sedefcim resmen şu an benim eski sevgilimle çıktığını düşündüm

anlattığın kişi yaşadıklarım bu kadar mı benzer, 8 kardeş, ailenin maddi durumu, kendini yakışıklı bulması, üstün görüşü, havaları, zekiyim bilmem neler..işte terk edilmedim, ben bırakırım beni bırakamazlar, resmen resmen yaaa..
valla ben ilk başta pek umursamamıştım, iyi bi insan olduğu konusuna odaklanıp olur böyle şeyler herkes kendini beğenir ne de olsa falan diye düşünmeye çalışıyordum ama artık bu hali resmen beni kıskanma boyutuna vardı ki bu beni gerçekten çileden çıkarttı.
yani şimdi bu kendini fazla beğenmesinde falan gelip seni kendisiyle kıyaslamaya çalışırsa kaç kurtul derim! çünkü genelde böyle kendini çok beğenen insanların bilinçaltında genelde aşağılık kompleksi oluyor ve bunu bastırmak için özgüven patlaması yaşıyorlar resmen..benim de karşılaştığım böyle bir durumdu..umarım seninki de değildir.
bir insan sevgilisine, sen benden neden daha zekisin der mi? bunu kıskanır mı?
ben onla çıktığım dönemde biraz kilo almıştım ve vermeye çabalıyordum, bana söylediği, sen zaten bana göre fazla güzelsin herkes seni çok beğeniyor bence böyle kalman daha iyi kimse beğenmesin ki bana kalasın.
bu neyin mantığıdır yaa, en sinir olduğum insan tipi..
zaten bu tip şeyleri gözüme battıkça iyice soğudum ve dayanamayıp ayrıldım..sonunda ortada kalmanın nasıl bir his olduğunu da yaşamış oldu.
maddi duruma gelince, bu ailede çalışan başkası yok mu? sonuçta o bir yuva kurarsa artık ayrılacak ailesinden ve onların da sizden para talebinde bulunmamaları gerek tabii olur mu bilmem..
sen çok yoğun şeyler hissetmiyorsan bence çok üstünde durma yaa, sakın ailen evlenmeni istiyor diye evleneyim bunla deme, iyice tanı, maddi durumunu iyileştirebiliyorsa iyileştirmesini bekle, o kredi olayını olabildğince azaltmaya falan çalış bence canım en kötü ihtimalle..
ama baktın hiçbiri olmuyor, o bilmiş bilmiş hallere de aynen devam, bırak gitsin yaa..böyle adamla yaşanır mı? durmadan senin canını sıkan bir durum yaşamana sebep olabilir allah korusun..