Onun mesleği ve benim psikolojim ..

osgex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
157
6
46
Denizli
Gece kulübünde çalışıyor.Geç geliyor geç kalkıyor.Sürekli partiler şunlar bunlar.Bıktım artık.
Son damla yılbaşıydı.
Organizasyon yapmış böyle gezi gibi.Eski sevgilisi arkadaşlarıyla geliyor o çalıştığı bardan kızlar geliyor bir sürü güzel manken gibi kızlar şunlar bunlar.Hepimiz kutlayacakmışız.
Ben istemiyorum belirtmiştim öncesinde de.

Sizce gitmeli miyim? yoksa gitmemeli miyim ? o mecbur gidecek işi çünkü. :(
Bıktım artık yaaaa:43::43::43::43:

Gece kulübünde çalışıyor.Geç geliyor geç kalkıyor.Sürekli partiler şunlar bunlar.Bıktım artık.
Son damla yılbaşıydı.
Organizasyon yapmış böyle gezi gibi.Eski sevgilisi arkadaşlarıyla geliyor o çalıştığı bardan kızlar geliyor bir sürü güzel manken gibi kızlar şunlar bunlar.Hepimiz kutlayacakmışız.

canımm ben olsam giyinip süslenip sevgilimi koluma takıp giderdim gitmezsen eline ne geçecek adam sabaha kadar dışarda sen evde kendini yiyip bitireceksin git tabi

canımm ben olsam giyinip süslenip sevgilimi koluma takıp giderdim gitmezsen eline ne geçecek adam sabaha kadar dışarda sen evde kendini yiyip bitireceksin git tabi
İyi de ben oyle manken gibi falan değilim o da onlarla meşgul olacak ben orda da kendimi yiyip bitireceğim.
Ki sevmiyorum o tarz ortamları....bilmiyorum ya kafam çok karışık..
O böyle şeylere dahil oldukça soğuyorum ondan

Son damla yılbaşıydı.

keyfe böyle bi organizasyon yapar da sevgiilin anlarim bozulmani
ama bu iş yapacak bisey yok
git guzelce kutla yeniyılı sevgilinle,kendinede adama da dar etme dünyayi

Son damla yılbaşıydı.

Sen calisiyor musun canim.

evde oturursan orada kendini yiyeceğinden daha fazla sıkıntıya gireceğin kesin...

manken gibi falan değilim deme her şey manken kadar güzel olmakla bitmiyor...

sevgilini gitmeden önce uyar onun için bu partiye katıldığını özenli davranmasını söyle...

Hayır çalışmıyorum yüksek lisansa hazırlanıyorum..

Istemedigini dile getirmissin..cok rica eder gercekten sen gitmediginde uzulecekse bi seferlik gidersin.ama bunu tekrarliyirsa senin icin zor olur cunku bi bakmissin hep onun istedigi yerlerdesin..
Guzelce dile getir ha anlamiyosa sessizlik moduna gec bakalim memnun devam edecek mi yoksa rahatsizlik duydugunu farkedip senin de fikirlerini alacak mi.

aynen öyle.Ben onun ortamlarından hiç haz etmiyorum.O da biliyor bunu.
Daha önce gitmiştim üstelik kavga ettik yalnız kaldım orda:43:

Ama yılbaşı işte.Evde yalnız oturacağım o başka şehirde başka insanlarla...
Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü.
Bu duruma düşürdüğü için de beni soğuyorum ondan.Kaç kez konuştum ben başkasına bakmam aldatmam asla diyor.
Ama alkollü ortam.Ne kadar güvenebilirsin.
Ben öyle yerlerde içmem etmem.Çok da eğlenemem.Ama gitmesem evde kendimi yiyeceğim.
Gidince de o benle çok ilgilenemeyecek. of

bu ne öz güvensizlik böyle... Tabiki de git şıkır mıkır giyin şöyle bir göster çevreye kendini.. Emin ol kendinden..

Mesleginden ve yaşam tarzından hoslanmadigin biriyle
neden berabersin?

Sen istemedigin halde keyfi organizasyon düzenliyorsa
seni tinlamiyor demektir...

Son damla yılbaşıydı.

Senin gelmen konusundaki teklifleri nasil ? Gelsen de hos gelmesen de gibi mi yoksa sen gelirsen cok daha guzel olacak mutlu olurum gibi mi.cunku birincisiyse eger,beni oraya hicbir guc goturemez.evde kendimi yesem de gitmem.ama ikincisiyse orda bnmle olnayi cok istedigi mesajini almissam yine de mutlu olsun diye giderim.ama bunu tekrarlamamasi lazim tabii.. cunku sen anladigim kadaryla hoslanmiyorsun o ortamdan.e sevmiyorsan da herzaman kendini zorlamana gerek yk

İlk başlarda mesleği farklıydı.Daha sonra böyle bir işten teklif geldi.parası iyi.Ben bilmiyordum bu kadar parti marti ortamın bu kadar kötü olduğunu.Tamam demiştim.O da ben o ortamlara dalmam demişti.Gün geçtkçe dalıyor.

Gelmemi istiyor.Öyle ısrar kıyamet olmadı ama gelmek istemiyorum dediğim zaman üzüldü.

Ahh ahh canim bende sevgilimin etrafi oyle kızlarla doluydu hel kafaya takardim falan sorun ederdim ama soyle birsey var o adam onlari sevse onlarla olmak istese neden seninle olsun hem sen o ortamlarinda kizi degilsin sanirim benimde basima oyle birsey geldi ben gittim giyindim kusandim sevgilim hic yanimdan ayrilmadi ama kendimi inan o ortama asla ait hissetmedim sonra ciktim ordan napiyorum ben dedim ben arkami doner donmez kizin birisi gelip erk arkadasima tanisialim mi demis o da kiz arkadasimi bekliyorum demis düşün o kadar rahat ortamlar bahsettigin mekanlar ben kaldiramadim o rahatlığı gitsen bile mutlu olur musun orada bilemedim

bı tarafta parti boy bı tarafta daha evcımen kendı halınde bi kadın :44:
zıt kutuplar bırbırını cekermıs dedıklerı bu olsa gerek.
canm bence sende özguven problemi var.sen o kızların güzelliklerini zekanla bastıracaksın.cok hoşlanmasanda o tarz ortamlardan,cok eglenıomus mutluymus gıbı gozukceksın cok guzel gıyınıp suslen sevgılının yanından ayrılma.onun senı yanlız bırakması gerektıgı durumlardada eglenmeyı surdur yüzün hep gulsun sende ınsanlarla iletişime gec eger yapında yoksa alkolun etkısıyle ordakı kızlarla hoşsohbetler yap danset,hem ordakılerı hemde sevgılını şaşırt

bırak sevgilin senın uzerınden gozlerını ayıramasın, senı yanlız bırakmamk ıcın organızasyonun canı cehenneme diye dusunsun.

koştur çocugu peşinden aklını kullan:51:

bu ne öz güvensizlik böyle... Tabiki de git şıkır mıkır giyin şöyle bir göster çevreye kendini.. Emin ol kendinden..

bende aynı şeyi yazacaktım siz yazmışsınız zaten aynı düşüncelere sahibim

Back
X