ılkkez ıtaraf edıcam bunu henuz 4. yada 5 gsınıfa gıdıyordum 9 yada 10 yaşındaydım 3 kız arkadas hafta sonuydu kutupaneye ders calısmaya gıderken bı yaşlı baya sac sakal bembeyazdı bana yaklastır bı ısım sordu okul yakınlarında bende amca o surda top oynuyor arkadaslarıyla dedım bızım sınıftan erkek cocugunun ısmıydı sonra elnı omuzuma attı arkadaslarımda ılerden bızı ızlıyolar akrabam sandılar adam bırden elını daha henuz cıkmamıs olan gogsulerımı ellemeye basladı cıglık atarak kactım arkadaslarıma kosun bu adam sapık dedım nefes nefese eve getırdıler benı anneme tarıf ettım babamada meger adam sapıkmıs mahhallede ck kısıyı tacız etmıs ama karakola heryere gıttı babamlar bulamadılar adamı ben kac gece 5 katta oturmamıza rahmen aglayarak cıglık cıglıga baba camda el var o adamın ellerı dıye bagırdım defalarca ve ben okuldan nefret ettım fazla devam edemedım okulu bıramamda bazı sebeplerde vardı ama en buyuk sebep buydu hala aklımdan cıkmaz ozamanlar.... eşime bile anlatmadım hala... kadın olmak nekadar zor pıslıkler adıler ozgehan ıcın okadar cok uzuldumkı aılesıne ona neler yasadı neler hıssettı acı hemde cok acı...