Onunla evlenmeli miyim?Akıl verin okuyun :(

ya cok ayrıntısına girmedim ama o aman öle cok masum olsun hani temiz püri pak saf olsun istemıo zten 2 dakkada boğazlar atar öle birini:( yani bnde saf fln olduumu pek sanmıorm ooof ya okadr iyi anlaşıyoruz ki normalde fln ama hep böle oluo ilişkilerim yürümüo bitürlü :(:( onn asıl öğrenmek istedğini öğrnsem belki ona yardımcı olurum ve kadınlara yeniden güvenmesini sağlayabilirm onunla ilk görüştüğümde konusucam allah'ım yardım ette sinirlenmiyim ya :S

zaten erkekler her haltı yer bişi olmaz ama iş kızlara gelince namus timsali keslip gereksiz kıskançlıklar yaparlar , açığını aralar ,geçmişini eleştirirler....sen ne yaparsan yap seni olduğun gibi kabul etmesi lazım....

ya ben daha da acik bısı sölim hani böle aman bekaret fln filan diyen insanlar değiliz biz cnkü bizim yasadığımız ahlak anlayısı ve kültürde namus belirtisi bu değil yanı en azından ben ve onun için......neyse ama neden taktığını anlmıorm bizim onla ciddi bi yakınlasmamızda olmadı sanırım ciddi düşünmesindeki en büyük faktör bu oldu ama acaba cok dygsal olduğu içn mi neden arkadasıma soruo ki ben üzülüyorum ona dünyanın en saf kadınını getir gene davranısı bu olur rahatsızlık onn kendi içinde..bir mekana gititğimizde bile beni bir an olsun tek bırakmamaya calısıo şimdi güsel bişide biyerde düşünüorm neden bu kadr ince düşünme?ben alısık deilim bu kadar ince düşünceye acaba güvenmediği için mi yapıo hayatındaki güvendiği tek kadın annesı

ya şöyle işi var..gece hayatındaki kadınlar ve erkekler kolay yola gelir,içki içer ve herşeyi yapar , sigara kullanır ,belki uyuşturucuda kullanır ,basittiler , hemen tav olurlar gibi düşünüyorsa ve çevresinde de böyleleri varsa , eee birazda kendi böyle ise ( o zamanlar ) , ee haliyle senden kuşku duyacak , seni de onlar gibi sanacak..sonuçta onun çevresindeki tüm kadınlar ve tüm erkekler böyle...herkes kendi çevresine göre konuşur ,düşünür......

bence geçmişinle ilgili herşeyi en baştan anlatmalısın ilerde problem yaşamamak için.
sonuçta geçmiş geçmişte kaldı, önemli olan onunla olduktan sonrasıdır.
bunu anlat ona ve geçmişinle ilgili hiçbirşeyide saklama.
ileride kendi öğrenirse daha üzücü olur senin için

"Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin" de bakim ne dicek..:))

Madem hayatini merak ediyor, acik acik oturup anlat sende.
Bir insanla gelecek kuracaksan, gecmisini bilmek istiyorsa hakli.
Utanilmayacak bir durumun yoksa, anlatmaktan neden cekiniyorsun?
Eski erkek arkadasinin isminimi istiyor? Söyle. Madem bilmek istiyor anlat.

Acik ol iliskinde. Herseyi anlat bilsin, ona göre senle evlenecekse evlensin.
Evlendikten sonra basinin etini yemesin.
Yok gecmisin hosuna gitmezse, ozaman sen yoluna o yoluna.

Sana sorup sonrada arkadaşına sorduğuna göre aranızda güven eksikliği var derim. Bana çok saçma geliyo böyle erkekler yaaa. Bi kızla çıkarsın edersin zaten hal ve tavırlarından belli olur ne olduğu, hani önceden biriyle çıkmış olmasının yada o kişinin isminin ne olduğunun ne önemi var anlamıyorum ben. Adı ahmet eeee nolcak yani o kişiyi görünce sipermi alıcak. Bence insanlar ilk önce birbirlerine güvenmeyi öğrensinler. Geçmişteki ilişki zaten bitmiştir bundan sonra hayatında yeri yoktur ki adını bide erkek arkadaşınla yada flörtünle paylaşasın. sengözlerimebaksanab

esimle evlenmeye kara verdikten sonra esime ilk olarak ben sormustum daha önceki iliskilerini esimin cevabi su oldu gecmis gecmiste kalmali benim askim sensin senden öncekilerin bir önemi yok senin anlatmanida istemiyorum yok diye bilecegim dedi

o zamanlar kizmistim simdi öyle düsünmüyorum gecenlerde bir ortamda karsilastik esim bilseydi bu kadar rahat olamazdim hatta tokalasip arkadas oldular

yani erkek arkadasin sorsa bile bence kesinlikle söyleme baktinki cok kurcaliyor salla baska bir isim gitsin

ya kıslar ben ona herseyi zten cok acık bişklde anlatıom sadece ismini vermek isttemedim kuzenimle iş yaptıkalrı için ve o yemeklere bazn katıldğm içn çükü adamın kafa net değilki şimd sölersem kafası karısır mı die ama sölücem ne olursa aolsn yalancı yerine konmak istemem

Back
X