L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
-
haklısın çok bencilce düşünüyorum kendimi boşuna ümitlendirmeyip vazgecmeliyim......:çok üzgünüm:senağlamaSen bir erkek için arkadaşından vazgecermısın cnm ??
Şuanda sizdeki sevqi olamaz..Hoşlantı sadece..
Çunkü dokunmadan sevqi ask olmaz....
Canim ileride hayatina kim bilir nasil insanlar girecek ki bunlari hatirladiginda gulup gececeksin... Bana da lise aski gibi geldi basinda, cunku universiteye giden ve hatta mezun olan birisi icin o teklif etme durumlari, acilamamalar falan liseye giden bir ergenin davranislari duzeyindedir ve gunumuzde bunlar pek yasanmamaktadir. Neyse, belki kisilik yapisiyla alakalidir. Sana tavsiyem o hoslandigini soyledigin insani unutman... Simdilik sana zor gibi gelebilir ama bu imkansiz degil. ve en onemlisi de aci cekmemen icin bu gerekli.. Hayirlisi olsun. Umarim daha fazla uzulmezsin.
aslında bana da gelip teklif etmek filan çok basit geldi başta, hiç üniversitede böyle olmamıştı birlikte takılırdık sonra sevgili olmaya karar verirdik öncekilerde
ama birden liseli aşıklar gibi bi aşk ücgeninde buldum kendimi
belki de oyunmuş gibi kabul edip daha kolayca unutabilirim biraz daha kendimi zorlarsam:çok üzgünüm:
bi de yaşım 23, daha ne insanlar girecek demişsin ama sanki şansımı zorluyormuşum gibi geliyo birilerini reddedince artık, ve bi daha ne zmn aşık olurum ki çok zor ısınan biriyim...
Evet arkadaşının beğendiğe kıza yan gözle bakmak bile racona terstir...
Moralini bozmak istemem ama, işin zor.
Bir ihtimal okul değişikliği....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?