onunla evlensem mi evlenmesem mi bilmiyorum:((((

evet onunla konuştum canım. ondan ayrılmak istediğimi duyunca ağladı. seni çok seviyorum ben falan dedi:( bir an kendimi çok kötü insanmışım gibi hissettim:43:
Ve ayrılamadın değil mi.İnan duyunca ben de kıyamıyorum ama kıyamayıp ayrılamadığım sevdiğim adamın gözyaşları,benim sonradan döktüğüm gözyaşlarının yanında öyle küçük kaldı ki;umarım en doğru kararı verirsin Sedef'cim,hakkında hayırlısı olsun...

İnan duyunca ben de kıyamıyorum ama kıyamayıp ayrılamadığım sevdiğim adamın gözyaşları,benim sonradan döktüğüm gözyaşlarının yanında öyle küçük kaldı ki[/B]

sanki ben yazmışım bu cümleyi..

onunla konuştum. ayrılmak istediğimi söyledim. çok üzüldü. ona kafama taktığım herşeyi söyledim. ama o ayrılma taraftarı değil. beni çok sevdiğini söyledi:43:

canim kac yasındasın bilmiyorum ama bu kadar kendini begenen bir insanla olmaz ya o ne oyle ben yakısıklıyım birkere erdemli insan sadece cevresinden duyar onada tepki vermez banada diyorlar güzelsin diye ben hic demem ben güzelim ben güzelim oram guzel suram guzel görgüsüzlük birkere o arkadasa bu kadar yakısıklısın diye tepki gelse nolur kimbilir anladıgım kadarıyla ailesinden soyutlasmaya calısıyor belkide ben yakısıklıyım derken ailesini kücümsüyor ben onlara benzemem zekiyim yakısıklıyım falan bikere bunlar onun agızından cıkmamalı ben fikrim bu canim sen bilirsin ama sonra pisman olursun

ben bir evin tek cocuğuyum.ailem memur emeklisi.yani ailem bana muhtaç değil.hep bir hayalleri var o da benim evlenmem. ben de geçen yaz biriyle tanışmıştım yaşı benden büyüktü. onu sürekli görüyordum.birbirimizden hoşlanmaya başladık. ve sevgili olduk.ona kendini tanıtmasını söyledim.bana 8 kardeşli bir aileden geldiğini söyledi. aile fertleri çok sorumsuzmuş.ailesini bana anlatırken utanıyor gibiydi. maddi olarak sıkıntı çeken bir aileymiş.babası da bulaşıcı hastalığa yakalanmış.onlardan farklı olduğunu dile getirdi.küçük yaşlardan beri çalışıp ailesine bakmış.neyse ben bunları fazla sorup irdelemedim.bu süre içinde hep bana eski sevgililerinle yaşadığı aşk deneyimlerini falan anlatıyordu.kendisini çok yakışıklı buluyormuş.o yüzden hep kendini över.bana diyordu ki hep ben bıraktım kimse beni terketmedi diyordu.kendini övmesine çok sinir olmuştum başlarda.kendini övmeyi çok sever,hep ben yakışıklıyım,zekiyim,çalışkanım der. hep ben biliyorum havalarındadır.bu benim çok sinirime gitmişti.ben de o kadar beğenilmeme rağmen bir kere bile güzelim demedim.beni düşündüren onun çok bilmiş tavırları evlenince değişir mi?bir de ailesi evlendiğimizde bizden maddi yardım ister mi? bunlar kafamı kurcalıyor. çünkü evlenirsek zaten yüklü bir kredi çekip düğün yapmamız gerekiyr.bir de ailesi maddi yardım edin diye tutturursa diye korkuyorum.

açıkca söyleyeyim huylu huyundan vazgeçmez ayrıca boş tenekeden çok ses çıkar bilmem anlatabildimmi.ha seviyorum,ölüyorum bitiyorum herşeyine razıyım diyorsanız ki pek öyle gözükmüyor siz verin artık kararı

onunla konuştum. ayrılmak istediğimi söyledim. çok üzüldü. ona kafama taktığım herşeyi söyledim. ama o ayrılma taraftarı değil. beni çok sevdiğini söyledi:43:

3 gün ağlar 5 gün aglar snein bir ömür ağlamandan iyidir.daha flört döneminde böyleyse evlenince daha cok özellıgı cıkar.

canim kac yasındasın bilmiyorum ama bu kadar kendini begenen bir insanla olmaz ya o ne oyle ben yakısıklıyım birkere erdemli insan sadece cevresinden duyar onada tepki vermez banada diyorlar güzelsin diye ben hic demem ben güzelim ben güzelim oram guzel suram guzel görgüsüzlük birkere o arkadasa bu kadar yakısıklısın diye tepki gelse nolur kimbilir anladıgım kadarıyla ailesinden soyutlasmaya calısıyor belkide ben yakısıklıyım derken ailesini kücümsüyor ben onlara benzemem zekiyim yakısıklıyım falan bikere bunlar onun agızından cıkmamalı ben fikrim bu canim sen bilirsin ama sonra pisman olursun
canım ben 28 yaşındayım. o da 31 yaşında.

3 gün ağlar 5 gün aglar snein bir ömür ağlamandan iyidir.daha flört döneminde böyleyse evlenince daha cok özellıgı cıkar.
zaten gün geçtikçe bazı özelliklerini gördüm. mesela çok çabuk sinirlenen biri. ona ayrılmak istediğimi söyledim. sanki onu bırakmamalıymışım gibi sinirlendi ve duygu sömürüsü yaptı.

