Ne desem bilemedim. Ama allah hayirlisini verir. Hayirli degil demek diye düsünüp ben karismazdim.
Bence konuşun, çocuk belki de sırf naz olsun diye yapıyordur terkedilen olduğu için.
Ha yok gerçekten istemiyorsa onu da öğrenmiş olur, kuzeninizin aklını başka yöne yonlendirirsiniz hem o çocuğu unutması hem boşlukta kalmaması için.
Gurur kesinlik ile araya ben girsem benim sıpama ayıp mı olur diye sizlere açıldım yi ki devarsınızNiye o sebepten ayrılmış ki. Çocuk gurur yapıyordur normal evi durduk yere taşıdığıyla kalmış
bence konuşmayın.gururu incinir.kendi başına yaşayarak öğrensin hayatı
Konuşun bence gençlik gururu diye bişey var belki hayırlı birşeye vesile olursunuz :)
Bence konuşmayın. Yeğeninize yardım etmek istemenizi anlıyorum ama düşünün ki eğer karşınızdaki omurilik felci geçirmemiş, 25 yaşında bir genç olsaydı, onun ilişkisine karışır, onun adına gider konuşmayı düşünür müydünüz? Bunu yapmanız onu aciz, yetersiz hissettirebilir. Ona normal olmadığını düşündürtebilir. Siz ruh halini daha iyi bilirsiniz gerçi yeğeninizin ama dışarıdan bir göz olarak ben böyle düşündüm. Bazı şeyler onun için daha zordur elbette ama sürekli etrafı tarafından korunup kollanması onu hayata hazırlamaz. Anladığım kadarıyla sosyal değil ve çekingen bir yapısı var. Psikologa gidiyor mu? Ona yapacağınız en büyük iyilik kabuğunu kırması için yol göstermek olabilir bence. Sonra zaten kendisi daha güzel ilişkiler kurmayı başaracaktır.
olayların şahidi olduğunuz için siz yeğeninizin ruh durumunu daha iyi bilirsiniz. hızlı mı toparlar yoksa ayrılık onu çok mu hırpalar, öğrenirse gururu incinir mi. ona göre karar verin.
ben ne yapardım; yeğenime duyurmadan kesinlikle konuşurdum, belli ki kendini ifade edememiş, toparlamaya çalışmış yapamamış. çocuk da seviyor ki evini taşımış. ben çocukla yüzyüze konuşurdum, durumu anlaması için yardımcı olurdum.
belli ki seviyorlar birbirlerini, keşke o zaman konuşsaydım diye pişman olmak istemezdim.
Içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. En iyi kararı siz vereceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?