Onur Yürüyüşü'ne polis saldırısı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Bugün Taksim'de yapılan Onur Yürüyüşü'ne polis TOMA ve akreplerle saldırdı.
GÜNCELLEME 17:19

Miss Sokak'ta tekrardan toplanan kitle polise doğru yürüyüşe geçti, polis yine müdahale etti.

Taksim'de polis kitlelerin toplanmasına izin vermiyor.

mis.jpg

GÜNCELLEME 16:53

Polis, Mis Sokak'a ikinci kez girdi. Gözaltılar var

Taksim'de Onur Yürüyüşüne polis saldırdı.

TOMA ve akreplerle Mis Sokak'a giren polis, yüryüşe katılmak isteyenlere saldırdı.

Polisin plastik mermi kullandığı da belirtildi.

Ayrıntılar gelecek...

http://haber.sol.org.tr/turkiye/onur-yuruyusune-polis-saldirisi-120916

Geçen sene yine bu zamanlar sorunsuz bir şekilde yapılan yürüyüşü bu sene aniden ramazan dolayısıyla yasaklama kararı almışlar. İlginç.

Evet. Gezi'den meydana inmek isterken, saat 16:30 gibi üstümüze yürüyerek, bağıra çağıra bizi tahliye ettiler meydandan ve parktan.
Elbiseli spor ayakkabılı, tek başına bir hatun olan ve polise direnmeyen benim bile üstüme yürüdü polis. Tebrik ediyorum.

Ayrıca geçen hafta Trans Onur Yürüyüşü vardı, o zaman dini hassasiyet yok muydu?

Elinde bez bayrak, ayağında spor ayakkabı olan çok tehlikeli eylemcileri neyse ki kahramanca püskürttüler.

11329898_526892020797698_2105118146340540750_n.jpg

Buyuk lokma yiyip buyuk konusmayi ergenligi gectikten sonra ogrenmistim misal ben.
Evladi olanlarin 3 defa dusunup 1 defa konusmasi gerekirken gerek diger escinsel evlilik topigini gerek bu topigi ti'ye almasi cok ilginc...Tekrardan diyorum ,sanirim tecrubeyle sabitlemeleri lazimki bu insanlari,haklarini,tercihlerini ve hak arayislarini desteklesinler.

Buyuk lokma yiyip buyuk konusmayi ergenligi gectikten sonra ogrenmistim misal ben.
Evladi olanlarin 3 defa dusunup 1 defa konusmasi gerekirken gerek diger escinsel evlilik topigini gerek bu topigi ti'ye almasi cok ilginc...Tekrardan diyorum ,sanirim tecrubeyle sabitlemeleri lazimki bu insanlari,haklarini,tercihlerini ve hak arayislarini desteklesinler.
Evlatlarına yazık. Gerçekten.

Aynen katılıyorum, biz seviyoruz dışlamayı, bir hikaye anlatacağım, konula alakasız ama kınamanın en âlâsının yapıldığı bir hikaye.

5-6 yıl önce oturduğum muhitte bir kıza tecavüz etti bazı 2 ayaklı canlılar, kıza geçmiş olsun deyip arkasında durması gereken kadın zihniyeti maalesef hamile kalmış mıdır kalmamış mıdır gibi çirkin bir dedikodunun içine girdiler, düşünebiliyor musunuz aklınız alıyor mu bu zihniyeti, kız evden bile çıkamaz hale geldi, pek erdemli hemcinsleri yüzünden ve bir süre sonra o kızcağızın hamile olduğu öğrenildi, burda bile yazsa aaa kesinlikle aldırma günah günah diyecek insanlar, Kızın tecavüz edilerek nasıl günahına girildiğini umursamadan, bak gördünüz mü hamiledir o demiştim size diyerek gırtlaklarına kadar battılar gıybetin içine, biri de bana geldi, gevrek gevrek baakkk ben sana dememiş miydim hamiledir diye konuşunca, ters bir bakış atıp:- oğlum var diye sevinme, birgün biriyle birlikte olur, öyle biriyle birlikte olur ki o dedikodusunu yapıpta sokağa çıkmasına dahi laf ettiğin kızı mumla ararsın, anlamadı tabii bozuldu, bozuk bir gülüş Attı ama anlamadı, gün gelir anlar.

Sadece çocuklarımızda değil, eşlerimiz, kardeşlerimiz var, burda ne konular okuduk biz, yıllarca evlilik hayatı sürdürüp aslında gay olan erkekler var.

X