Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onunla bu konuda konuşursam kırılır diye korkuyorum. ama konuşmazsam içimiçimi yiyecek sanki.
Ah ah,okurken nasıl canım yanıyor,insan sanıyor ki yaşarken birtek benim başımda ama ne yazık ki çoğu kadın bunu yaşıyor.Netsin demişsin ama,ben bu net adım için son 3 aydır debeleniyorum.Ayrılamıyordum,ayrılamıyordum.Ama artık bıçak kemiğe dayandı,Ona da bana da günahtı.Aynı senin anlattığın gibi annesi bana birgün -O benim hem oğlum hem kocam,bin kere de evlense bu değişmez- diye alttan alta gözdağı vermişti,Allah'a havale ediyorum o kadını,hakkımı da helal etmiyorum.Şimdi beni başkasıyla sanıyor garibim sevdiğim nefret ediyor benden ama,sanırım en doğru hamleyi yapmışım 5 gündür ses soluk kesildi.Ve unutma ki o ayrıılmak mı ayrılmamak mı dönemi insanı tüketiyor canım,bittikten sonra anlıyor insan bunu,o 3 ayda benim saçlarıma ak düştü resmen,acı da olsa bir karar almalısın artık,Allah yardımcın olsun canım...Keşke senin kadar net olarak bilsem bende.
Hep acaba var aklımda çünkü adım gibi biliyorum çok iyi biri. Ama işte başlı başına ''biri '' değil,kişiliğini ailesinin ayakları altına sermiş, hiçbirşeye itiraz edemeyen biri.
O kadar ezilmesine rağmen bunu ezilme olarak bile görmüyor,bir köle gibi sadık.
Normal konuşma şeklinde daha anneye bamaya cevap vermeyi saygısızlık olarak görüyor.
Tabi benim annemle konuşurken kabalığına diyecek yoktu,psikolojisinin bozulduğu bahaneleriyle özür diliyor bunun için.
Konu kendi ailesi olduğunda psikoloji die bişey yok ama,ölürde üzmez onları.
Eğer benimle randevusu varken onlardan biri çağırıyorsa beni bırakıp onlara gidiyor,hep beni kırmayı tercih ediyor. Hemde çok saçma sapan nedenlerle çağırılıyor,benim işim var bile diyemez,demez,onları reddetmez.
Ben olsam aileme söylerim,onlar ben anlar,anlayış gösterir,gider hayatımdaki insana hassasiet gösteririm önce.
Hiçbir zaman ilk sırada gelmedim,ömür boyuda gelmeyeceğim belli.
Ailesi beni çok küçük düşürücü bir hareket yaptı,aynı zamanda oğullarının arakasında durmayarak onuda düşürdüler.
Gözümden bu yüzden düştü,değerini yitirdi,saygım kalmadı.Buna rağmen onlara hiç tepki göstermedi,kırılmadı.
Bana ne yaparlarsa yapsınlar hiç arkamda olmayacağı belli oldu,bırak beni kendine yapılanı bile umursmaıyor.
Bu nasıl bir ruh halidir,annemler bana haksızlık yapsa ben konuşurum,itiraz ederim.
Annesinin mutsuz bir evliliği var. O yüzden bütün beklentilerini çocuklarına yüklemiş,ne kızı evlensin istiyor ne oğlu. Hayatlarına kimse girmesin,bu düzen hiç bozulmasın istiyor kadın.Çocuğuda hep bu psikolojiyle yetiştirmiş,oda ne olursa olsun anneyi mutlu etmeyi görev edinmiş kendine.
60 yaşında bir şımarıkla nasıl başedilirki![]()
Çok haklısın canım.O kadar çok seviyorum ki unutmak biraz zaman alacak ama sonunda unutulacak,beraber bir hayat bizim için imkansız.Bugün facesine yazmış,karşılaştığımızda ya birbirimize düşman gibi değil de,pişman gibi bakarsak diye...Onu okumak bile canımı yaktı ama dönüşü olamaz,şu an canım yanıyor ama Onunla evlenirsem hayatım yanacak...nev_81cim
bence o da kaçar kovalanır mantığını biliyor. umursamaz gibi yapıyor ama umursuyor.belki gecelerce düşünüyor ama hissettirmiyor. ya bence böyle bir insanı sürekli anman bile yanlış. beyninden sil. çünkü adam gibi adam değil. öyle bir aileden böyle bir adam çıkmış işte. ön tekerlek nereye giderse arka tekerlek oraya gider. o yüzden aileden de o adamdan da birşey beklenmez. unutmalısın onu.
Ah ah,okurken nasıl canım yanıyor,insan sanıyor ki yaşarken birtek benim başımda ama ne yazık ki çoğu kadın bunu yaşıyor.Netsin demişsin ama,ben bu net adım için son 3 aydır debeleniyorum.Ayrılamıyordum,ayrılamıyordum.Ama artık bıçak kemiğe dayandı,Ona da bana da günahtı.Aynı senin anlattığın gibi annesi bana birgün -O benim hem oğlum hem kocam,bin kere de evlense bu değişmez- diye alttan alta gözdağı vermişti,Allah'a havale ediyorum o kadını,hakkımı da helal etmiyorum.Şimdi beni başkasıyla sanıyor garibim sevdiğim nefret ediyor benden ama,sanırım en doğru hamleyi yapmışım 5 gündür ses soluk kesildi.Ve unutma ki o ayrıılmak mı ayrılmamak mı dönemi insanı tüketiyor canım,bittikten sonra anlıyor insan bunu,o 3 ayda benim saçlarıma ak düştü resmen,acı da olsa bir karar almalısın artık,Allah yardımcın olsun canım...
