• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun güvenini tekrar nasıl kazanıcam ben?

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
Tam mutlu oldum, gerçek aşkı buldum derken hep bi aksilik çıkıyo :( napıcam ben böyle bilmiyorum. Geçen yıldan beri tanışıyoduk zaten onunla, ama sadece arkadaş olarak karşılaştığımızda muhabbet ediyoduk.bu sene bi toplantıda tekrar karşılaştık onunla.toplantıda ben yalnız başıma otururken diğer herkesi bıraktı benim karşıma geçti benle muhabbet etti.toplantıdan sonra beni arabayla evime bırakabiliceğini teklif etti, bi arkadaşımla gelmiştik teşekkür ettim reddettim.bi hafta sonra tekrar bi toplantı vardı yine o da ordaydı tesadüfen karşılıklı oturduk.başkaları konuşurken bizim hep bakışlarımız birbirine denk geliyodu, göz göze geliyoduk.toplantıdan sonra ben amcamlara gitmek için minibüs beklerken onun evinin de o taraflarda olduğunu beraber yürüyebiliceğimizi söylefi.kabul ettim beraber gittik sohbet ede ede, benim için yolunu bayaa uzattı.ayrılıcağımız zaman tokalaşırken elimi hemen bırakmadı o an fırtınalar koptu içimde.amcamlara çıktım sonra bi süre oturduktan sonra içimden ona mesaj atmak geldi, bi çay bile ikram etmiycek misin falan demişti şakasına, aklıma takıldı çağırmadım ama ayıp olmadı sana dimi diye mesaj attım.mesajı gönderince bi baktım ki tam o sırada o da bana mesaj atmış, kalp kalbe karşıdur diye buna diyolar heralde diye düşündüm.biz öyle sohbet etmeye başladık gece gündüz mesajlaşıyoduk artık, muhabbet ediyoduk sadece ama arada flörtleşmeler de oluyodu, bana hep sinemaya gitmeyi teklif ediyodu.çok geçmeden bi kaç gün sonra birbirimize açıldık ikimiz de birbirimizden çok etkileniyoduk.ertesi gün sinemaya gittik filmden önce iki saat sohbet ettik gördük ki ortak o kadar çok şeyimiz vardı ki.birlikte film izlemek harikaydı.onda en çok hoşuma giden duygusal olması duygulara önem vermesiydi her buluşmamızdan sonra hadi bugünü analiz edelim derdi ve o gün neler hissettiğini teker teker anlatırdı, ki bu ilişkilerimde hep benim yaptığım bişeydi ilk kez bi erkeğin bana bunu yapması çok hoşuma gitmişti.ertesi gün çok özledim dedi yine buluştuk, birlikte tavla oynadık.ikimiz de çok mutluyduk.o üniversitede son sınıf şu an ve gerçekten çok yoğun, ama o yoğunluğunun içinde bile bana zaman ayırıyodu hep.sabahın köründe kalkıp okula gidip akşam geliyodu ve gerçekten yorgunluğu her halinden belliydi ona rağmen yolunu uzatmak pahasına okukdan çıkınca benle görüşüyodu.her şey çok hızlı gelişmişti biz bi kaç gün içinde ilerde evlenmekten bile bahseder olmuştuk.ama ben ne yazık ki mahvettim herşeyi.bi gün facebookta sınıftan bi erkek arkadaşımın fotoğrafını beğendim, neden yaptım onu bike bilmiyorum ki normalde hiç beğenmezdim ama onun da çok dikkat ettiği bişeymiş bu, bana çok kızdı çocuğun diğer fotoğraflarına da bakmış hemen daha önce de resmini beğendiğimi görünce küplere bindi, ama o aylar öncesindendi.bana biz senle yapamayız dedi, bana güveninin çok kırıldığını söyledi ne kadar konuştuysam da onu ikna edemefim.daha önce aldatılmış sanırım o yuzden şimdi bu konuda çok hassas.onun güvenini ben tekrar nasıl kazanıcam nolur yardım edin. O gün sinirimden hemen facebook umu kapattım.ertesi gün telefonumu kspattım 4 gün sonra daha bugün açtım.ondan haber olmayınca telefonumun açık olmasına bile katlansmıyorum.ona mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum sırf benden daha da soğumasın diye yazamıyorum bişey. Onu o kadar özlefim ki bi an olsun çıkmıyo aklımdan.15gün sonra yine bi toplantı var orda yine karşılaşıcaz bana nasıl davranıcak diye o toplantıyı iple çekiyorum. Onu aramalı mıyım aramamalı mıyım hiç bişey bilmiyorum. Nolur yardım efin bana onun güvenini tekrar kazanmam lazım

Arkadasim bence msj atmali hatta aramalisin dıye düşünüyorum. .daha önceden aldatildiysa bu psikolojiyle yaşaması normaldir. . Bu durumun normal olduğunu,kiz ya da erkek farketmez olayın sadece face oldugunu aciklamalisin bence. .tabii eğer bunu istiyorsan..ayrılma sebebi bana sacma geldi ama aldatilan insanın psikolojisini bilemicem..

YA ACIKCASI BENIM DEDIKLERIMI ONEMSICENMI BLMIOMDA BEN 4 YIL CIKTIM BIRIYLE. VE ILK YIL HARIC DIGER 3 YIL ADAMIN GUVENINI KAZANMAK ICIN TAKLA ATTIM. COKMU SEVIODUM YOK. AMA GUVENSIN ICI RAHAT ETSIN O BENI COK SEVIO BUNU HAKEDMIO DIE TAKLA ATTM.. YNEDE BENDEN KOTUSU OLMADI GUVENMEYE GUVENMEYE CIKTI BENLE. EN SONUNDADA 1 YIL EVVEL TERK ETTİ.İYİKİDE TERK ETMİŞ GERCİ DUNYA VARMIS:d ama guvendıremıosun... bil yani...eskisi gbı olmuo bısıy.

Aldatılmış birisi olduğu için böyle tepkiler verebilir. Senin çevrendeki herkes potansiyel tehlike olarak görünüyodur ona. Sen de fotoğrafını beğenince paranoya yapmıştır. Bence ara konuş anlat. Sadece arkadaş olarak gördüğünü (fotoğrafını beğendiğin kişiyi) söyle. Ayrıca senin hayatındaki yerini anlat ona ne kadar özel olduğunu... Güzel bi süprizle de yapabilrsin bnu. Eğer bu kadar seviyosan aşıksan bunları yapmalısın bence. Ama çabaalarından sonra hala sana inanmaz ve gereksiz hareketlerde bulunursa uzak dur ondan. Yıpranırsın fazlasıyla. Anlamadan dinlemeden yine ayrılır senden bu sefer sen de sevgisine güvenemezsin.

Back
X