Onursuzca yaplan bir hareket mi olur ?

Yok evliligi intikam olsun diye yapmiyorum,ama sadece duysun istiyorum.Arkadaslar benim simdi cikmam gerekiyor,yorumlariniza sonra göz atacagi, hayirli aksamlar hepinize

gerisi boş diyerek noktayı koymuşsun arkladaşım. Artık bize susmak düşer

bir evi paylaşınca insan mutlaka sever demişsin

olur mu öyle şey yaa,sevmediğin biriyle nasıl evlenirsin aynı yatağı paylaşırsın,sen nasıl böyle bir risk alırsın,kalbin başkasında ,yapma bunu

mail falanda atma,ha seni unutamadım hala seviyorum yazmışsın ha nişanlanıyorum yazmışsın...

Bu mantıkla hareket edersen hiçbir zaman mutlu olamazsın bu hayatın kuralı, senin için gerçekten fesat.. üzgünüm biri sana bunu söylemeli. Dünyada ne ekersen onu biçersin, karşındakilere ne kadar iyi davranırsan ne kadar iyilik yaparsan dünyada okadar iyilik görürsün, işlerin okadar kolaylaşır, karşınadaona göre biri çıkar. Sense eski sözlüne nasıl acı çektiririm nasıl canını yakarım diye düşünüyorsun. Sevmediğin birinide kandırıp onu sevdiğini hissettiriyosun, sırf eski sözlüm görsün ne kadar mutluyum bilmem ne diye. :1closedeyes:

evet yanlış olur..ne gerek var öyle yapmanıza..unutun artık kendinize yeni bir sayfa açmışsınız..

Diyelimki mail attınız cevabıda; çok sevindim bende yakında evleniyorum olursa ne olacak peki

Bence mail atma,ona nişanlancağını haber verirsen hay allah gördün mü kız hayatına devam etmiş ben neler kaybettim diye hayıflanmaz,aksine nişanlanmasına rağmen aklı bende deyip kendini iyice önemser..
Eğer aklında hala eski sevgilin varsa,sözlüne haksızlık yapıyorsun o da ayrı..

vereliniortakvereliniortak

bence nişanlanma yazık değil mi hem sana hem de sözlüne? empati kur biraz kendini sözlünün yerine koy sen ne hissedersin? ayrıca aşka tövbe etmek de neymiş ki bi gün ummadığın bi anda biri çıkar karşına eskisinden daha fazla seversin ama ya artık her şey için geç olmuşsa ne yapacaksın? ayrıca bence sen direkt ben seni umursamıyorum unuttum demek için nişanlanacaksın gibime geldi..

nişanlanıcağın kişiye karşı sence çokmu etik bu yapmayı düşündüğün
duysa kaç yazar,duymasa kaç yazar,demek canını yakmış,sana kazık atmışki ayrılmışsın ondan.peki böle bi insana ne gerek var böle bi davranışa?
sen mutluluğuna bak tatlım,duysada duymasada değişicek bişey yok..herkez kendi yolunayerimseniben

aman sakın yapma derim... bu seni çok basitleştirir... hem mutlaka duyar birilerinden boşver ...şimdi birde havalara gricek bana hala mailler atıyor nispet yapıyor ama hala beni düşünüyor gibilerinden... hem nişanlanacağın kişide duysa hiç hoş olmaz ...

Bence sen şu nişanlanma işini rafa kaldır. Gerçekten yürekten sevseydin ve isteseydin böyle şeyler düşünmezdin. Sırf eski sözlünün canı acısın diye, yada ne bileyim nisbet yapmak için, çivi çiviyi söksün diye....yada herneyse evlenilmez tatlım. Bu dünyaya bir kez geliyoruz ve herşeyi en güzel ve özel yaşa, ne geçmişteki üzüntülerin nede başka şeyler etkilemesin evlilik gibi güzel bir olayı, sevgiler..

canim daha yeni bir iliskiden cikmissin, bence alelacele yeniden nisanlanman dogru olmaz. Biraz kendine zaman ayir, düsün derim ben. Öfkeyle kalkip, zararla oturma.
Hem bu yaptigin müstakbel nisanlina karsida hic adil degil.

sakin yapma, onun ne kaybettigini görmesini istiyosun ama , kendini ucuz duruma düsüreceginin farkinda degilsin bu davranis seni asagilar bence bosver sen onu, mutlu olmaya bak a.s.

ne geregi varki nişanlanıorsunuz artık böle işlere bulaşmayın şimdiki sevgiliniz böle bişe yapsa??

saçmalama hayatına bak

eski sözlün yeni sözlüne söylerse bu kız nişanlanacagını bana haber verdi diye

yeni sözlün senin hakkında ne düşünür söyleyeyim. "bu kız hala onu unutamamamış. eyvallah "

moral sıfırmı!moral sıfırsa nişanlanma o zaman canım,madem moralin bozuldu ona karşı hala hislerin var,zaten ona haber verme isteğindende bu belli ama,nişanlanıcağın kişiyi duygusal olarak kandırmış sayılıyosun bilmem farkındamısın

bence haber etme..ben olsam kendimi bişey sanarım ve senin hakkında da pek iyi şeyler düşünmem..hala seviyo falan sanarım..
kendi değerini düşürme canım..
öğrenir zaten illa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…