onunla evlensem mi evlenmesem mi bilmiyorum:((((

bu işler hep böyledir.evlenmeden önce elde etmek için bir sürü vaatlerde bulunur.
ne saçma ailemle yaşamaktan sıkıldım mı diyor birde sana?neden çünkü kafanda bir sürü ailesi
ile ilgili soru işareti var.onları yok etmeye çalışıyor.inan erkeklerin %99 u evlendikten sonra
aileye düşüyor.sen onun benim ailemle evlenmeyeceksin dediğine inanma.kimse ailesini silip atamaz.
zor durumda bırakamaz.ihtiyacı varsa da maddi anlamda da yardım eder.şuanda farklı konuşuyor çünkü seni
kaybetmek istemiyor.sürekli kendisini övmesini de, ailesine bağlıyorum.ailesinden dolayı kendini ezik hissediyor sana karşı.
eski sevgililerini anlatmasını da hoş karşılamıyorum.kendine güveni hiç yok.güveni olsa kendisini övmez,sevgililerini anlatmaz,ben ayrıldım onlardan demez.
bence karakteri tam oturmamış.şuanda kafana takılan şeyler ilerde dert olacak.ayrıca şuanda onunla konuşmanda bişey ifade etmiyor.tabiki
olmaz böyle birşey diyecek.Allah yardımcın olsun.

bu işler hep böyledir.evlenmeden önce elde etmek için bir sürü vaatlerde bulunur.
ne saçma ailemle yaşamaktan sıkıldım mı diyor birde sana?neden çünkü kafanda bir sürü ailesi
ile ilgili soru işareti var.onları yok etmeye çalışıyor.inan erkeklerin %99 u evlendikten sonra
aileye düşüyor.sen onun benim ailemle evlenmeyeceksin dediğine inanma.kimse ailesini silip atamaz.
zor durumda bırakamaz.ihtiyacı varsa da maddi anlamda da yardım eder.şuanda farklı konuşuyor çünkü seni
kaybetmek istemiyor.sürekli kendisini övmesini de, ailesine bağlıyorum.ailesinden dolayı kendini ezik hissediyor sana karşı.
eski sevgililerini anlatmasını da hoş karşılamıyorum.kendine güveni hiç yok.güveni olsa kendisini övmez,sevgililerini anlatmaz,ben ayrıldım onlardan demez.
bence karakteri tam oturmamış.şuanda kafana takılan şeyler ilerde dert olacak.ayrıca şuanda onunla konuşmanda bişey ifade etmiyor.tabiki
olmaz böyle birşey diyecek.Allah yardımcın olsun.
size katılıyorum.onu yakından tanımamanıza göre doğru tespitlerde bulundunuz.ben de bu işin içinde olmama rağmen bunu gördüm. genelde insanlar içindeyken anlamaz çükü duygusallık ön plana çıktığı için.onunla daha önce bazı meseleleri konuştum,ailenden korkuyorum da dedim.kendini övmeni sevmiyorum da dedim. herşeye cevabı var. ağzı iyi laf yapıyor:43:

Evlenince sadece medeni hali değişecek huyu niye değişsin ki..

Hatta bundan beter olmasın yeter..

Bence hem aile yapısı olarak çoook farklısınız hemde o kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görmeye devam ettikçe evlilik müessesini yürütebilmek çok zor olur.. Özellikle sizin açınızdan..

hep ben biliyorum ayaklarında.ben de bu duruma sinirlenip tartışıyorum zaten.ama son zamanlarda tartışmaz oldum.artık gülüp geçer oldum tavırlarına.

size katılıyorum.onu yakından tanımamanıza göre doğru tespitlerde bulundunuz.ben de bu işin içinde olmama rağmen bunu gördüm. genelde insanlar içindeyken anlamaz çükü duygusallık ön plana çıktığı için.onunla daha önce bazı meseleleri konuştum,ailenden korkuyorum da dedim.kendini övmeni sevmiyorum da dedim. herşeye cevabı var. ağzı iyi laf yapıyor:43:

Canım benim,onun ağzı iyi laf yapar,bir yandanda ona olan zaafların konuşur ve bu süreci,kararını hep olumsuz etkiler bunlar.
Az önce aradı ve konuşmak istediğimi söyledim,'nolur ayrılalım deme'' diyor.
Aslında bizim onlarla konuşarak çözeceğimiz birşey yok.
Bunlar karakter meselesi,biz şikayet ettik diye değişmez,bir süre değişmiş gibi yaparlar,söz verirler.
Sonra o veripte tutmadıkları sözler karşısıda ''ne yapayım ,mecbur kaldım,ayrılma diye söz verdim'' gibi açıklamalar gelecek.