Nasıl bir zihniyettir annesindeki ya,bu kadınların derdi ne anlamıyorumki. Oğullarını kendi başlarına mutlu edebileceklerini mi sanıyorlar.
Ömür boyu dizinin dibinden ayırmazsa mutlu olan sadece kendisi olur oğlu değil,ne kadar benciller.
O ayrılsam mı ayrılmasam mı krizim daha geçmedi,konuştum bile ama kafada sorular dönüp duruyor.
Arkadaşlarımla görüşüyor,onlarda tüm yazışmayı bana gönderiyorlar,sinirlerim tepeme çıkıyor yine. Biryandanda üzülüyorum tabi.
Ço garip hallerdeyim![]()
Sevgılın kırılır dıye korkuyorsun ama bir yandanda durumun rahatsızlıgı senı boguyor.
konusmazsan yıne sen uzuleceksın. bence sımdı herseye ok. ok. dıyecek. sonrası malum...
ben olsam evlenmezdım. ne demısler önce can sonra canan.. aynen sevgılınde bunu yapıyor bılmem farkında mısın???![]()
daha konuşmadım çünkü yüzyüze konuşma imkanımız olmadı. başka şehirde çünkü. haftaya görüşeceğim.sedef_35
son olarak ayrilma karari aldin diye biliyorum
ona ayrilmak istedigini soyledin mi canim? nasil soyledin? ve tepkisi ne oldu? :/
ne konusuyor ki arkadaslarinla ??
Gerçekten seven,gerçekten şahsiyet sahibi bir adam için senden başka kimin ne düşüneceğinin bir anlamı olmazdı inan bana,hoş bir yol değil gittiği yol canım...Kendini aklamak için bana,ailesini aklamak için kendine çamur atıyor.
Sonra hesap soruyorum dedikleri için,yok onlar yanlış anlamış,yok yanlış yorumlamış,ben öyle demedim vs. Halbuki direk kendim okuyorum,duyuyorum.
Başkasına anlatırken olayı bambaşka anlatıyor,bilmesem oturup haline üzüleceğim bende.
Gerçekten seven,gerçekten şahsiyet sahibi bir adam için senden başka kimin ne düşüneceğinin bir anlamı olmazdı inan bana,hoş bir yol değil gittiği yol canım...
Sedef'cim ne yaptın,sanırım görev yerine dönmüşsündür.Eş adayınla konuşma imkanın oldu mu bilmiyorum.Ya da sevdiğin adamı görünce hislerin mantığını örttü mü bilmiyorum ama senin için en güzeli olmasını diliyorum.
Ben görev yerime dün geldim.Sana bahsetmiştim,O da bu şehide yaşıyor.Bırakmayacağını bildiğimden,yüzünü görünce yenilirim diye korkmuş ve 15 gün önce hayatımda yeni biri olduğunu söylemiştim O'na.Sevgime yenilmemek için,nefretini kazanmıştım.Hakaretler etmişti,15 gündür de ne bir sesi vardı,ne tek bir harfi,başardığımı sanıyordum.Tam 5 dk önce mesajı geldi.-Tatil bitti mi,döndün mü- yazmış,cevap vermedim ve asla cevap vermiycem.Kendimi daha güçlü hissediyorum artık,umarım bu gücü korurum.
Umarım senin için de herşey yolundadır...
Çok teşekkür ederim.Ne acı ki -sevgi- yetmiyor mutluluğa,bazen en büyük tehlike o sevdiğiniz adam oluveriyor hayatın geneli için.Çok üzülüyorum,hala ağlıyorum ama O'na dönemeyecek kadar geçerli sebeplerim var.Keşke diyorum,keşke bu kadar sorunlu bir ailesi,bu kadar dağınık bir geçmişi,bu kadar oyunu olmasaydı da;bugün güzel şeyler yazabiliyor olsaydım buraya.Keşke görev yerime döner dönmez beni karşılayan,sıcacık sarılan o olsaydı.Ama dik durmak zorundayız;yol yakınken dönüşler,bile bile karanlığa gidişlerden daha az acı olmalı...Sizi tebrik ediyorum böyle arızalı insanlara prim vermediğiniz için. Hem şöyle düşünmek lazım. Şuan ki üzüntünüz en fazla 1 yıl sürer. Ancak anlık mutluluk yaşamak için geri dönseydiniz bir ömür boyu üzülecektiniz.
Sedef'cim ne yaptın,sanırım görev yerine dönmüşsündür.Eş adayınla konuşma imkanın oldu mu bilmiyorum.Ya da sevdiğin adamı görünce hislerin mantığını örttü mü bilmiyorum ama senin için en güzeli olmasını diliyorum.
Ben görev yerime dün geldim.Sana bahsetmiştim,O da bu şehide yaşıyor.Bırakmayacağını bildiğimden,yüzünü görünce yenilirim diye korkmuş ve 15 gün önce hayatımda yeni biri olduğunu söylemiştim O'na.Sevgime yenilmemek için,nefretini kazanmıştım.Hakaretler etmişti,15 gündür de ne bir sesi vardı,ne tek bir harfi,başardığımı sanıyordum.Tam 5 dk önce mesajı geldi.-Tatil bitti mi,döndün mü- yazmış,cevap vermedim ve asla cevap vermiycem.Kendimi daha güçlü hissediyorum artık,umarım bu gücü korurum.
Umarım senin için de herşey yolundadır...
evet onunla konuştum canım. ondan ayrılmak istediğimi duyunca ağladı. seni çok seviyorum ben falan dedibir an kendimi çok kötü insanmışım gibi hissettim
![]()