Onun arkadaşının aşkıyım........

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sevdiğim kişinin samimi olduğu arkadaşı beni seviyormuş ve gelip açıldı ama ben ona karşı bişey hissetmediğim için arkadaş kalmak istediğimi söyledim, kabul etmedim o da tamam arkadaş kalalım dedi. Ben onu değil arkadaşını seviyorum o ise bir türlü açılmıyor bana, beni sevdiğini biliyorum her halinden belli ama galiba arkadaşını kaybetmemek için uzak durmaya çalışıyor. bir kaç hafta hiç arayıp sormayıp birden ortaya çıkıyor sonra yine kayboluyor. ilk başlarda anlayamadım neden böyle olduğunu ve beni sevmediğini düşünmeye başladım ama geçenlerde arkadaşıma anlatınca "arkadaşı sana teklif ettiği için böyle" dedi sonra internetten de biraz araştırdım erkekler bu durumu çok kötülüyorlar, arkadaşının sevdiği kıza aşık olmak ölmekten beter bazıları için...ben çok soğuk davranmaya başlamıştım ona çünkü çok kırıldım, ona o kadar ilgi gösteriyordum o ise kaçıyordu. sizce napmalıyım kendimi kötü kadın gibi hissediyorum :s ...... ama benim ne suçum var ki ...

Onur Meselesi haline getiriyolar,Bence normal bu durum..
Aksini yaparsa Kişiliğinden şüphelenirim..

evet zazacım haklısın lise aşkı....
ikisindende vazgeç...

Evet arkadaşının beğendiğe kıza yan gözle bakmak bile racona terstir...

Moralini bozmak istemem ama, işin zor.
Bir ihtimal okul değişikliği....

hayır üniversitedeyim
hatta onlar mezun oldu, benim ise son senem
bana çok saçma geliyo ama ya, sonuçta benim kimi beğendiğim belli, hem beni çok seviyosa arkadaşından vazgeçemez mi aşkı için, çok mu acımasız düşünüyorum

Sen bir erkek için arkadaşından vazgecermısın cnm ??

Şuanda sizdeki sevqi olamaz..Hoşlantı sadece..
Çunkü dokunmadan sevqi ask olmaz....

Sen bir erkek için arkadaşından vazgecermısın cnm ??

Şuanda sizdeki sevqi olamaz..Hoşlantı sadece..
Çunkü dokunmadan sevqi ask olmaz....
haklısın çok bencilce düşünüyorum kendimi boşuna ümitlendirmeyip vazgecmeliyim......:çok üzgünüm:senağlama

Canim ileride hayatina kim bilir nasil insanlar girecek ki bunlari hatirladiginda gulup gececeksin... Bana da lise aski gibi geldi basinda, cunku universiteye giden ve hatta mezun olan birisi icin o teklif etme durumlari, acilamamalar falan liseye giden bir ergenin davranislari duzeyindedir ve gunumuzde bunlar pek yasanmamaktadir. Neyse, belki kisilik yapisiyla alakalidir. Sana tavsiyem o hoslandigini soyledigin insani unutman... Simdilik sana zor gibi gelebilir ama bu imkansiz degil. ve en onemlisi de aci cekmemen icin bu gerekli.. Hayirlisi olsun. Umarim daha fazla uzulmezsin.

Canim ileride hayatina kim bilir nasil insanlar girecek ki bunlari hatirladiginda gulup gececeksin... Bana da lise aski gibi geldi basinda, cunku universiteye giden ve hatta mezun olan birisi icin o teklif etme durumlari, acilamamalar falan liseye giden bir ergenin davranislari duzeyindedir ve gunumuzde bunlar pek yasanmamaktadir. Neyse, belki kisilik yapisiyla alakalidir. Sana tavsiyem o hoslandigini soyledigin insani unutman... Simdilik sana zor gibi gelebilir ama bu imkansiz degil. ve en onemlisi de aci cekmemen icin bu gerekli.. Hayirlisi olsun. Umarim daha fazla uzulmezsin.