Şimdi gördüğümüz bir sıkıntı evlenince yok olmaz aksine çığ gibi büyür gider.
Konuşarak halledeceğimiz hiçbişey yok.
Şu konulara aklım takılıyor diyerek aslında ne diyoruz biliyor musun?
Bu konularda benim ikna edilmeye ihtiyacım var,hadi beni kandır,yalandan sözlerine inandır diyoruz.Sende biliyorsun bende biliyorumki karakterleri değişmeyecek.
Bugün bize zaafı varken böyle davrananlar ilişki sabit bir düzene oturduğunda ne yapar canım bir düşün.
Şimdi gelip şu şöyle olur bu böyle olur diye açıklama yapıp ikna edecekler ama bunlar reklam aşaması.

Kısacası işin öz şu canım,
''mal ortada'',işimize geliyorsa devam etmeli,kaldıramam diyorsak arkamıza bakadan kaçmalıyız.
Sonra şu değişir,sonra bu değişir diye değil,ilerde bundan daha beteride karşıma çıkar ama ben onu atlatabilir miyim atlatamaz mıyım diye düşünmeli.

Canım benim,onun ağzı iyi laf yapar,bir yandanda ona olan zaafların konuşur ve bu süreci,kararını hep olumsuz etkiler bunlar.
Az önce aradı ve konuşmak istediğimi söyledim,'nolur ayrılalım deme'' diyor.
Aslında bizim onlarla konuşarak çözeceğimiz birşey yok.
Bunlar karakter meselesi,biz şikayet ettik diye değişmez,bir süre değişmiş gibi yaparlar,söz verirler.
Sonra o veripte tutmadıkları sözler karşısıda ''ne yapayım ,mecbur kaldım,ayrılma diye söz verdim'' gibi açıklamalar gelecek.

Şimdi gördüğümüz bir sıkıntı evlenince yok olmaz aksine çığ gibi büyür gider.
Konuşarak halledeceğimiz hiçbişey yok.
Şu konulara aklım takılıyor diyerek aslında ne diyoruz biliyor musun?
Bu konularda benim ikna edilmeye ihtiyacım var,hadi beni kandır,yalandan sözlerine inandır diyoruz.Sende biliyorsun bende biliyorumki karakterleri değişmeyecek.
Bugün bize zaafı varken böyle davrananlar ilişki sabit bir düzene oturduğunda ne yapar canım bir düşün.
Şimdi gelip şu şöyle olur bu böyle olur diye açıklama yapıp ikna edecekler ama bunlar reklam aşaması.

Kısacası işin öz şu canım,
''mal ortada'',işimize geliyorsa devam etmeli,kaldıramam diyorsak arkamıza bakadan kaçmalıyız.
Sonra şu değişir,sonra bu değişir diye değil,ilerde bundan daha beteride karşıma çıkar ama ben onu atlatabilir miyim atlatamaz mıyım diye düşünmeli.
ben ona sinirlenip daha önce ayrılmayı denedim.telefonla neredeyse beni15kere aradı.sonunda pes tti.ertesi gün tekrar denedi.çok inatcıdır kendisi. sanırım sizinki de benmkiyle aynı:40:

ben ona sinirlenip daha önce ayrılmayı denedim.telefonla neredeyse beni15kere aradı.sonunda pes tti.ertesi gün tekrar denedi.çok inatcıdır kendisi. sanırım sizinki de benmkiyle aynı:40:

Benim ayrılma çalışmam 4 aydır sürüyor,hatta dur 4,5 oluyor :)
Düşün artık canım,hemde saymadığım şey kalmadı,bumerang gibi maşallah. Sinirlenip gidiyor,kafasıı bi yere çarpıp geri dönüyor:)

Ben konuşmak istediğimi söyledim ama kesin kararlıda değilim,Allahım akıl fikir versin bana.
Ne zor şeymiş ya.

