• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önümüz Bayram, nasil davranmali?

minnos89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
85
0
36
Almanya
Hayirli Kandiller arkadaslar, bir kac kez burda konular acmistim kaynamla ilgili. Yine sizlerin yardiminiza ihtiyacim var...

En son olayi kisaca özetliyim, kaynamam benim evime, parama, gezmeme karisan bir insan oldugu icin, esimde bunu kabullenemedigi icin kavga etmislerdi!

Bu kavganin sonucunda tam 4 aydir kaynanam ile görüsmüyoruz (kayinbabamla görüsüyoruz). Kaynanami birakin tüm aileyi düsman etti bize, kimse ne bu ramazanda bizi cagirdi nede davetlerimizi kabul ettiler.

Asil konu su: simdi önümüz Bayram, ve Bayramlasmaya gidicekmiyiz onuda bilmiyorum! Gitsem bile nasil davranacagim, icimde kaynanama karsi hic birsey kalmadi. Nefret var sadece bana yaptiklari aklima gelince (allahim af etsin) :(

Kafam allak bullak, bir yanim diyor esin icin unut, bir yanim diyor sana yapilan haksizliklar var.... Sizin önerilerinize cok ihtiyacim var!

Offf cook carezim kaldim,,rabbim su mübarek günde aydinligina cikarsin cümlemizi :(

Kavgayi esimle etti ama benide kavganin icine sürükledi kv! Esime sordum gidermiyiz diye, daga karar vermemis! Belki diyor...

en sinir olduğum durum o çoktan oğlunu affetmiştir tek suçlu sensin onun gözünde eşinde kulak memesi kıvamına gelmiş, şimdi şapur şupur öpüşürler onca kavga edilmemiş gibi sinir olursun tabi bilemem eşin nasıl biri, off, gerekirse sen gitme

yanı ben bu akrabalarıda anlamıyorum kendı akıllları fıkırlerı yokta sızın davetınızı kabul edeceklerını kv.denızemı soruyorlar resmen yangıne körükle gıtmek bu sinir oluyorum böyle kötü niyetli akrabalara

yerınızde olsam gıtmezdım oğlu gıderse gıtsın haddını bılsın butun akrabalara sızı kötüleyen bır kadının eli öpülmez zaten gıtsen dahda pişman olucaksın

yanı saygı sevgı güzel şeyde tek taraflı olunca hiç bi kıymeti yok

en sinir olduğum durum o çoktan oğlunu affetmiştir tek suçlu sensin onun gözünde eşinde kulak memesi kıvamına gelmiş, şimdi şapur şupur öpüşürler onca kavga edilmemiş gibi sinir olursun tabi bilemem eşin nasıl biri, off, gerekirse sen gitme

Evet maalesef öyle görünüyor, bir kac kez denk geldik bana elini bile vermedi kv :(

Esim ilk baslarda pek anaciydi, ama bu olaydan sonra kendini geriye cekti ve inada bindirdi..

yanı ben bu akrabalarıda anlamıyorum kendı akıllları fıkırlerı yokta sızın davetınızı kabul edeceklerını kv.denızemı soruyorlar resmen yangıne körükle gıtmek bu sinir oluyorum böyle kötü niyetli akrabalara

yerınızde olsam gıtmezdım oğlu gıderse gıtsın haddını bılsın butun akrabalara sızı kötüleyen bır kadının eli öpülmez zaten gıtsen dahda pişman olucaksın

yanı saygı sevgı güzel şeyde tek taraflı olunca hiç bi kıymeti yok

Kötü niyetlilermi bilmiyorum ama kaynanamdan cekindikleri o maglum... Kaynanam ile karsi karsiya gelmeyi istemiyorlar herhalde (bu benim düsüncem) yinede allah bilir icindekilerini...

Öpülmez gercekten ama sevdigimizin annesi ne de olsa :(( off neden kaynanalar böyle yapmak zorundalar, yani hayati bizlete zindan ediyorlar...

Son düzenleme:
Kötü niyetlilermi bilmiyorum ama kaynanamdan cekindikleri o maglum... Kaynanam ile karsi karsiya gelmeyi istemiyorlar herhalde (bu benim düsüncem) yinede allah bilir icindekilerini...

