sadece senin mi olsun istiyorsun? bu bir hastalık! bence doktora git. ne o öyle ben sadece birinin olamazdım bunalırdım hatta canıma tak eder terk ederdim. of bunaldım
Daha 2 haftalık bir ilişkiymiş ve biraz bencilce düşünüyorsun...
Öyle bi dünya yok güzelim,boşuna istiyorsun
Ayrıca her iki yolun sonu da bunalım ...
Karşındakinin sosyal olması aslında senin için daha iyi . Niye mi ?
Düşünsene çocuğun sürekli seninle konuşup,oturduğunu vs..
Bi yere kadar eğlencelidir ; sadece benimle ilgileniyor durumları ...
Bi süre sonra birbirinizden sıkılır , ve sıradanlaşırsınız
Fazla asosyalleşmemek şartıyla bir ayar çekiverin ilişkinize
Yerli yersiz kıskançlık krizlerinede girme bence,yazık edersin kendine
Sadece senin olmasını istiyorsan bu onu kaybetmeye alışman gerektiğini gösterir. Erkekler böyledir.
:))) ah bir becerebilsem hayır önceden de dediğiniz gibiydi sürekli tepemde ona cız buna vız ona yapma buna etme ben bunalıyordum şimdi bana bir haller oldu askımmı depresti bilmiyorum da ama bu durumdan ben hoşlanmıyorum onu gectim ben düşünmek istemiyorum nasıl yencem bu kıskançlığı onuda bilmiyorum hani kıskanılcak bir durumda yok aslında ne bilim ya yedim sonunda kafayı çünkü kendimi tanıyamıyorum..
Sevgilin sosyal biri peki sen sosyal misi? Yani demek istediğim acaba buaralar boşluktasın, yapıcak birşey bulamıyorsun da o yüzden mi adama sarmaya başladın? Çünkü
''sevgilime güveniyorum.'' demişsin, burada problem olmadığına göre o zaman sen aklında kuruyorsun ve bununda farkındasın. Bence en az onun kadar sosyalleşmeye bak ki onu kıskanıp sürekli kendini yemeye fırsatın kalmasın.
2 haftadır biriyle birlikteyim ama daha öncedende birlikteydik lise yıllarından.. kıskançlık krizine giriyorum sürekli çünkü fazla sosyal.. aslında tüm arkadaslarını tanıyorum hem hiç bi falsosu yok ne zaman msj atsam cvb geliyor.. arasam telefon açılıyor.. ama bişey var ben onun hayatında tek kişi olmak istiyorum sadece benim olsun benm arkadasım benim sevgilim benim dostum benim kardeşim sadece ben oluyum istyorum hayatında.. yedim sonunda kafayı bu kıskançlığımı nasıl yenicem bilmiyorum da...
Daha çok istersin amaa çok beklersin bu kafaylaa
buraya yazarken bunları ona da söylemiştim bunları istediğimi hiçte çok beklicemi sanmıyorum ben rahatlamak için yazıyorum buraya onun için zaten sadece ben varım biliyorum bunu sadece bir olay yasamıstım onun etksindeyim bu ara aklıma geldi hepsi o... 2 haftadır birlikte olmamıza rağmen çok güçlü bir saygı bağımız var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?