• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için gitmiş gibi mi olurum?

Evet onun icin gidiyor olursun ama bence cok da onemseme illa gitmek istiyorsan. Ne dusunurse dusunsun, bakma onun yaninda durma. Sen gelince bi poposu kalkar heh aksama arar mesaj atar falan der atma da kalkan poposunu da indirmeyi unutma

4-5 gün önce sevgilimden ayrıldım. Hatta konu acmistim ben onun için izin aldım o istediği için ama aramız çok kötüydü son zamanlar . Bana geldiğinde yüz yüze konuşuruz demişti ama geleceğim deyince bazı şeyleri bahane etti ve ayrıldık. Şimdi bende izin aldığım için ve ailemi de görmek istediğim için geldim. O eski çalıştığım yerde çalışıyor. Oradan da bir çok arkadaşım vardı ve beni çok severlerdi . Onlar duydular geleceğimi buraya da uğra diye baya ısrar ettiler . bende bilmiyorum falan demiştim durumu biliyorlar. Bir tanesi akşam gel madem akşam o olmuyor dedi. Diğer arkadaşım da aradı kaçta gelirsin diye bilmiyorum öğlen gelirim herhalde dedim akşam gel dedi akşam gelemem dedim . O ...yi görecek misin diye biraz argo kelime kullandı ( bunu diyen erkek bir arkadaş ) bende akşam çok geç olur bilmiyorum dedim. Tamam dedi. Aslında benim oraya uğramak gibi bir niyetim yoktu . Ona karşı pek birşey de hissetmiyorum şimdi o istese de ben istemem ama bir yanım da onu pişman etmek istiyor. Ben orda çalışırken baya bir bakımsızdim. Çünkü aynı kıyafeti giymek zorundaydım ve baya kötüydü. Saçlarım hep kabarıyordu nemden dolayı ve makyaj yapsam da akacağı için yapamıyordum. Yani en kötü halimle bana aşık olmuştu. Bir kaç arkadaşım da inadına suslen puslen git o pişman olsun dediler. Ve bende içten içe istiyorum bunu. Ama onun için gitmiş gibi mi olur yapmalı mıyım sizce ?
Sadece totosunu iyice kaldırmış olursun. Hele bir de süslenir gidersen iyice havaya girer. Ya akşam git ya hiç gitme.

Kızlar gidiyorum :halay:
Haklısınız gitme fikri girdi bir kere girdi aklıma. Gitmesem içimde kalicak rahat etmiyicem. Gidip sadece arkadaşlarımla ilgilenicem onun olduğu kısma bakmiyicam ve süslenme kısmını abartmamaya karar verdim. Gitsem benim bir kaybım olmayacak ne düşünürse düşünsün. Sonuçta mesaj arama gibi bir adım atmayacagima eminim o da onun icin olmadığını anlayacak. Ve gidiyorum çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz:halay:

dışarda görüş arkadaşlarınla. gitmen çok saçma olur. onların gel gel diye ısrar etmesi yok süslen gel diye gaz vermesi de çok çocukça.

Back
X