Onun bu yaptıkları normal mi, yoksa ben abartıyor muyum?

naive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6
0
36
Hatay
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Siz birlikteyken bile tatmin edici yanıtlar alamamışsınız ki şu an alasınız.Ama anlattığınız şeyler normal değil.Ayrılığın hemen arkasından yeni bir hesap,yine video vs.Madem sizden ayrıldığı için acı çekiyordu size neden yapmadı?Anlattıklarınıza göre bana da ilgisi varmış gibi geldi ancak kesin bir şey denemez.Allah'la kendi arasında.Zaten şu saatten sonra var veya yok ne geçer ki elinize bilseniz?Zamanında bilmeniz gerekirken olmayan şey bugün fayda sağlamaz.​

boşver yaaa ayrılmışsın gitmiş
kafanı onla ilgili şeylere yorma boşu boşuna

Siz zaten her şeyin farkındasınız. Ama illa bizden duymak istiyorsanız yaptıkları "normal değil." Ama yazınızın bir bölümünde "Ama hiç güvenmek gelmiyordu içimden" demişsiniz. Başka bir bölümünde "Oysa çok güveniyordum ona" demişsiniz. Güveniyor muydunuz, güvenmiyor muydunuz? Önce bunun cevabını verin kendinize.

canım eğerbir ilişkide kadının kafasında soru işaretleri oluşuyorsa hrhangi bir nedenden, genellikle altından bir şey çıkıyor, çok küçük istisnalar olabilir tabi kadının boşa kuşkulandığı ; ama ben pek rastlayamadım nedense. hazır ayrılmış ve kurtulmuşken, bu şüpheleri kafandan at, unut ve kendi yolunu çiz. her erkek aynı olacak diye bir kural yok, seni mutlu edecek ve senin rahatlıkla mutlu edebileceğin bir yol arkadaşı bulmaya bak bence.

Hakkında en hayırlısı olmuş buradan tüm kızlarımıza sesleniyorum kararlı olup bazı hatalarda duygularımıza yenik düşüp affetmeyelim gerisi geliyor fazlasıyla bunu benmi diyorum şaşırdım yani

bencede bır kadın ılıskıde bır seylerın ters gıttıgını hıssedıyorsa genelde bos cıkmıyor o yuzden bence en ıyısını yapıp bıtırmıssın bıten bı ılıskı ardından da daha fazla dusunup canını sıkma kendıne onu hatırlatma bosuna acı verme yoluna devam et ayrıca kafanı kurcalayan bu sorulardan kurtulmadıgın surece yenı baslangıclar yapman cok zor o yuzden akısına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…