Anne babam cok pis ve deger bilmez bıktım artık bunlar normal mi benmi abartıyorum.

Yemek yapmayı çok severim evde yemek tatlı olsun bunlar Bende. Bulaşıkları da ben yıkıyorum yemek yaptığım için dağılıyor. Ben sadece yardımcı olsunlar istiyorum .Ben yemek yaparken oturma odası süpürse bana yeter. Evdeki toz alma işi falan Bende. Ufacık yardım bekliyorum. Çalışmıyorum ama akşamları besaneye yardıma gidiyorum.tarlaya gidiyorum evi temizliyorum. Çalışmadığım, eve para getirmediğim için bunları yapmak zorundaymisim öyle söylüyor. Zaten bu sene gideceğim inşallah Ben ortaokula giderken de böyleydi bunlar. Arkadaşlarım parkta oturur keyif yapardı Ben evde bulaşık yıkardım. Yapmadığım zaman da dayak yerdim.babam da hiçbir şey yapmazdı.
Çalışmaman bunların hepsini yapmak zorunda hissettirmesin. Ya akşamları yardıma tarlaya gideceksin ya ev işi yapacaksın köle değilsin sonuçta. Çalışmamanın bahanesi evi kırıntı içinde bırakmalarını gerektirmiyor. Okuyup, çalışıp kendini kurtarmaya bak.

Çalışmaman bunların hepsini yapmak zorunda hissettirmesin. Ya akşamları yardıma tarlaya gideceksin ya ev işi yapacaksın köle değilsin sonuçta. Çalışmamanın bahanesi evi kırıntı içinde bırakmalarını gerektirmiyor. Okuyup, çalışıp kendini kurtarmaya bak.
Bu sene gideceğim nere gelirse . İyi biryer gelecek gibi hissediyorum.

Kız bıkmış artık böyle olan aileden herkes sıkılır bıkar. Sizde öyle olsanız duyarsınız evladınızdan
Gereken cevabı verdim olması gerekenide söyledim konu sahibine sizlik bişey yok hanımefendi 😉

Öff kıvırcık. Ezelden beri anne babandan şikayetçisin. 4 kere falan sınava girdin. Kurtulmak istiyorsan okumaya gideceksin başka çaresi yok. İyi bir yer gelir diyorsun da en son aşçılık okuyacağım diyordun. 4 yıldır çalışıp nasıl 2 yıllık kazanırsın yani. Annenle baban 1 günde evrim geçirmeyecekler. Onların suçu buysa senin suçun da bu durumdan kurtulmak için yeteri kadar çabalamamak
Birkaç ay dişini sık. Sonra istemiyorsan aileni bir daha görmezsin bile

Ay kıvırcık ben de seni tanidiysam sende de o evde iş yapacak göz yok. Açıkçası orada olup gerçekleri de görmek isterdim 🫠 sen iyisi mi gir bi işe çalış. Okumakta gözü olan o kadar sene yatıp yuvarlanmazdı.

Back
X