Öpülmez gercekten ama sevdigimizin annesi ne de olsa :(( off neden kaynanalar böyle yapmak zorundalar, yani hayati bizlete zindan ediyorlar...

kayanandanmı çıkıyor ki üç öğünleri gelmıyorlar davete icabet edılır çekiniyorlarmışta gelemıyorlarmış ben bu akrabalardada art nıyet ararım hiç hoş bı davranış değil buna benzer bişi yaşadım ve bukonuda çok canım sıkkkın ben kesınlıkle ıyı nıyet göremıyorum kv.den ne derse desın siz kvdeni dövdünüzdemi dışlıyorlar sızı yanı bılmıyorum en kızdığım şeylerden kişiyi kendı tabıyatına göre değerlendırmeden onu bunudınleyerek hareket etmek

Hayirli Kandiller arkadaslar, bir kac kez burda konular acmistim kaynamla ilgili. Yine sizlerin yardiminiza ihtiyacim var...

En son olayi kisaca özetliyim, kaynamam benim evime, parama, gezmeme karisan bir insan oldugu icin, esimde bunu kabullenemedigi icin kavga etmislerdi!

Bu kavganin sonucunda tam 4 aydir kaynanam ile görüsmüyoruz (kayinbabamla görüsüyoruz). Kaynanami birakin tüm aileyi düsman etti bize, kimse ne bu ramazanda bizi cagirdi nede davetlerimizi kabul ettiler.

Asil konu su: simdi önümüz Bayram, ve Bayramlasmaya gidicekmiyiz onuda bilmiyorum! Gitsem bile nasil davranacagim, icimde kaynanama karsi hic birsey kalmadi. Nefret var sadece bana yaptiklari aklima gelince (allahim af etsin) :(

Kafam allak bullak, bir yanim diyor esin icin unut, bir yanim diyor sana yapilan haksizliklar var.... Sizin önerilerinize cok ihtiyacim var!

Offf cook carezim kaldim,,rabbim su mübarek günde aydinligina cikarsin cümlemizi :(

sanada hayırlı kandiller
herşeye karışan kaynana öf ne kadar kötü ya:ssz:aynı modelden fazlasıyla mevcut :1:
eşin gidelim derse ben gitmesem olmazmı dersin
gel derse eşin için gidersin sadece elini öpersin vermezse durum senin lehine dönüşür:1:
eşin annesinin sana tepkisini görmüş olur
çok oturmazsınız el gibi gider el gibi gelirsiniz

canım dünyadaki en kötü insan bile olsa o eşinin annesi bu bir gerçek
bayramda eşin gitmek isterse sende git
bir elini öper bayramlaşır üzerindeki günahı atarsın
gerisi ona kalmış artık
en azından mesafeni belli etki ama yine aynı şeyler yaşanmasın
onlara sadece bayram olduğu için gittiğinizi hissettir

kayanandanmı çıkıyor ki üç öğünleri gelmıyorlar davete icabet edılır çekiniyorlarmışta gelemıyorlarmış ben bu akrabalardada art nıyet ararım hiç hoş bı davranış değil buna benzer bişi yaşadım ve bukonuda çok canım sıkkkın ben kesınlıkle ıyı nıyet göremıyorum kv.den ne derse desın siz kvdeni dövdünüzdemi dışlıyorlar sızı yanı bılmıyorum en kızdığım şeylerden kişiyi kendı tabıyatına göre değerlendırmeden onu bunudınleyerek hareket etmek

Seninde allah yardimcin olsun canim, basa gelmeden bilinmiyor iste... (Ne yalan söylim, iki senedir akrabalarindan bana karsi hic sorun olmamisti takiii bu olaydan sonra....)

Sen hic canini SIKMA rabbim görüyor, elbet adalet yerini bulur..

sanada hayırlı kandiller
herşeye karışan kaynana öf ne kadar kötü ya:ssz:aynı modelden fazlasıyla mevcut :1:
eşin gidelim derse ben gitmesem olmazmı dersin
gel derse eşin için gidersin sadece elini öpersin vermezse durum senin lehine dönüşür:1:
eşin annesinin sana tepkisini görmüş olur
çok oturmazsınız el gibi gider el gibi gelirsiniz

Cevaplariniz icin cok tesekkür ediyorum..

Ne kadar hüzün verici, el gibi olmak!!Aile gibi olmak varken....

