Onun yerine ben mi konuşsam?

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Benim dünyalar güzeli yiğenim var kendisi psikolojik açıdan iyi değil çok küçük dünyası var herkesi içine almaz konuşmaz.

Kaza yüzünden omurilik felci 25 yaşında kazayı 19 yaşında geçirdi.

Hayatına ilk defa biri girdi gerçekten mutlu eden biri bu ama 1.5 ay kadar süedü awbebi benim bitanem. İlişkiyi bitirmiş neden diyorum bilmem diyoe. Düşünün çocuk evi 2.kat diye giriş kata taşınıyor daire boşalır boşalmaz rahat gelip gitsin diye abartı gelmiş kendisine

Şimdi de hata yaptım diye geri dönmek istiyor çocuğu arıyor fakat müsait değilim başka zaman görüşürüz arkadaşım diyor. Acaba ben mi konuşsam ruh hali iyi değil zaman ve şans ver diye hoş benim kuzum da yine saçmalar mı bilmiyorum gönül ilişkisine karışılmaz sonuçta ah bu ben ikilemdeyim bana el atın kızçeler

Ne desem bilemedim. Ama allah hayirlisini verir. Hayirli degil demek diye düsünüp ben karismazdim.

Bende karışmam normal de ama kıyamıyorum bu eşeğe de işte. İlk defa sevgilisi oldu ondan çok sevindim efendi düzgün biriydi ha ileri de daha iyileri de çıkar tekerlekli sandalye de olmasından galiba üstüne düşmem

Bence konuşun, çocuk belki de sırf naz olsun diye yapıyordur terkedilen olduğu için.
Ha yok gerçekten istemiyorsa onu da öğrenmiş olur, kuzeninizin aklını başka yöne yonlendirirsiniz hem o çocuğu unutması hem boşlukta kalmaması için.

Niye o sebepten ayrılmış ki. Çocuk gurur yapıyordur normal evi durduk yere taşıdığıyla kalmış

Çok arada kaldığım konu çocuğu bir defa çok kısa gördüm efendi temizdi ha öyle pat tanınmaz tabi ki

Niye o sebepten ayrılmış ki. Çocuk gurur yapıyordur normal evi durduk yere taşıdığıyla kalmış
Gurur kesinlik ile araya ben girsem benim sıpama ayıp mı olur diye sizlere açıldım yi ki devarsınız

Bence konuşmayın. Yeğeninize yardım etmek istemenizi anlıyorum ama düşünün ki eğer karşınızdaki omurilik felci geçirmemiş, 25 yaşında bir genç olsaydı, onun ilişkisine karışır, onun adına gider konuşmayı düşünür müydünüz? Bunu yapmanız onu aciz, yetersiz hissettirebilir. Ona normal olmadığını düşündürtebilir. Siz ruh halini daha iyi bilirsiniz gerçi yeğeninizin ama dışarıdan bir göz olarak ben böyle düşündüm. Bazı şeyler onun için daha zordur elbette ama sürekli etrafı tarafından korunup kollanması onu hayata hazırlamaz. Anladığım kadarıyla sosyal değil ve çekingen bir yapısı var. Psikologa gidiyor mu? Ona yapacağınız en büyük iyilik kabuğunu kırması için yol göstermek olabilir bence. Sonra zaten kendisi daha güzel ilişkiler kurmayı başaracaktır.

Içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. En iyi kararı siz vereceksiniz.

olayların şahidi olduğunuz için siz yeğeninizin ruh durumunu daha iyi bilirsiniz. hızlı mı toparlar yoksa ayrılık onu çok mu hırpalar, öğrenirse gururu incinir mi. ona göre karar verin.
ben ne yapardım; yeğenime duyurmadan kesinlikle konuşurdum, belli ki kendini ifade edememiş, toparlamaya çalışmış yapamamış. çocuk da seviyor ki evini taşımış. ben çocukla yüzyüze konuşurdum, durumu anlaması için yardımcı olurdum.
belli ki seviyorlar birbirlerini, keşke o zaman konuşsaydım diye pişman olmak istemezdim.

Tabi ki yardım etmezdim haklısınız bu konuda. Sosyal kendisi ama kendi kurduğu dünya da sosyal insanları eler herkes ile konuşmaz bir noktadan sonra arkadaşları ile görüşmeyi de kesiyor. Şu harekeri yanlış şu basitce gibi. Ve asla işlerin de yardım almayı sevmez agresif yapısı da mevcut

Sıpama belirterek konuşmayı düşünüyorum habersiz değil ki benim ki zaten niye böyle yaptım diyor pişman ilk defa sevgilisi oldu lise de 2 kişi olmuştu ama onlar da çocuklukdu işte kısa sürelş öyle ergence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…