ben ilişkinin başından beri bırakıcam,bırakıcam...hep erteliyorum...çünkü biz bayanlar duygusalız.hemen kestirip atamıyoruz. düşün artık gece gündüz forumda yazışıyoruz. erkekler bizim kadar düşünmüyr. kendimizi boş yere yıpratıyoruz. elmanın 2 yarısıyız belki ona göre ama bu elma yarıları farklı farklı.biri yeşil,biri kırmızı...onları dikmeye çalışıp elma yapmaya çalışıyoruz.eğer senin içinde ona karşı biraz da olsun sevgi olmasaydı nefret olsaydı direkt bitti derdin.ama uzuyor işte:52:

ben ilişkinin başından beri bırakıcam,bırakıcam...hep erteliyorum...çünkü biz bayanlar duygusalız.hemen kestirip atamıyoruz. düşün artık gece gündüz forumda yazışıyoruz. erkekler bizim kadar düşünmüyr. kendimizi boş yere yıpratıyoruz. elmanın 2 yarısıyız belki ona göre ama bu elma yarıları farklı farklı.biri yeşil,biri kırmızı...onları dikmeye çalışıp elma yapmaya çalışıyoruz.eğer senin içinde ona karşı biraz da olsun sevgi olmasaydı nefret olsaydı direkt bitti derdin.ama uzuyor işte:52:

Evet canım sırf benim duygularımdan uzuyor.
27 yaşındayım ve bu benim tek ilişkim,işin birde bu boyutu beni düşündürüyor.
Senelerin emeği var ya:14::14::14:

erkekler evlenmeden önce ağzının içine bakarlar utanmasalar iç güveysi gelecekmiş gibi yaparlar evlenince hoppppp aile delisi olurlar
ben kayınvalidem kayınpederim çok iiyiler karışmazlar bana hiç eşim tutturdu mahallaeden bi ev alalım annesigilin karşısından
ben şuanda gurbette oturuyorum ama memelekete gidince dip dipe oturmak istemem ilk başta seslenmedim ama şimdi ağırlığımı koyuyorum
kayınvalideminde yanında güzel bi dille dedimki ben burda oturmak istemiyrum sebebi kesinlikle senin ailen değil su anda aramız çok iyi
çevre baskısı yüzünden aramız bozulsun istemem dedim kayın validemde destek verdi ama benimkinin gözü halen o karşıda
o inat ettikçe bende edicem...ama evlenmeden önce öylemiydi ooo utanmasa adam benle marsa bile giderdi:9:

Son düzenleme:
erkekler evlenmeden önce ağzının içine bakarlar utanmasalar iç güveysi gelecekmiş gibi yaparlar evlenince hoppppp aile delisi olurlar
ben kayınvalidem kayınpederim çok iiyiler karışmazlar bana hiç eşim tutturdu mahallaeden bi ev alalım annesigilin karşısından
ben şuanda gurbette oturuyorum ama memelekete gidince dip dipe oturmak istemem ilk başta seslenmedim ama şimdi ağırlığımı koyuyorum
kayınvalideminde yanında güzel bi dille dedimki ben burda oturmak istemiyrum sebebi kesinlikle senin ailen değil su anda aramız çok iyi
çevre baskısı yüzünden aramız bozulsun istemem dedim kayın validemde destek verdi ama benimkinin gözü halen o karşıda
o inat ettikçe bende edicem...ama evlenmeden önce öylemiydi ooo utanmasa adam benle marsa bile giderdi:9:
ahhh şu erkek milleti.hangi evli bayana sorsam bana bunu söylüyr.tanıdığım biri daha vardı.kendisi muğlalıydı batmanlı biriyle evlendi. evlenmeden önce demiş ki batmanda yaşayalım,evvlenelim memleketine arada gidigidiveririz.demiş.Allahaşkına muğla nerde batman nerde.öyle gidigidivermekle olmuyor.arkadaşım hameile kalmıştı annem annem die ağlıyordu. şimdi de çocuğu oldu 6 aylık şuan. artık hiçbiryere gdemeyiz çocuk var diyor. bana da dedi ki sakın uzak memlekete gelin gitme dedi. bir tane daha arkadaşım vardı o da ankaralıydı.eşi de diyarbakırlıydı.avukattı.evliliğin ilk yıllarında ankaraya gitmiş.3 yıl durup ben diyarbakıra dönmemizi istiyorum. benm orda çevrem geniş deyip kadını ikna etmiş.kadın 6 yıldan beri diyarbakırda ailesinden uzak.o da git memleketine yakın olan birini bul dedi.

