendini yemeye fırsatın kalmasın.

:))) onun kadar değilim ama bende çalısıyorum zaten yoğun bir tempoda :)) sanırım dediğin gibi durup dururken adama sarmaya basladım ayy onuda bilmiyorum çok seviyorum aslında herkesten değil sadece birinden selda diye bir kız çok yakın daha öncede tartısmamız oldu arkadasken bir aksam bulusmuslar birlikte yemek yemişler alkolde var rakı içmişler o gün ben çok msj atmıstım ona kızdaymıs telefon ısrarla arayınca actı ne var be ne var ben sevgilisiyim söliceklerini bana söle falan dedi halbuki sevgilisi falan değil kızında asık olduğu biri var ya ben o kızı ondan nasıl uzaklastırıcam onuda bilmiyorum düşünüyorum hindi gibi..

Daha çok istersin amaa çok beklersin bu kafaylaa

Daha çok istersin amaa çok beklersin bu kafaylaa

buraya yazarken bunları ona da söylemiştim bunları istediğimi hiçte çok beklicemi sanmıyorum ben rahatlamak için yazıyorum buraya onun için zaten sadece ben varım biliyorum bunu sadece bir olay yasamıstım onun etksindeyim bu ara aklıma geldi hepsi o... 2 haftadır birlikte olmamıza rağmen çok güçlü bir saygı bağımız var :)))

Yanlış anlama tatlım, bize laf düşmez tabiki. Allah mutlu etsin inşallah

sen de kendimi gördüm :) ben de çok kıskançlık krizlerine girdim ama elim de değildi çok seviyordum ilk defa böyle seviyordum ondan çevresindeki herkesi deli gibi kıskandım benim erkek arkadsımda çok sosyaldi ben okadar değildim çok kıskançlığımı çekti zamanında şimdi eskisi kadar değil biraz daha aştım bu durumu :) erkek arkadaşım anlayışlı olmasaydı alttan almasaydı kesin bitmişti şimdiye kadar. yaptıklarım şuan çok saçma geliyor resmen kendime hayatı zindan etmişim hala kıskanıyorum ama artık mantık çerçevesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…