- Konu Sahibi sebnemdemir
Senin şimdi "sevgilimin yanınamı gitsem,2 yıllık okuyacağım zaten evlilik düşünüyoruz" gibi düşünceleriyerine,"gelecekte hangi mesleği, yapabilirim,hangi mesleğin önü açık..vs" kaygısı yaşaman gerekirdi..
Elbet evlilik olacak hayatında..Önceliğini unutuyorsun.
Bi arkadaşım vardı,pdr okuyordu,sevgilisi okuduğu şehirde diye,puanı çok iyi üniversitelere yettiği halde sevgilisinin okudugu sehre gidiyor.
Sevgiliside 2 ay sonra ankaraya gitme planalrı yaptı çalışmak için.Bulunduğu sehrin imkanları oldugu halde.Büyük tartışma yasadılar o dönem.Çocuk gitmedi ama kız hep pişmandı.
İstediği gibi gitmedi ilişkisi.Yani evlilik planları yaptığı sevgilisi,(3 yıldır görüşüyorlardı)
Neyse,erkekler herdaim kızlar gibi ince düşünmüyor.Sen önce seni kurtaracak bi meslek edin kendine,sevgilin seni seviyorsa zaten hep yanında olacaktır.
Bırak o düşünsün birazda...
Haklısın. mesela şöyle bi durum var biliyomusun, o gün içerisinde biryere çıkıp gezdiğinde ben akşam olup konuştuğumuzda illaki bensiz gezdi diye bi tribe giriyorum elimde olmadan.
ben çıksam dışarı öyle onsuz hani, o aynı pskolojide oluyo. yani ikimiz de birbirimizden etkileniyoruz bu şekilde. şimdi ben önemli bi adım atıp tek başıma ilk defa bir işe kalkışıyorum..
ve o üzülüyor.. empati yapıyorum çünkü onu da anlıyorum. yani eğitimdir bu aşka katılmaz falan evet ama aşık olduğun adamı rusyaya gönderdiğini düşün