Evet bu gördüğünüz yavrunun aglayisini dünden beri duyuyordum. Çevreye bakındım ama gorememistim. Şimdi kendisi karşıma çıktı. Şuan is yerimden ayrilamiyorum malesef. Çıkışta hala yerinde olursa, onun için ne yapabilirim ? Veterinere götürmek lazım belli ki ama yürüyerek nasıl götürebilirim ? Birde üzerinde çok fazla böcek var. Onlardan çok tedirgin oldum. Bir şeyler yapmak istiyorum yardimci olun lutfen.
Canim eski bir battaniye yada ona benzer birşeye sarıp bir koli içine üstü açık koysam götürme b ilirmisin veterinere yada yakında barınak varsa oraya net ten yakın bi barınağı tlf nu nu bulup haber verebilirsin gelip alırlar sanırım en kötü ihtimal.
Lütfen barınağa birakma da istersen cami avlusuna bırak canım. Herkes o barınakların ne durumda olduğunu nasıl bakildiklarini çok iyi biliyor. Bi kutu içine koyarak goturebilirsin. Ya da insaflı bir veteriner hekime denk gelirsen ordan gelip alırlar. Aslında gönüllü veteriner hekimlik yapan kişiler var hangi ildesiniz ?
Lady Strawberryküçük bir ilcedeyim suan. Bulunduğum yerde o tarz birilerinin olduğunu sanmıyorum.Burada veteriner var mıdır onuda bilmiyorum. İnternetten bakip bir kaç numara aradım ama numara kullanilmiyor.
Lady Strawberryküçük bir ilcedeyim suan. Bulunduğum yerde o tarz birilerinin olduğunu sanmıyorum.Burada veteriner var mıdır onuda bilmiyorum. İnternetten bakip bir kaç numara aradım ama numara kullanilmiyor.
Etrafında olan kişilere neler yapabileceğini sorabilirsin canım. Ayrıca araban varsa kutu içine koyarak onu en yakın veteriner hekime goturebilirsin . İlçede veteriner hekim yoksa da il'den oraya gelebilecek hekim belki vardır. Hicbisey yapamıyorsan belediyenin hayvan işlerini arayıp bilgi alabilirsin. O da olmuyorsa en son çare barınak aramak :/ kolay gelsin
Belediyenizin veteriner işleri müdürlüğünü arayın..
Gelip alır tedavi ederler..
Ama ne yazık ki sonrasında tekrar sokağa bırakıyorlar..
Yer olmadığını söyleyerek..
Yara göremedim. Fazla da yaklasamiyorum açıkçası köpeklerden korkarım. Ve o bocekleri görmek bile kasinti yapiyor bende.Hay Allahım ya bir sey yapamazsam hep aklimda kalacak.
Facebook'da 'Hayvan Severler' sayfasına mevkinizi bildirerek fotoğraf yollayabilirseniz, en azından yakınınızdan olanlar bişeyler yapabilir. Ciddi bi kitleye sahip bi kurum ve hemen ilgilenenler oluyor.
Yara göremedim. Fazla da yaklasamiyorum açıkçası köpeklerden korkarım. Ve o bocekleri görmek bile kasinti yapiyor bende.Hay Allahım ya bir sey yapamazsam hep aklimda kalacak.