- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
- Kizlar merhaba suan o kadar cok agliyorumki lutfen kirmadan yorum yapin onceki konumda nisanlimin merhametsizliginden bahsetmistim cok tepki almistim.ama suan konu cok farkli.o kadar caresizimki.ne olursa olsun cok seviyoruz birbirimizi bes senedir tanisiyoruz 4 aydir nisanliyiz.benim ailem iyi sicak insanlar ama nisanlimla ters gorusteler siyasi olarak.konum kapanabilir mi bilmiyorum yeni uyeyim yasaksa ozurdilerim.siyasi gorusler farkli ama cok buyuk sorun olmadi cok bir araya getirmemeye calistim. iki aileyi mesafelilerdi.ama ben nisanimla ayni gorusteydim hep.babam cok uctur herzaman.abartilidir ve tepki ceken bir partiyi savunuyor yetmiyor uyeligi var dedigim gibi cok sacma olaylara katilir.defalarca soyledim guvenlik arastirmasina alinacagim yapma gitme.biz nikahimizi yaptik benim isten ayrilmam gerekiyordu.ve simdi bikah yaptigimiz icin guvenlik sorusturmasinda babamin uyeligi cikarsa nisanlim mesleginden olurmu bilgisi olan varmi? Yalvaririm yardim edin benim yuzumden cocuk mesleginden olursa kahrolurum meslegine asik biri.babam cok sinirli asabi bir adam iyiyken iyi kotuyken kotu guzellikle konustum tamam diyor yine onlarin iclerine katiliyor savunuyor.ne olur bana akil verin nisanlimin ayrilmasina raziyim onun iyiligi icin ama yeterki mesleginden olmasinn.uzun oldu hakkinizi helal edin.