Son düzenleme:
ahhh şu erkek milleti.hangi evli bayana sorsam bana bunu söylüyr.tanıdığım biri daha vardı.kendisi muğlalıydı batmanlı biriyle evlendi. evlenmeden önce demiş ki batmanda yaşayalım,evvlenelim memleketine arada gidigidiveririz.demiş.Allahaşkına muğla nerde batman nerde.öyle gidigidivermekle olmuyor.arkadaşım hameile kalmıştı annem annem die ağlıyordu. şimdi de çocuğu oldu 6 aylık şuan. artık hiçbiryere gdemeyiz çocuk var diyor. bana da dedi ki sakın uzak memlekete gelin gitme dedi. bir tane daha arkadaşım vardı o da ankaralıydı.eşi de diyarbakırlıydı.avukattı.evliliğin ilk yıllarında ankaraya gitmiş.3 yıl durup ben diyarbakıra dönmemizi istiyorum. benm orda çevrem geniş deyip kadını ikna etmiş.kadın 6 yıldan beri diyarbakırda ailesinden uzak.o da git memleketine yakın olan birini bul dedi.(buarada ben manisalıyım)

çok öyle olan insanlar canım biz aynı memeleketli olmamıza rağmen mahellelerimiz farklı
onun bile kavgasını ediyosak şehirler farklıyken ne fırtınalar kopuyodur kim bilir:34:

tanıdığım bir arkadaşım daha var.kendisi aydınlıydı.ığdırlı biriyle evlendi.3 yıl batıda durup geri döndüler ığdıra .sonra memleket davasından ayrıdılar.

çok öyle olan insanlar canım biz aynı memeleketli olmamıza rağmen mahellelerimiz farklı
onun bile kavgasını ediyosak şehirler farklıyken ne fırtınalar kopuyodur kim bilir:34:
fırtına kopsa ne olcak.çocuklarının hatırı için susuyorlar.onlar adına üzülüyorum açıkçası.

benden bir yaş küçüksün ben de 28:1: senelerin emeği var diyorsun.devam etsen ömür boyu çekeceksin ama.onu da düşün:4:

Çok agresif oldu canım,
geçen haftaki barışmamda tüm olayları unutup barışmıştım ama 24 saat geçmeden mahvetti.
Dün annem önce evde benimle konuştu,ayrılacaksanız tam ayrılın birbirinizin hayatını berbat etmeyin yada barışın,git annesinin elini öp uzatıp durmayın dedi.
Sonra onunla konuştuk dışarda,ama annem bana dediklerini ona diyemedi.
Azarlanacağını sanarak gardını alıp gelmiş,surat yerde,annem ağzını açmadan beni şikayet etmeye başladı.
Bu meseleleri değilde ikimizi ilgilendiren 4 yıllık şeyleri anlatıyor,sırf çamura yatıyor.
Ayrılmak istemem ama ayrılacam derse elimi kaldıracak halim yok dedi,annemde bana söylediklerini ona söylemedi,,di arabadan 5 dk içinde gel dedi banada.
Bozuldu kadın.
Sonra 5dk geçmedi,gelip annemde özür diledi,öyle demek istemedim yanlış anladınız falan.

Neyse işte ben bunu sabaha kadar hazmedemedim,bugünde bu yüzden konuşmak istedim.
Dün için özür dileyip,bahaneyi bu olayların psikolojisini bozmasına bağlıyor,sürekli bağırıyor.
Ya dedim başka hiç mi sorun olmayacak,ben bu bağırıp duran kaba halinle konuşamıyorum.Hem hatalı olduğunu kabul edip hemde sinirli taraf olmak ne demek.
Beni idare et deeye utanmıyor hiç.
1saat yalvardı durdu ama umursamadım,ayrıldım yanından.
Gidip numaramı değiştirdim.
Allah yardım etsin bundan sonra,ilk ayrıldığın anda burnun havada oluyor,havandan geçilmiyor falan ama sinirin geçince başlıyor sancılar.
Birde insan benim gibi salak olunca,kötü değil hep iyi anları düşünüyor işte.
Azıcık kin tutsamda kötü anlarıda kazısam aklıma:50::50::50:
Benden geçti canım,sıra sende.