aslında bana da gelip teklif etmek filan çok basit geldi başta, hiç üniversitede böyle olmamıştı birlikte takılırdık sonra sevgili olmaya karar verirdik öncekilerde
ama birden liseli aşıklar gibi bi aşk ücgeninde buldum kendimi

belki de oyunmuş gibi kabul edip daha kolayca unutabilirim biraz daha kendimi zorlarsam:çok üzgünüm:

bi de yaşım 23, daha ne insanlar girecek demişsin ama sanki şansımı zorluyormuşum gibi geliyo birilerini reddedince artık, ve bi daha ne zmn aşık olurum ki çok zor ısınan biriyim...

aslında bana da gelip teklif etmek filan çok basit geldi başta, hiç üniversitede böyle olmamıştı birlikte takılırdık sonra sevgili olmaya karar verirdik öncekilerde
ama birden liseli aşıklar gibi bi aşk ücgeninde buldum kendimi

belki de oyunmuş gibi kabul edip daha kolayca unutabilirim biraz daha kendimi zorlarsam:çok üzgünüm:

bi de yaşım 23, daha ne insanlar girecek demişsin ama sanki şansımı zorluyormuşum gibi geliyo birilerini reddedince artık, ve bi daha ne zmn aşık olurum ki çok zor ısınan biriyim...

delikafadulden Kendimi gordum resmen sende:) Ben de boyle derdim hep,cok zor isinan biriydim karsimdaki insana ve yeni bir iliski icin hic bir zaman hazir olmamistim... Ancak ne olduysa 1.5 yil once oldu ve su an cok mutlu oldugum bir iliskim var, emin ol karsina yeni birinin cikmasi hic ummadigin bir zamanda oluyor. Kaldi ki 23 yasindasin ohoo daha kimbilir kac kisi cikar karsinazemuszemus Kendini olumsuz durumlara alistirma hemen:olmaz:

delikanlı cocukmus :)) ama sen uzak durmalısın ikisindende o zaman :))

bence hayatından ikisinide sil at ne onla ne onla diyoloğa gir evet biraz bencilce düşünmüşsüün ben arkadaşımdan vazgeçmem sevdiğim için çünkü onun yeri farklıdır onun yeri sevdiğin ihanet edebilir ama canım dostum dediğim biri asla bi an kendi o kişinin yerine koydum arkadaşıma bu kötülüğü yapamazdım benim birkere başıma gelmişti bizim tersi bi durumdu arkadaşımın hoşlandığı sevdiği çocuktan hoşlanmıştım oda bana ilgi göstermeye başladı ben ilk umursamıyordum ilgileri artınca arkadaşıma baktım huzursuz oluyor ilk anlamadım sonrada ilgiyi artırdı yine hoşlanmıyordum baktımki arkadaşım acı çekiyor uzak tuttum ilgilenmedim azarladım yanımdan git diye arkadaşım acı çeksin istemem sonrada çocğun ilgisine okadar alışmışımki hoşlantı duygusallık girdi ama kendi kendime karar aldım ben asla yamuk yapmam arkadaşımın yerine koydum kendimi ona bu kötülüğü yapamam haketmiyor bian aklımdan geçti yaparmıyım diye ama bunu aklımdan geçirdiğime bile üzüldüm haketmiyor çünkü o an beynimden sildim attım düşünmeye böle fırsat vermedim sonra unutldu gitti

bilmiyorum bu bnim düşüncem ama harbice seviyorsa gelip söyler eminim hiç bir erkek dayanamaz aşkını içinde yaşamaya.. ha bide ortada yanlış bir durum yok sonuçta arkadaşıyla bir ilişki yaşamamışsın ki bir kızı bin kişi ister bir kişi alır tatlım :delphin: sevmek ikinizinde hakkı opuyorumnanaktan sana nacizane tavsiyem ilgini o kadar belli etme kaçan kovalanır taktiği :jeyyar:olacağı varsa da olur kendisi senin gibi birini kaybettiğine yansın:1closedeyes:

Aynı durumu bende yaşadım ... Bir sürü olaylar oldu ... Film gibi ..

En sonundaa ikisini de sildim hayatımdan...

Bence sende ikisinide sil ..

Son düzenleme:
Back
X