Seninde allah yardimcin olsun canim, basa gelmeden bilinmiyor iste... (Ne yalan söylim, iki senedir akrabalarindan bana karsi hic sorun olmamisti takiii bu olaydan sonra....)

Sen hic canini SIKMA rabbim görüyor, elbet adalet yerini bulur..

benım asıl problemim kvdemle alakalı değilkendı üvey ailemle ben yıllarca ne düğün ne bayram hastalık cenaze heryere gıttım düğünlerde altın taktım sonra sıra bana geldi benım oğlum oldu bana bı küslük çıkardılar hiç sebebsiz ve kımsenın gelmesıne musade etmediler ben üvey aileme kırıldığım kadar onarada kırıldım çünkü ben gittimnm görevimi yaptım üvey ailem ne derse desın bızım boynumuzda borçtur deyip gelmelilerdi sizinkide buna benzet bı durum davet edıyorsunuz gelmıyorlar çok kırılıyor ınsan

canım dünyadaki en kötü insan bile olsa o eşinin annesi bu bir gerçek
bayramda eşin gitmek isterse sende git
bir elini öper bayramlaşır üzerindeki günahı atarsın
gerisi ona kalmış artık
en azından mesafeni belli etki ama yine aynı şeyler yaşanmasın
onlara sadece bayram olduğu için gittiğinizi hissettir

Annemde senin gibi düsünüyor, nede olsa esinin annesi diyor...
Sen git görevini yerine getir gerisi kaynana kalmis diyor..

Rabbim aydinligina cikarsinn....

Cok tesekkür ederim cevabin icin :))

benım asıl problemim kvdemle alakalı değilkendı üvey ailemle ben yıllarca ne düğün ne bayram hastalık cenaze heryere gıttım düğünlerde altın taktım sonra sıra bana geldi benım oğlum oldu bana bı küslük çıkardılar hiç sebebsiz ve kımsenın gelmesıne musade etmediler ben üvey aileme kırıldığım kadar onarada kırıldım çünkü ben gittimnm görevimi yaptım üvey ailem ne derse desın bızım boynumuzda borçtur deyip gelmelilerdi sizinkide buna benzet bı durum davet edıyorsunuz gelmıyorlar çok kırılıyor ınsan

Evet coooookk:(( Gercekten anlamiyorum öyle tarz insanlari, hic allah korkulari yokmu bunlarin, yada hic düsünmüyorlarmi ya yarin birgün benim, kizimin, ailemin basina gelirse, yapilirsa diye???Eger düsünseler boynumuza borc diye, gelirlerdi takarlardi takilarini, ama nerde o düsünce..Siz vicdanen rahatsaniz ve üzerinize düsen görevinizi yaptisaniz, rabbim elbet sizi müfakatlandirir...

Annemde senin gibi düsünüyor, nede olsa esinin annesi diyor...
Sen git görevini yerine getir gerisi kaynana kalmis diyor..

Rabbim aydinligina cikarsinn....

Cok tesekkür ederim cevabin icin :))

aklın yolu birdir canım elbet Allah görüyor
sevemediğin bir insanın elini sırf Allah rızası olsun diye öptüğünü
sen üzerine düşeni yap gerisi Allaha kalmış
o herşeyi görür
eşin ne yapsınki canım iyi yada kötü atası onlar onun atsan atılmaz satsan satılmaz
sen iyi bir eş ol ve kocanı annesiyle karısının arasında bırakma

aklın yolu birdir canım elbet Allah görüyor
sevemediğin bir insanın elini sırf Allah rızası olsun diye öptüğünü
sen üzerine düşeni yap gerisi Allaha kalmış
o herşeyi görür
eşin ne yapsınki canım iyi yada kötü atası onlar onun atsan atılmaz satsan satılmaz
sen iyi bir eş ol ve kocanı annesiyle karısının arasında bırakma

Cevabin icin cok tesekkür ediyorum allah razi olsun.. :)

valla bence gitme, anlattıklarına bakılırsa, bu olaylar asla bitmeyecek, ne gerek var, yıllarını üzülerek heba etmene, sen görüşme eşin görüşsün. Ama sende gitmek ister bir hava sezdim, eğer öyleyse git tabii, ama malesef benim dediğim çıkacak

Back
X