benimde sevgilim beni terk etti.neymiş efendm ben onun sözünü dinlememişim.onun gurunu kırmışım.beni kabullenmkte zorlanıyormuş flan filan.dedi.kendisi aslan burcuydu.ve çok gururluydu.ben sevdiğim için hani dedm bak seni sevşyorum yapma fln dedm.15 gn sonra geri döndü.tersledim ben onu ne var fln demiştim oda pişmn oldm dedi sana msjj atmamam gerekirdi fln dedi.bende akşama dedim iiçmde bana yaşattklarıne varsa hepsini msj oalrak attm oda cvp attı dedi benm üzlmediğimi sanıyorsun dedi cnm yanıyor hala dedi..ama sözm tutmayan kızıda kabullnmk zoruma gidiyor dedi.bende bişy demedm..bu gene 20 gn sonra geldi.iiydi ama gene kavga ettik gitti gene.sonra ark.demiş sseni sviyor flndmiş oda olmaz olsun böle sevgi demiş..facede arkad.konşmşlar demiş onun üzlmesine razı oluyonmu fln demiş oda sorunda orda ya demiş ondn içiyorum fln demiş facede duvarında damr videoları paylaşmş,sözler paylaşmş.sonrada merveyi kalbime gömcem demiş.bittimi bitti demiş.bnm içn kapadım sayfayı demiş.sonra bende 2 hafta sonra onu başka facedn ekledim.işletmek mnasıyla konştuk ama anlamştır bni olduğmu çnkü dedi ya sen mervesn dedi yada ark.dedi.bende inkare ttm fln..merve km fln dedm bilmemezlkten gldm.oda eski sevgilim dedi onubıraktım oda senin gibi böle konşuyordu dedi.bnde dedm demekki sevmişdedim.dediki yalan yok harbi sevdi beni dedi.bnde dedm sen svmednmi hata yaptı bırktm dedi bukdr..fln flan..sonra dün msj attm dedmki kendi facemdn sendn birşey isteyebilirmiyim dedim oda söle bakalım merve hanım dedi gülücük işereti yaptı.bende dedm seni unutmak içn bana kötü söz söle dedim bnde gülck işr.yaptım.dediki seni kırmak istemiyom dedi.bnde dedmkırmazsan olmazki dedimbıktım artık sabahlara kadar beklemektn dedim.merve yapma nolur dedi.başksıyla konşuyorum dedi.bnde dedmki ona ölmedn mezara koydun beni dedm.mutlu ol daha ne dim dedm.dediki saol sende.dedi.:))arkadşlar onda bir gurur war yani tam bir başa bela.ayrılmamızn nedeni ise ben tshrt gydm diye nneymiş efndm onun söznü dinlememişim.he bu arada birde çok kısaknçtı erkek ark.bni ekledi diye çocuğa sölemediğini bırkmamştı.bide onun bacı dediği kızı eklemişitm bana sildirtti onu.dedm nedn silcm dedm hiçbir arka.senin facende olmasını istemiyorum dedi..arkadaşlr napcm yardım edin????????????