Çok agresif oldu canım,
geçen haftaki barışmamda tüm olayları unutup barışmıştım ama 24 saat geçmeden mahvetti.
Dün annem önce evde benimle konuştu,ayrılacaksanız tam ayrılın birbirinizin hayatını berbat etmeyin yada barışın,git annesinin elini öp uzatıp durmayın dedi.
Azarlanacağını sanarak gardını alıp gelmiş,surat yerde,annem ağzını açmadan beni şikayet etmeye başladı.
Bu meseleleri değilde ikimizi ilgilendiren 4 yıllık şeyleri anlatıyor,sırf çamura yatıyor.
Ayrılmak istemem ama ayrılacam derse elimi kaldıracak halim yok dedi,annemde bana söylediklerini ona söylemedi,,di arabadan 5 dk içinde gel dedi banada.
Bozuldu kadın.
Sonra 5dk geçmedi,gelip annemde özür diledi,öyle demek istemedim yanlış anladınız falan.

Neyse işte ben bunu sabaha kadar hazmedemedim,bugünde bu yüzden konuşmak istedim.
Dün için özür dileyip,bahaneyi bu olayların psikolojisini bozmasına bağlıyor,sürekli bağırıyor.
Ya dedim başka hiç mi sorun olmayacak,ben bu bağırıp duran kaba halinle konuşamıyorum.Hem hatalı olduğunu kabul edip hemde sinirli taraf olmak ne demek.
Allah yardım etsin bundan sonra,ilk ayrıldığın anda burnun havada oluyor,havandan geçilmiyor falan ama sinirin geçince başlıyor sancılar.
Ah canım benim,Allah yardımcın olsun.Ben de senin gibiyim;bana etmediğini bırakmayan adamı ve etmediklerini bırakmayan ailesini hatırlamıyor,hep güzel anılarımızı hatırlıyorum aylardır,beynim diğer kötülükleri siliyor sanki.Çok özlüyorum çok.Evet bu günler çok acı,ve kimbilir ne kadar devam edecek bu acı ama hayatlarımız sonumuzun ne olduğunu bilmediğimiz bir evliliğe verilecek kadar ucuz değil.Biz çok çabaladık;sen de,ben de,Sedef de ve daha binlerce seven kadın belki bilmediğimiz tanımadığımız,ama başaramadık.Bizim emeğimizin yarısını değil çeyreğini bile verselerdi arkalarından yürürdük.

Ben de başka birisiyle görüşmeye başladığımı söyleyip,kendimden nefret ettirip,numaramı değiştirdim.İnandı sevdiğim,Onun yüzü gülüşü gözlerime kazınmışken başka biriyle görüşmeyi bırak yanından bile geçemem,inandı,bir yığın hakaret etti,bana ettiklerini unutup,hiç karşılık vermedim.Çünkü bu ayrılığa mecburdum.Böyle sallantıda olmuyordu,ben tükeniyordum.Bir de haftaya görev yerime gidicem,yine karşıma çıkacaktı ve ben dayanamayıp yenilecektim o 2 aydır görmediğim sevdiğimi görünce biliyorum ama yoktu sonumuz.Arafta kalmak daha acıydı.Canım çok yanıyor ama,bilmiyorum işte,ne denir ki :14:

Son düzenleme:
Çok agresif oldu canım,
Bozuldu kadın.

bir de ayrılacaksın diye el mi kaldırıyor.şimdiden belli etmiş ne olduğunu.böyle bir insanla yaşanmaz bence.bir de her şey aileye söylenmezki. özel diye birşey var sonuçta.

Ah canım benim,Allah yardımcın olsun.Ben de senin gibiyim;bana etmediğini bırakmayan adamı ve etmediklerini bırakmayan ailesini hatırlamıyor,hep güzel anılarımızı hatırlıyorum aylardır,beynim diğer kötülükleri siliyor sanki.Çok özlüyorum çok.Evet bu günler çok acı,ve kimbilir ne kadar devam edecek bu acı ama hayatlarımız sonumuzun ne olduğunu bilmediğimiz bir evliliğe verilecek kadar ucuz değil.Biz çok çabaladık;sen de,ben de,Sedef de ve daha binlerce seven kadın belki bilmediğimiz tanımadığımız,ama başaramadık.Bizim emeğimizin yarısını değil çeyreğini bile verselerdi arkalarından yürürdük.