Ve ayrılamadın değil mi.İnan duyunca ben de kıyamıyorum ama kıyamayıp ayrılamadığım sevdiğim adamın gözyaşları,benim sonradan döktüğüm gözyaşlarının yanında öyle küçük kaldı ki;umarım en doğru kararı verirsin Sedef'cim,hakkında hayırlısı olsun...
canım bu konuşmadan sonra birbirimizle daha az görüşmeye başladık. ben zamanla biteceğini ümit ediyorum.benim üzüldüğüm bir başka konu da ondan ayrıldığım zaman gidip hemen başka birini bulup beni çileden çıkarması. yaparsa gerçekten üzülürüm. onun başka biriyle sevgili olması beni üzer:( çok mu bencil düşünüyorum. bilmiyorum:(

canım bu konuşmadan sonra birbirimizle daha az görüşmeye başladık. ben zamanla biteceğini ümit ediyorum.benim üzüldüğüm bir başka konu da ondan ayrıldığım zaman gidip hemen başka birini bulup beni çileden çıkarması. yaparsa gerçekten üzülürüm. onun başka biriyle sevgili olması beni üzer:( çok mu bencil düşünüyorum. bilmiyorum:(
Mantıksal bakıldığında bencillik canım evet,ama hangi gönüle mantık söz geçirebiliyor ki...Ben de seninle aynı hislerdeyim inan.Başka birini seveceği,sevmese bile başka biriyle olacağı,O'na dokunacağı,belki bana söylediği cümleleri O'na söyleyeceği,belki evleneceği,belki her sabah yanında uyanacağı...düşünceleri bile hıçkırıklara boğmaya yetiyor.Ama ben bir seçim yaptım.Mecburdum.Aynı şehirdeyiz;duyucam,görücem belki.Hatta ben Onu terkeder terketmez facesine garip açık-saçık birsürü tip eklemiş.Canım yandı görünce.Konuştuklarını,yazıştıklarını ve hatta buluştuklarını düşününce.Ama elden ne gelir ki.Mevlana Hz.'nin dediği gibi:
''Kimseler bilmedi seni ne çok sevdiğimi
Bırak kalbimizde sır kalsın
Bu dünyada gülmedi yüzümüz
Bari kavuşmalar mahşere kalsın...''
Ben mahşere bıraktım sanırım :5:

ve kendini ailenin babası sıfatıyla gören bu esas oğlan tüm ailesine maddi açıdan destek çıkar..
evlendirir barklandırır baba statüsüne ermiş bu ona etiket olmuştur ya
onun bunun arkasını toplıcam diye kendi yuvası kendi hayatı olduğunu unutur..
ne zamanki borca girer desteği keser ailesi kardeşleri sırt döner..
uzak dur!

arkadaşlar size danışmak istiyorum.size öncelikle şunu söylmek istiyorum. ben onu olduğu gibi seviyorum. onu tek insan gibi düşünerek seviyorum. ama ailesini düşündüğümde çıldırıyorum. diyelim ki onu çok seviyorum ve onun için yanıp bitiyorum ama bu sefer evlenmek için kredi meselesi sorun oluyor. bu meseleyi onunla konuştum. ona ailesinden korktuğumu söyledim ve kredi çekmeyi kabul etmediğimi söyledim.o da bana ya kredi çekip evlenelim ya da bu iş bitsin sen de yolunu çiz dedi. ben kredi çekmeyi ve onun ailesini kabul etmediğim için ''bu iş bitsin yolun açık olsun'' diyeceğim.o kadar zor bir durumdayım ki...kader denilen çizgideyim:25: bir de şu ihtimali düşünüyorum. ya ileride mutlu olamazsam:43:

ve kendini ailenin babası sıfatıyla gören bu esas oğlan tüm ailesine maddi açıdan destek çıkar..
evlendirir barklandırır baba statüsüne ermiş bu ona etiket olmuştur ya
onun bunun arkasını toplıcam diye kendi yuvası kendi hayatı olduğunu unutur..
ne zamanki borca girer desteği keser ailesi kardeşleri sırt döner..
uzak dur!

baba sorumsuz zaten. dediğiniz gibi olabilir. adam evlenmek için para bile biriktiremiyor. ailesini arada sırada dışarıda yemeğe götürüyor.ailesi de demiyor ki ''oğlum paranı çar çur etme evleneceksin''aile hep kendini düşünüyor. zaten ailede düğün geleneği de yok. herkes kafasına göre birini bulup nikahlanıp gidiyor.düğün müğün yok yani...

arkadaşlar size danışmak istiyorum.size öncelikle şunu söylmek istiyorum. ben onu olduğu gibi seviyorum. onu tek insan gibi düşünerek seviyorum. ama ailesini düşündüğümde çıldırıyorum. diyelim ki onu çok seviyorum ve onun için yanıp bitiyorum ama bu sefer evlenmek için kredi meselesi sorun oluyor. bu meseleyi onunla konuştum. ona ailesinden korktuğumu söyledim ve kredi çekmeyi kabul etmediğimi söyledim.o da bana ya kredi çekip evlenelim ya da bu iş bitsin sen de yolunu çiz dedi. ben kredi çekmeyi ve onun ailesini kabul etmediğim için ''bu iş bitsin yolun açık olsun'' diyeceğim.o kadar zor bir durumdayım ki...kader denilen çizgideyim:25: bir de şu ihtimali düşünüyorum. ya ileride mutlu olamazsam:43:
Öyle bir yerdeyim ki,ne kalması ne gitmesi mümkün olan
Öylece bir yerdeyim işte
Vazgeçmekle direnmenin arasında,akla karanın tam ortasındayım
Gitsem canım yanacak,kalsam hayatım...
(HZ.MEVLÂNA)

Back
X