Onun duvarlarını aşamıyorum.

ozgecik58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
58
29
18
27
3 yılımı verdim ben bu sevgiye.Çok şey yaşadık.Anlatsam "gurursuz musun nasıl hâlâ sevebiliyorsun" diyeceğiniz şeyler.Seviyorum işte,hem de çok.
Sevgilim,ilk aşkım.Öyle bir ilişki düşünün ki her gece ağlayıp sabah sırf uzamasın diye gülmek zorunda kalıyorsunuz.Ona herşey hak ama siz sesinizi yükseltemiyorsunuz bile.Sakin olduğu zamanlarda herşey çok güzel.Ben kadın olarak üzerime düşen şeyleri elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.Dışarı çıkmasına,arkadaşlarıyla bir yere gitmesine,sigarasına karışmam.Sürekli uzun mesajlarla yüzünü güldürmeye çalışırım.İdare ediyordum sinirini,kıskançlığını ama son zamanlarda ağlayarak uyumaktan başka bir şey yapamıyorum.
Ağzına geleni sayarken beni kaybetmekten korkmuyor çünkü ben gidemiyorum.Naparsa yapsın yüzsüzce ben özür diliyorum ve bu halimden kurtulmayı göze alamıyorum.Sinir hastası ve tedavi işe yaramadı.Şimdi sevgiliyiz ileride evlenirsek bir ömür geçer mi?Böyle dengesiz napacağı belli olmayan biriyle yaşayabilir miyim?Çok sorun var ve ben ayrılamıyorum.Lütfen bana akıl verin.Sinir hastası birini nasıl idare edebilirim?İdare etme git hayatını yaşa sana değer veren biriyle birlikte ol diyorsanız da nasıl bitirebilirim?Hiç gücüm kalmadı artık.

Tedaviye onun ihtiyacı yok çünkü o seni bal gibi kullanıyor,nasıl olsa gidemiyorsun,egosunu sende tatmin ediyor.
Tedaviye kesinlikle senin ihtiyacın var.Stockholm Sendromu yaşıyor olabilirsin.Her haltı yiyor sen karışmıyorsun bir de üzüntüden ağlıyorum diyorsun sonra da burda dert yanıyorsun.
Kesinlikle ama kesinlikle senin tedaviye ihtiyacın var.
Özür dilerim buradan böyle görünüyor.

Ne de güzel biliyorsun aslında ne tepki vereceğimizi.

Aynen. "gurursuz musun?"

Yapma güzelim yol yakınken dön, böylesiyle değil evlilik, elinden su içilmez.

Sevgi olunca samanlık seyran olmuyo.
Hele tek taraflıysa hiç bir şey olmuyo.

Arkadaslar, ey hanimlar,
Uye olanlar, olmayanlar,
Ey konu sahibi kardesim,
Bu mu sizin degeriniz?
Artik haykirasim geliyor.
Bir iliski mutlu etmek icin yasanir.
BIR ILISKI MUTLU OLUP MUTLU ETTIKCE VAR OLMALIDIR.

Allah ya da her neye inaniyorsaniz onun rizasi icin bu tip adamlara prim vermeyin.
Toplumdan soyutlanmasi gereken adamlarin arka bolgelerini arşa degdirdiginizde super kadin olmuyorsunuz.
Bu sevgi de degil.
Bu bir cesit aciya bagimlilik.
Bu sinek kadar kocam olsun basimda bulunsun, tadindaki carpik zihniyet.

Ustelik sadece siz etkilenmiyorsunuz, bir toplum boyle bozuluyor iste.
Evlenmeden anasi, evlenince karisi pohpohlasin bir de ustune "korunuyordum ama ben" diyerek bir cocuk yapin ve onun bozulan psikolojisini hic umursamayin.
Alin size mutluluk recetesi (!)

Daha bugun bu yuzden annemle tartismis insanim.
Hadi onun gidecek kapisi yoktu, ailesinin israri uzerine evlenmisti, hemen de bir cocugu olmustu vs vs.
E be guzel kardesim goruyorsunuz iste adamin ne oldugunu, daha hala uzatmak nedendir bu genc yasinda?
Gunah ya hu.

ilk aşkın olduğu için ne yapacağını şaşırmışsın sanki. ama o senin bu zaafiyetinin gayet farkında. arkadaşlarından ve ailenden seni ondan uzak tutmaları için destek al

Eğer evlenirsen ve gerçekten de seviyorsan bir ömrün böyle geçer , hayatını mafetme sakın kardeşim

Leyla ile mecnunu dusun, kerem ile asliyi.
100% onlar gibi ol demiyorum.
Ama onlardan 5 tane seyi gorebildiysen sizin su askinizda( karsilikli olma kaydiyla) iste o zmn dogru yoldasin.
Bana sayabilirsin 5 tane sey?

Sizinkide sevgi değil ama bağımlılık.
Sevgi, aşk böyle olmaz.
Bağımlılığın sebebinide kendin çözümleyip, ayrılacaksın o kadar.

Bu saçmalıktan başka birşey değil. Anlat babana annene herşeyi ama herşeyi. Onlar sana nasıl bitireceğini söylerler. Sadece annen küçükken ateşlendiğinde veya sadece bir öksürüğünde ne hale geldiğini anlatsın. Sen bir gerizekalı için bu hale geliyorsun. Yemin ederim gr akıl yok sende

İlk önce terapiye başla ve ona söyleme.Doğruyu sen kendin bulursun sonrasında zaten.Hayatına yazık etme

üzülme sert olacak ama bunları düşünmene gerek yok çünkü bu adam seninle evlenmez güzelim

Kendine saygın olsun önce, hadi onu dusunmuyorsan anne babanı düşün seni bir psikopatin kahrini cekesin diye mi büyüttüler, sen mutsuzken onlarin ıçi yanacak yazık canim ya

Doktora git. İçinde bulunduğun durum bağımlılık, normal değil. Hemen ayrıl kardeşim, canına yazık.

Valla benim tavsiyem yok sadece dileğim var. Allah akıl fikir verir de kısa yoldan döner yakmazsınız başınızı umarım.

Bu ne yaa değer mi bir kere hayata geliyorsunuz.. bu ilişki ancak sevgiliniz başkasını bulup sizi terk ettiğinde bitecek ve maalesef o gün sizden hiçbir şey kalmamış olacak.. onun için yaptığınız fedakarlıkların gereksizliğini ancak o zaman göreceksiniz, kendi kendinizi nasıl boşuna heba ettiğinizi..

neden kendinizi bir insan için harcıyorsunuz? sağlığınızdan daha mı önemli? sizden daha mı önemli? ben ilerde ne durumda olabileceğinizi şimdiden görüyorum. siz de farkına varır ve ona göre davranırsınız inşallah..

Bağımlısın ve bağımlılığın her türlüsü zarardır. .
Hissettiğin duygu aşk yada sevgi değil ona verdiğin 3 yıl ve yaşanmışlıklar. .istersen öyle bir bitirirsin ki..ama istemiyorsun. Asıl sorun da bu işte..sen kendine olan saygıni kaybetmişsin.kendine değer vermiyorsun. Seni bu kadar üzen bir ilişkiyi bitirmek neden zor olsun ki yoksa?
Bu bir hastalık..kurtul ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…