Ben de başka birisiyle görüşmeye başladığımı söyleyip,kendimden nefret ettirip,numaramı değiştirdim.İnandı sevdiğim,Onun yüzü gülüşü gözlerime kazınmışken başka biriyle görüşmeyi bırak yanından bile geçemem,inandı,bir yığın hakaret etti,bana ettiklerini unutup,hiç karşılık vermedim.Çünkü bu ayrılığa mecburdum.Böyle sallantıda olmuyordu,ben tükeniyordum.Bir de haftaya görev yerime gidicem,yine karşıma çıkacaktı ve ben dayanamayıp yenilecektim o 2 aydır görmediğim sevdiğimi görünce biliyorum ama yoktu sonumuz.Arafta kalmak daha acıydı.Canım çok yanıyor ama,bilmiyorum işte,ne denir ki :14:

Keşke senin kadar net olarak bilsem bende.
Hep acaba var aklımda çünkü adım gibi biliyorum çok iyi biri. Ama işte başlı başına ''biri '' değil,kişiliğini ailesinin ayakları altına sermiş, hiçbirşeye itiraz edemeyen biri.
O kadar ezilmesine rağmen bunu ezilme olarak bile görmüyor,bir köle gibi sadık.
Normal konuşma şeklinde daha anneye bamaya cevap vermeyi saygısızlık olarak görüyor.
Tabi benim annemle konuşurken kabalığına diyecek yoktu,psikolojisinin bozulduğu bahaneleriyle özür diliyor bunun için.
Konu kendi ailesi olduğunda psikoloji die bişey yok ama,ölürde üzmez onları.
Eğer benimle randevusu varken onlardan biri çağırıyorsa beni bırakıp onlara gidiyor,hep beni kırmayı tercih ediyor. Hemde çok saçma sapan nedenlerle çağırılıyor,benim işim var bile diyemez,demez,onları reddetmez.
Ben olsam aileme söylerim,onlar ben anlar,anlayış gösterir,gider hayatımdaki insana hassasiet gösteririm önce.
Hiçbir zaman ilk sırada gelmedim,ömür boyuda gelmeyeceğim belli.
Ailesi beni çok küçük düşürücü bir hareket yaptı,aynı zamanda oğullarının arakasında durmayarak onuda düşürdüler.
Gözümden bu yüzden düştü,değerini yitirdi,saygım kalmadı.Buna rağmen onlara hiç tepki göstermedi,kırılmadı.
Bana ne yaparlarsa yapsınlar hiç arkamda olmayacağı belli oldu,bırak beni kendine yapılanı bile umursmaıyor.
Bu nasıl bir ruh halidir,annemler bana haksızlık yapsa ben konuşurum,itiraz ederim.

Annesinin mutsuz bir evliliği var. O yüzden bütün beklentilerini çocuklarına yüklemiş,ne kızı evlensin istiyor ne oğlu. Hayatlarına kimse girmesin,bu düzen hiç bozulmasın istiyor kadın.Çocuğuda hep bu psikolojiyle yetiştirmiş,oda ne olursa olsun anneyi mutlu etmeyi görev edinmiş kendine.
60 yaşında bir şımarıkla nasıl başedilirki:50:

bir de ayrılacaksın diye el mi kaldırıyor.şimdiden belli etmiş ne olduğunu.böyle bir insanla yaşanmaz bence.bir de her şey aileye söylenmezki. özel diye birşey var sonuçta.

Canım sen yanlış anladın,el kaldırma diye bişey yok.
Ayrılmak istemiyorum ama o hala ayrılacam diyorsa benim elimi kaldırmaya bile halim yok,yapacak bişeyim yok demek istedi.
İtiraz edecek hali yokmuş...
Baktı o numara tutmadı,yalvarma moduna geçti o andan beri.
Ama sürekli yeni yaralar açıyor bu hareketleriyle.
Eyvallahsız konuşmalar,gidersen git bişe yapamam imaları sonrasında asla öyle demek istemedim,ben ayrılamam lafları hiç tatmin edici gelmiyor.
Herzaman özr kabahatinden büyük olmuştu zaten.

huylu huyundan vazgeçmez,kendini beğenmiş insanla yaşamak zordur.herşeyi hep onlar bilir en iyisini onlar yapar çekilecek dert değildir tecrübeyle sabittir.

Back
X