yaklaşık bir yıl süren bir ilişkimi bitireli birkaç ay oluyor kızlar. ama aklıma takılan bir şeyler hala var. sevgiliyken çok sorguladığım ama bir türlü tatmin edici bir cevap alamadığım sorular var.
bir bayan arkadaşı vardı birlikte olduğum kişinin ve biz sevgili olmadan önce ona ilgisi olduğunu hissediyordum hep, profiline, fotoğraflarına yaptığı yorumlardan da hissediyordum. sonra bir gün o kıza bir video yaptığını gördüm facebookta, kızın fotoğraflarını kullanmış, sanırım bilgisayarına kaıytlı bütün fotoğrafları, fonda da bilindik bir aşk şarkısı çalıyor, sözleri de bir o kadar manidar. yani tam aşk ilanı gibi. ama gelin görün ki, asla kabul etmiyor bu kıza karşı her hangi bir ilgisi olduğunu, ne benden önce ne benden sonra. ama benim aklım almıyor, yani bir insan neden yapsın ki bunu o zaman. üstelik yaptığı yorumlar da bir o kadar samimi. dese ki, evet önceden hoşlanıyordum, tamam yine bir derece affedilir. ama bunun olmadığına inanmak imkansız gibi.
hala düşünüyorum ben mi çok güvensizdim yoksa haklı mıydım diye.. ama güvenmek hiç gelmiyordu içimden.
sonra bir de facebook hesabında yine bir arkadaşıyla yaptığı konuşmaları okudum, onlar da samimiydi, güzel meleğim diye hitap ediyordu kıza. ve bu kız, söylediğine göre önceden birlikte olduğum kişiye ilgi duyuyormuş, erkek arkadaşım bunu bana söylemişti, ama sözde kendisi hiç karşılık vermemiş. benimle birlikteyken bu kızla görüşmeleri olmuş hem yüz yüze hem de internet üzerinden. kıza kardeşim diye hitap ediyor bazı mesajlarda ama bu da yeterli derecede inandırıcı değil. bana attığı her adımı söylemeyi asla aksatmayan adam, ki onu ben zorlamıyordum buna, o kızla bir arkadaşı olarak görüşeceğini pek ala söyleyebilirdi bana. görüşme maksadıysa, kızın bazı ailevi sorunları olmasıymış, ben kıskanırım diye söylememiş.
ilişkimiz biteli aylar oluyor, o mesajları ilk gördüğümde kararlı davranıp bitirmem gerekirdi tamamen ama nihayetinden biraz daha süre verdim. sonra ayrılma kararı aldım. şimdi hiç pişman değilim. ama aklımı kemiriyor işte bazı şeyler..
bir de biz ayrılır ayrılmaz, ertesi gün başka bir hesap açmış zaman kaybetmeden, o kızı da eklemiş yine, yine video yapmış onun için, tekrar kardeşim diyor ama video ne alaka yani.. üstelik hala beni seviyormuş, acı çekiyormuş.. falan da filan öyle söylüyor.
oysa çok güveniyordum ona, benim kafam karıştığında ona en açık şekilde söylüyordum, ben bir başkasını özlüyorum dediğimde açıkça, tek yapması gereken benden ayrılmaktı, onu asla aldatmak istemedim, ki birini özlemek de benim elimde olan bir şey değildi. ama o benimle olmayı seçti. o bile bana bunu yaptıysa, artık hiç kimseye güvenemem ve başka hiç kimseyle başka bir münasebetim olmaz. tekrar kendimi aptal yerine koydurtmak istemem.[/QUOTE
Herşeyi anladım da bu ne demek ya kaç yaşındasınız siz kadını erkeği midesiz olmuş yaşadığınız şeyin hakkını verin veremiyorsanız ayrılın lafım size değil bu kadar geniş bakan herkese...