Onun icin agladiniz mi?

evet ağladım ayrı şehirlerdeyiz özlemden hüngür hüngür ağlamıştım senağlama

doğduğumdan beri ağlıyom hepsenağlama
bekarken sevdiğim için ağladım 4 senelik sevgi fırtınasına rağmen
babam beni sevdiğime vermediğinden:çok üzgünüm:
eşiminde beni bunun şunun için ihaneti için
hep ağlamışımdır.
kalbimi çok kırmıştır beni desteklemediği için
işte herşey için arada ağlarım.
bazende kalbim ağlar içten içe................!

Çok ağladım şimdide ağlıyorum ama eskisi kadar değil.
Özellikle beni anlamadığında yada yanlış anladığında kendimi ifade edemediğim için sinirden ağlamışım.

bu hayatta zannetmiyorum ki sevdiği için ağlamamış bayan yoktur her halde (benim düşüncem) bende çok ağlarım genelde eşimle tartışmalarımız ve kavgalarımız dan dolayı göz yaşı dökerim bana çok kötü bağırır bende yüksek sesle olan bu konuşmalara hiç dayanamam en son bana vurduğunda çok ağlamıştım çünki ben haklı olduğum halde bana vurmuştu hayatta kaldıramadığım şeylerden biri eşimin bana vurması veya şiddet uygulaması çünki ailem bana doğru düzgün vurmadan beni büyütmüştür bu bana çok koyar ama artık sinirlerim o kadar çok yıprandıki gözyaşlarımı bazen tutamam akar akar için yağları erir ama kimse bilmez ve görmez ALLAH her keze sabır versin umarım her şey yoluna girer...
a.s.

ailem karsi çikmisti evlenmemize, 7 ay savastik, o 7 ay içinde belki 1000 kere agladim
bazen çok ozledigimde, agliyorum
bazen tartisinca, zoruma gidiyor, agliyorum
bazen çok sevindirince, agliyorum
simdi yine agliyorum, cunku onu çok ozluyorum.

insan sevdıkler yanından gıdınce ağlar ben en son annemler gıdınce ağladım burada kımsem yok onlarda gıdınce tamamen yapayalnız kaldım

nişanlımı ameliyata aldıklarında çok ağlamıştım... yanında değildim, gece yola çıktık ama sabah yanında olabildim, uzak olduğu için...
o ameliyata gireceği zaman ne çoook ağlamıştım ya rabbim... senağlama senağlama
ben merak ediyorum diye, aşkım acı çekmesine rağmen sürekli arardı... kıyamam aşkıma ya... şimdi iyi Allah'a çook şükür... Allah'ım acısını,tasasını, yokluğunu göstermesin bana... :asigim: :asigim: :1hug:

ben biraz sulu gözlüyümdür sinirim bozuldumu kolay ağlarım bazen sevgilimin yanında da ağlarım, teselli eder o beni :1hug: edemezse dayanamaz o da ağlar bitanedir benim sevgilimm :asigim:

bazı şeyler aklıma geldikçe yine gözyaşı dökerim

1_küçük oğluşum fıtıktan ameliyat olacaktı her dr koşturmasını ben tek başıma ve büyük oğlumla gittim
ssk dan gün almıştık ama ne zaman olacagını bana bildireceklerdi
o gün bankaya gitmiştim küçüğü babaanneye ve halaları vardı onlara bıraktım
neyse beni cepten aradılar hastaneden 1 saat içinde bebeğinizle geliniz diye
o koşuşturmada eve gittim bebeişimi hazırladım görümçelerede söyledim olayı hiç biri bizde senle gelelim demediler
neyse en açı yanı ne oldu şimdi anlatcam bebeğimle gittik ssk ya
dr hemen yatırcaz dediler bazı işlemler vardı yapılacak
yorulmuştum eşimi aradım durumu anlattım gelemem çok işim var dedi senin en önemli işin çocugun dedim işim var gelemem dedim ya dedi ve telefonu kapadı
bir köşeye cekilip ağladım 10 gün hastanede kaldık o 10gün içerisinde hep ağladım senağlama

tabi ağlamalarım bu olayla bitmiyor oooooooooooooooooooooooo

ya ne diyosun?biz evlenmeden önce o kadar cok ayrılıp birleştik,küstük,barıştık ki sayısını bile hatırlamıyorum ve o kadar cok aglardım ki...kreş ögretmeniyim ben cocukları uyutup uyku saatinde aglardım......ama allahtan sonu mutluluk gözyası oldu ve 1 nisanda evlendik...

Ben Yedi Yildir Bir Kişiyi Bekliyorum. Yaklaşik Iki Yil Boyunca Ilişkimiz Bitmişti. Her Gün Ağladim. Defalarca Dua Ettim. Allahima şükürler Olsun Bariştik Ve Gene De Ağliyorum Hasretlik Bitmedi. Ben Izmir De O Libya Da şu Anda Inşallah Ağustos Ta Bitecek. Ağlamak Mi Evet Ben çok Ağladim Ve Ağliyorum Da Ama Ne Olursa Olsun Ne Gelirse Gelsin Ondan Gelsin. Herkese Sevgiler

ewet .... bende ağlayanlardan biriyim.....
sanırım gözden geçirdimde;genellikle beni anlamadığı zamanlar hırsımdan ağlamışım.....
birşeyi daha hangi düzgün türkçe ile ifade edebilirim bilemiyorum ... birde ben bir şeyi anlattığımda anlamak istediği gibi anlıyor.. anlatılmak isteni asla anlamak işine gelmiyor...TUHAF DEĞİL Mİ?

Evet ağladım :/ ilk ağlamam onun burdn gıdecegını ögrendıgımde olmustu v işte o zamnda anladım kı bn onsuz yapamam.

o üzüldü, ben ağladım.
o ayrıldı, ağladım.
o geri döndü ben yine ağladım.

sanırım çok ağlak bir insanım

Gözümün yaşı hic dinmediki ağlamayi bırak ...

birkaç kez ağladım...tartıştığımız zamanlarda suçlu olarak hep beni gördüğü için ama onun yanında değil..

Hey gidi günler heyyy : )
Haftaya bir senemiz dolacak.
Agladim evet : )
Ilk tekflini kabul etmemistim.. Olmaz dedigim günden itibaren hatta bir kac gün agladim..
Ya ben demek ki biseyler hiss ediyorum ki agliyorum dedim..
Sonra kavustuk sükür ki

Kendi ölçütlerime göre bayağı ağladım aslında. Özelliklede son zamanlarda onun yanında da ağladım çokça. Bu kadar sulugöz olduğumu bilmiyordum ama öyleymişim meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…