Onun tanışma sitelerine gizlice kayıt olmasi ayrılma sebebi mi?

Bu adam o sitelerden kadınlarla konuşur sonra ilişkiler yaşar ve gittikçe artan bir edepsizlikle bu hayatı sürdürür.
Herşeyi geçtim de böyle bir adam ahlaksız rezil biri demektir. Hic gururun yoksa bu illet herif onunla bununla ilişkide bulunup sana ölümcül hastalıklar bulaştırabilir. Ben böyle adamları hamambocegine benzetiyorum bunları bin kere öldürmeye kalksan yine ayaklanıp tam gaz rezilliklere devam ediyorlar.

oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Aldatayazmış...

Bir de şöyle düşünün ya bu adamla beraberken cok daha iyileriyle (en azindan sadakatli olan) tanışma şansını kaçırıyorsaniz??
Zira o hic bir şansı kaçırmıyor farkindaysaniz, hala tanışma konuşma flört pesinde.

oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Yolda gecen kadına bakması bile meseledir bence bırak sadece konuşmayı.

etrafında biri olsun diye sineye çekilecek şey mi? Neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun? Sonra kalkıp adamın değer vermesini bekleyeceksin.

Partner bulma uygulamasından buluşma raddesine geldiği kadınlarla “yatmadığına” inanmış olamazsınız, lütfen o kadar şuurunuzu kaybetmiş olmayın.
Bir yandan farklı farklı kadınlarla seks yapıp eğlenirken diğer yandan sizi bir ilişki illüzyonunun içinde tutmaya devam edecek.
Son cümleniz de çok acaip,böyle tipleri hayatınızdan eleyin isterseniz?!multi modern bir harem hayatında yaşamayı mı tercih ediyorsunuz?

Söyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.

way canina! ozguveninizi bu kadar yerle bir edecek ne yasadiniz? kendinize hic sayginiz kalmamis. bir de bunun sorun olup olmadigindan bile emin degilsiniz.

ayrilin! yalnız kalin! once kendinize kiymet verin sonra baskalarinin size kiymet vermesini bekleyin.

cevrenizde bu olacagina kimse olmasin daha iyi.

ben pek bilmem ama instagramdan pdikologlarin kisisel gelisim hesaplarini falan takip edin, youtubedan videolar izleyin. ben bir nihan kayayi biliyorum belki onun profilimden baskalarina ulaşırsınız.

bu adam sizi ekemis yorumunu okudum da ben tam tersini dusunuyorum. bence bu adam sizinle evlenir bile. sizi istedigi gibi yonetebiliyor, kendisi istedigi gibi yasayabiliyor, bunu yapabilecegi baska kadin bulabilmesi cok zor. tum hayatiniz boyunca cekecek misiniz bunu boyle

Hayır ayrilma sebebi değil tabiki de. Hatta daha sonra evlenirsiniz yine yapar ama o zamanda çocuğum var nasıl ayrılayım dersiniz ve mutlu son, hicbir zaman ayrılmazsınız :KK54:

Eşiniz mi ?

Etrafında böyle adamlar olmayacağı için endişelenme senin birlikteyken başkasına ihtiyacı mı var mış onu sorgula

Abartmıyosun bence. Evlenmek için kötünün iyisinimi arayacaksın.

Bilmem, ayrılma sebebi mi. Ona sorun bence aynı şeyi siz yapsanız güle oynaya ilişkisine devam mı eder...

Evet ayrılma sebebidir

Back
X