onun için üzülüyorum :(

agnoman65

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2
0
28
kızlar merhaba uzun süredir forumu takipteyim ama konu açmak için yeni üye oldum, öncelikle ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim öğretmenlik okuyorum yaklaşık 3 yıl önce bir akrabamızın düğününde x kişisi beni görüp beğeniyor ben o zamanlar lisedeyim deyim o ise 24 yaşında falan beni yaşımı daha büyük zannediyor falan sonra akrabayı araya sokarak bana haber geliyor ben kabul etmiyorum sonra tekrar haberler geliyor ben tabi merak ediyorum tm faceden eklesin diyorum ekliyor tanışıyoruz o bi fbrikada çakışıyor ben okuduğum için ilk mesajda olmaz diyip kestirip atıyorum o hala vazgeçmiyor bir şekilde ikna ediyor ben numaramı veriyorum sonra bi kaç gün konuşuyoruz benim içim rahat etmiyor bırakıyorum tm sadece 5 dk görüşelim diyor evimize yakın bi parka gidiyorum sadece 5 dk konuşuyoruz o hala çok umutlu ben tamamen kestirip atıyorum sonra tlfdan mesajlar konuşmalar 3 yıl boyunca 4 5 ayda bir ara ara devam ediyor beni gerçekten sevmesi değer vermesi hoşuma gidiyor o 3 yıl boyunca ona çok ısınıyorum ama onun bana aşık olduğu gibi değil onun gerçekten dürüstlüğüne, sabrına, sevgisine saygı duyuyorum. Telefonda konuşuyoruz tüm terslemelerimi, tiplerimi çekiyor, zor zamanımda hep yanımda ama sevmediğimi biliyor, o sırada ben üniversiteye yerleşiyorum hedeflerim var başından beri biliyor artık o da kabullenmeye başlıyor 2 3 ay hiç konuşmuyoruz sonra d.günü vs bi bahaneyle mesaj atıyor yine 1 2 hafta konuşyoruz falan konuşurken çok iyi anlşıyoruz sabaha kadar konuşsak konu bitmiyor birbirimizi gerçekten tanıyoruz ama hayattan beklentilerimiz taban tabana zıt o ne kadar sabırlı uyumlu sakinse ben o kadar zıtım ama aşk buymuş demek ki o hiç vazgeçmiyor en son sadece 5 dk olsa görüşmek istiyor baştan tm diyorum kıyamıyorum haftalarca ısrar ediyor en sonunda yine karar değiştiriyorum ama o okula gideceğim saatte duragın orda parkta beklicem diyo ben gidene kadar da bekliyeceğini biliyorum sabah görüyorum yanına gidip bkleme git diyorum sadece 5 dk oturalım diyor bankta ben arkamı dönüp metroya giriyorum arkadamdan geliyor vedalaşalım diye onu bile kabul etmiyorum niyeyse sanki :KK43: böylece bitmiş oluyor ama ona haksızlık ettim diye içim içimi yiyiyor Biliyorum ben kimseyi onun gibi sevemem ve bir daha onun gibisi de karşıma çıkar mı ,sonra pişman olur muyum aklıma takılıyor... geri dönme gibi bi planım yok ama her şeye rağmen şimdi tm desem hiç düşünmeden gelir... Ben sabahtan beri dşünüyorum onun şuan çok kötü olduğunuda biliyorum ve üzülüyorum :KK43:

Onun için uzulceginize kendiniz için üzülün bence,temiz kalpli bir insanın günahına girip egonuzu tatmin ettiğiniz için..Ciddi degilseniz bırakın yoluna baksın günah...

Madem bişey hissetmiyordun niye konuştun? Yaş konusunda kimseyi yargılamak haddim değil ama 21 yaşındaki biri 15 yaşındaki bi kıza nasıl göz koyar, orası garip.

Onun için uzulceginize kendiniz için üzülün bence,temiz kalpli bir insanın günahına girip egonuzu tatmin ettiğiniz için..Ciddi degilseniz bırakın yoluna baksın günah...
işte bu yüzden üzülüyorum zaten egomu tatmin etmek gibi amacım olsa fırsatım çoktu ama çok şükür öyle bişey yapmamaya çalıştım. her seferinde de söyledim sen yoluna bak benle olmaz diye bildiği halde bu zamana kadar böyle devam etti

hayatın çok başındasın bu kişininki aşkmı takıntımı bılemezsın onun durumu bana pek sağlıklı gelmedı bence ciddi ilişkiler için çok erken sonra vay benı oyaladın senı yıllarca bekledım dıye hastalıklı bı ilişkiniz olmasın bence bu kişiyi tamamen hayatından çıkar aradığında sorduğunda tamamen kestır at rahatsız oluyorum dıyerek işin tatsızlaştığını söyle nekadar kararlı olduğunnu fgörsun onun sabrı senın karasızlığından

işte bu yüzden üzülüyorum zaten egomu tatmin etmek gibi amacım olsa fırsatım çoktu ama çok şükür öyle bişey yapmamaya çalıştım. her seferinde de söyledim sen yoluna bak benle olmaz diye bildiği halde bu zamana kadar böyle devam etti
Siz onu sevmiyorsunuz,onun sizi sevmesini seviyorsunuz..Egonuzu tatmin ediyorsunuz dememdeki amaç buydu..sizde istemiyorsunuz isteseydiniz bu konuyu bıçak gibi kestirip atardiniz,sevilmek hoşunuza gidiyor bu yüzden ondan kendinizi uzaklastirmiyorsunuz..

kusura bakmayin ama umut vermissiniz, aradikca hosnut olup bi kaca hafta konusmus sıkılinca kestirip atmissiniz,nazlanacak birini bulmussunuz ,guzel kelimeler duymak,takip edilmek,sevmeseniz bile pesinizden kosul.asi sizi mutlu etmis... ve karsi tarafa bi ihtimal dusincesi uyandirmis hep,
net sekilde istemesihiniz belitmedikce de hep bi umut uyandirmaya devam edeceksiniz...

X