onun icin universiteye gitmek istemiyorum

veramilena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
24
3
1
28
Merhaba arkadaşlar. Yeni uyeyim diye lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin öncelikle :) şimdi size sorum veya öneri almak istediğim konu su ki; sevdiğim biri var 2 seneden fazladır seviyorum ve vazgecemiyorum. Bu sene universiteye gideceğim cunku artık bu şehirde basedemiyorum tek başıma. Çocukla zaten hiçbir bağımız olmadı, hiçbir zaman sevgili olmadık. Geçen sene gitmek istemedim çünkü onu goremeyecek olma düşüncesi beni çok uzuyor. Bu sene karar vermiştim kesin gidecektim ama yine içime sikinti çöküyor. Gitmek istemiyorum bir yandan cunku onu bir daha hiç goremicem bilmiyorum çok mutsuzum ne yapmalıyım sizce bu şehir de mi okusam ama yaşanacak bir yer de değil ki alışır miyim zamanla onu da bilmiyorum (( öneri verin lütfen

Neden tek başınasınız o şehirde? Aileniz yok mu?
2 senedir seviyorsunuz da hiçbir zaman sevgili olmadık ne demek anlamadım, platonik mi?

Neden tek başınasınız o şehirde? Aileniz yok mu?
2 senedir seviyorsunuz da hiçbir zaman sevgili olmadık ne demek anlamadım, platonik mi?

Annem ve kardeşim var ama aile de çok sıkıntı zaten. Yani bir şehir de tek başıma gibi bir şeyim. Her neyse, evet platonik kendisi biliyor ama engellerden dolayı olamıyoruz. Bilmiyorum yani kafam çok karışık

Bu ilişkinin oluru yokmuş zaten olsaydı 2 senede olurdu. Sen onu boşver şimdi önüne, geleceğine odaklan. İstediğin bölüm şehirdışındaysa şehirdışına git. Zaten onu orada unutursun başka birileriyle tanışıp mutlu olurSun

Seven fizanda da sever, illa görmen, duyman gerekmez. Vazgeçemiyorsun ya ondan söylüyorum.
Bana göre engel bir bahanedir. Git geleceğine yön ver.

Hımm. Kimse için geleceğinizi yakmayın. Zaten engeller de varmış aranızda. Herşey nasip kısmet. Eğer nasibinizde varsa nereye giderseniz gidin zamanı geldiğinde kavuşursunuz. Nasibinizde yoksa yakında da otursanız olmaz. Önce kendi geleceğinizi kazanın , eğitiminizi tamamlayın, mesleğinizi elinize alın. Bu devirde erkeklere güven yok, kendi mesleğinizin olması gerek

elinde mesleğin olsun , başkası için geleceğinle mi oynayacaksın ... tatillerde görürsün , sosyal hesapları varsa ordan bakarsın . zaten olacak olsa 2 senede olurdu.sakın geleceğini riske atma .

Haklısınız aslında bir sene mi yaktım bir sene mi daha yakmayayim ileri de karşılaşma ihtimalimiz veya olma ihtimalimiz varsa zaten illa ki karsilacagiz zor olucak ama gideceğim herhalde teşekkür ederim hepinize ilgilenip cevap verdiginiz icin dediklerinizi dikkate alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…